Kanal 7 Ekranında Samsunsporlulardan Kolbastı Şov

Başlatan King Of The North, 05 August 2009, 10:16:44

« önceki - sonraki »

kolbasti.55

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=39355526849 samsun kolbasti 55 grubu
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=101436566550548&oid=39355526849  kanal 7 deki gösteri slm arkadaşlar ben mert özkan samsun kolbasti 55 grubunun kurucusuyum bizi beğenen beğenmeyen herkeze teşekkür ederiz  saygılar

King Of The North

Alıntı yapılan: kolbasti.55 - 23 February 2010, 09:48:18
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=39355526849 samsun kolbasti 55 grubu
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=101436566550548&oid=39355526849  kanal 7 deki gösteri slm arkadaşlar ben mert özkan samsun kolbasti 55 grubunun kurucusuyum bizi beğenen beğenmeyen herkeze teşekkür ederiz  saygılar

Oyununuz 55 numara olmuştu kardeşim ayrıca Samsunspor atkıları ve formalarıyla katılmanız bizim için ayrı gurur kaynağı olmuştu.Tebrik ediyorum canı gönülden.

Akyol

Kolbastıdan nefret ediyorum ama SAMSUNSPOR'a gönül vermiş arkadaşlarımın bu oyunu travzanlılardan iyi oynadığını görmek beni gururlandırıyor. Samsun'lu her zaman Karadeniz'in kralı'dır başarılarınızın devamını dilerim...

grkn55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 February 2010, 12:17:23
Kolbastıdan nefret ediyorum ama SAMSUNSPOR'a gönül vermiş arkadaşlarımın bu oyunu travzanlılardan iyi oynadığını görmek beni gururlandırıyor. Samsun'lu her zaman Karadeniz'in kralı'dır başarılarınızın devamını dilerim...

Kaya

Turuncu

kolbasti.55

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BU OYUN BENCE TRABZONA MAL EDİLEMEZ TRABZONUN OYUNU FAROZ KESMESİDİR VE ŞİMDİKİ OYUNLA ALKASI YOKTUR  ŞİMDİKİ KOLBASTİ HERKEZİN KENDİ FİGÜRLERİNİ ORTAYA ÇIKARDIĞI BİR OYUNDUR BU OYUN BÜTÜN KARADENİZİNDİR BİZ TÜRKİYEDE KURULAN 3. KOLBASTİ GRUBUYUZ YANİ KİMSE YOKKEN BİZ VARDIK SUAN EN AZ 200 TANE KOLBASTİ GRUBU VARDIR AMA EN BİLİNEMLERDEN BİRİ BİZİZ BU BİZİ SEVEN SİZLERİN SAYESİNDE OLDU HEPİZE TEŞEKKÜR EDERİM GRUBUM ADINA

Akyol

Alıntı yapılan: kolbasti.55 - 24 February 2010, 14:23:38
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BU OYUN BENCE TRABZONA MAL EDİLEMEZ TRABZONUN OYUNU FAROZ KESMESİDİR VE ŞİMDİKİ OYUNLA ALKASI YOKTUR  ŞİMDİKİ KOLBASTİ HERKEZİN KENDİ FİGÜRLERİNİ ORTAYA ÇIKARDIĞI BİR OYUNDUR BU OYUN BÜTÜN KARADENİZİNDİR BİZ TÜRKİYEDE KURULAN 3. KOLBASTİ GRUBUYUZ YANİ KİMSE YOKKEN BİZ VARDIK SUAN EN AZ 200 TANE KOLBASTİ GRUBU VARDIR AMA EN BİLİNEMLERDEN BİRİ BİZİZ BU BİZİ SEVEN SİZLERİN SAYESİNDE OLDU HEPİZE TEŞEKKÜR EDERİM GRUBUM ADINA
faaliyetiniz ne olursa olsun sizler SAMSUN'a ve SAMSUNSPOR'a gönül vermiş kişilersiniz. Desteğimiz her zaman sizlerle siz yeter ki özünüzü bırakmayın arkadaşlar...

Pergani 55

kolbastı denen oyun Trabzon oyunudur. daha dogrusu Giresun karşılamasından esinlenerek yapılmış bir oyundur. Samsunla ilgisi yok. hareketli ve eglenceli bir oyun güzel de ama Samsunla ilgisi yok bunu kabüllenemem başka yerlerin oyununu bize maletmeye kalkmayınm bırakın Trabzonun olsun

kuzey55

trabzonun deyiminizle travzanın oyunu...neresi olursa olsun harketli güzel bir oyunsa oynanır..samsunlu da oynar karslı da.bu kadar takmaya gerek olmadıgını düşünüyorum...

55cem55

benim çocukluğumda mahallenin gençleri düğünlerde oynardı bu oyunu ilk popüler olduğunda o gunler aklıma geldi ama trabzona ait olduğunu bilmiyordm...zaten bizim samsun gençliğinde bi dans yeteneği var yıllardır rapte de aynı olay...

Pergani 55

oyuna takmak dogru olmaz tabiki bu oyunu ben de oynuyorum sadece Giresun-Trabzon kırması bir oyun oldugunu inkar etmemek gerekir. isteyen istedigi oyunu oynar isterse gavur oyunu olsun