Bank Asya 1.Ligi 2010-2011 Fikstürü Çekiliyor

Başlatan Tufan, 21 July 2010, 02:03:12

« önceki - sonraki »

pitbul055

Hayırlı olsun.Kombinelerden haber varmı?son hafta rizeye yaslar düşürürüz inşallah

celebi

King Of The North

Bu sene Bank Asyaya yükselen takımlardan biri direkt olarak süper ligi görür bence, çünkü hemen hemen her sene bir alt ligden gelen süper lige uzanıyor, inşallah iyi başlangıç yaparız.

lucarelli

2. ligden oturmuş kadro ile gelen takımlar avantajlı oluyor.

King1965

adam gıbı oyna kazan samsun artık lıg a dan bıktık :S

Sol Açık

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 July 2010, 17:24:32
Akhisar maçı 22 ağustos değil mi? Yine kaçırdım İzmir deplasmanını, Samsun'dayım o hafta.

Olsun dostum, bu sefer de ben kaçırmayacağım... :)

Sol Açık

Alıntı yapılan: ChucKeR - 22 July 2010, 17:39:31
ilk haftalarda oturmuş takımlarla oynamak cidden dezavantaj. akhisar diyoruz ama bucayı hatırlamak lazım.

Buna katılmıyorum. Buca tek sezonluk bir süreçle gelmedi. Elbette geçen sezonki performansı sürprizdi, ama kimse düşmesini falan beklemiyordu. Örneğin Mehmet Batdal çok önceden beri pek çok takımın dikkatini çekmişti. Buca'nın seyirci potansiyeli de vardı.

Akhisar ile ilgili birşey bilmiyorum, ama duymamış olmam da tehlikeli olduklarını değil, aksini gösterir...

Bence ilk maçı alırız, esas maç Altay ile. O maçı da alırsak o zaman süper lig heyecanı tüm Samsun şehrini sarmaya başlar... Ama ilk maç bizim takımın havasını gösterir ki bu çok önemli...

Kaya

Artık hiç bir mazeret geçerli değil 5.sene içerisindeyiz YETER!!! Fikstür,hava şartları kötüydü yok lastiğim patladı yok karnım ağrıdı yok çıkacaklar adam gibi oynayacaklar her maçı almak için oynayacaklar....

55Melek55

babasamsunlu

55Melek55

Azın bal yesiin

giresun ...3 te üc diyor...

biz ozaman 7 de 7d diyelim

biz samsunluyuz samsunsporluuyz