Klübün Resmi sitesindeki ankete katılalım

Başlatan Jnr.Serkan, 08 June 2010, 10:08:20

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

kulubümüzün resmi sitesinde sol alt tarafta bir anket var.bu ankete katılarak süper lige çıkma özlemimizi dile getirelim.

Mevcut yönetimin kulübün risklerini çoğaltarak takımı hedefe oynatması

ben oyumu bu şekilde kullandım. :)

http://www.samsunspor.org.tr/

kaptan 55

bunlar bu takımı değil hedefe kümeye oynatırlar ancak serkanım

celebi

FK_SAMSUN

Site açılmıyor fazla yüklenme oldu galiba.

YaşarDoğu

AlıntıYeni sezonla birlikte tüm Samsunspor camiasının ortak düşüncesi, takımımızın geçmişteki başarılı günlere dönmesi ve yaşadığımız sıkıntıları bir daha yaşamayalım şeklinde olmuştur.

Ancak bu güzel düşünce biçiminin hayata geçmesi için web sayfamızda yapılan ve halen devam etmekte olan ankette, "Kentin maddi ve manevi desteğini alarak en doğru adımları atmamızın kulüp için en doğru hamleler olduğu" oylanmıştır.
Bundan sonraki süreçte atacağımız tüm adımlar oluşacak desteğe göre olacaktır. çünkü yanlış adımlar, dönülmesi güç sonuçlar doğurabilir. Gelişmeleri beklemeden doğru işleri yapabilmek adına bazı konularda tabiî ki gerekli hazırlıklar yapılmaktadır.
Antrenör, futbolcu ve sportif idareci konusunda çalışmalarımız oluşmuş, şartlara göre çalışmalara devam edilecektir.

Ayrıca kulübümüzün önümüzdeki sezon aylık masraflarının karşılanması için kalıcı gelir getirecek projelerin bir kısmı başlatılmış, önemli bir bölümü ise hazır hale getirilmiştir.
Yönetim kurulumuz gelişmelere göre kendisine yol haritası çıkarmış, nihai kararını, kulübümüze zarar vermemek adına en kısa sürede Samsun spor kamuoyu ile paylaşacaktır.

Saygılarımızla,
Yönetim Kurulu

31.05.2010

babasamsunlu

Burda kendimi Erman Kuzu gibi hissediyor ve onun  gibi cevaplamak istiyorum..

Bu ni yaw Bu ni yaw..Kim didi niye didi nasıl didi..Ben dimedim..

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >:( >:( >:( >:( >:( >:( :D :D :D :D :o :o :o :o ??? ??? ??? ??? :-X :-X :-X :-X :-* :-* :-* :-* :-* :-* :'( :'( :'( :'( .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. zzzzz zzzzz zzzzz zzzzz

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 June 2010, 12:11:48
Ne yapacaklarına anketle mi karar verecekmiş gerizekalılar.

Mert çok kırıcı oluyorsun!... 8)

Yönetimimiz kalkmış bizlerin görüşünü almak gibi ince bir düşünce göstermiş, >l< bizlerin onlara yol göstermesini isterlerken, sen ne söylüyorsun.... :D :D :D

germencisse

Herkes katılıyor ama ankete,bakalım anket sonuçlarını inceliceklermi..Resmi sitemiz biraz sahipsiz olduğundan.. 8) >l<

YaşarDoğu

@germencisse

İncelemişler zaten, yukarda da incelediklerini açıklayan bi bildiride yayınlamışlar.

gurbetçi55

engizli55

kerem55

mimar55

Burak