Samsunspor İstenilen Yerde Olacak..

Başlatan samsunum, 13 July 2010, 11:35:31

« önceki - sonraki »

samsunum

Samsunspor'a Bakan ziyareti
Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Nuri Asan Tesisleri'nde Samsunsporlu yöneticilerle bir araya geldi, futbolcularla sohbet etti.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'a ziyarette bulunan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ve Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ile birlikte, Samsunspor 2. Başkanı Erkut Tutu, Basın Sözcüsü Haluk Tan, Mali İşler Sorumlusu Ömer Çoruh ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bazal ile bir araya gelerek sohbet etti. Samsunspor'un anlaşmak üzere olduğu kaleci Kılıçarslan ile tanışan Bakan Mustafa Demir, antrenman yapan futbolcuları da ziyaret etti.

Futbolcularla tek tek tanışan Bakan Demir, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'dan bilgi aldı. Basına kapalı olarak futbolcularla bir süre sohbet eden Bakan Demir, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Çok güzel koordineli, bilinçli bir çalışma var. Önümüzdeki sezon hep birlikte Samsunlularla kulübe destek vereceğiz. Önümüzdeki sezon her halükarda kulübün arkasındayız. Samsun, futbolda Türkiye'de hatırı sayılır bir yerde. İnsanların Samsunspor'u görmek istedikleri yerde olacaktır bu takım" dedi.

www.netkulis.com

erkutdem55

Bu takım bu sene Süper Lig'e çıkacak.

samsunum

babasamsunlu

Bizim istediğimiz yerde mi yoksa bu vatan hainlerinin istediği yerde mi olacak..Hep yuvarlak konuşan bu topitoşlara güvenmiyorum.. >:( >:( >:(

**55

SAMSUNSPOR BU SENE SÜPER LİGE ÇIKACAK DESENE SAYIN BAKAN ALSANA 3-4 futbolcu git öğren mehmetali şahinden

furkan5534

inşallah inşallah... her sene umıtlıyız zaten.hep sözler verılıo ınsallah balon cıkmaz

jean

ins demekten baska laf yok hemen havaya girip hayal kirikligi yasamak istemiyorum her sene ayni masallari dinlemekten biktim

oguz_5528

34 SS 1965

kemal unakıtan eskısehırı cıkarttı bızımkısı debızı cıkartır ıns

celebi

istenilen yer neresi sayın bakanım

Pergani 55

bakan ötüp duruyor işte...bakmayın onun dediğine. geçen senede Samsunspor bu sene kesinlikle süper liğe çıkacak demişti.