Resmi Web Sitemiz hakkında

Başlatan Cagdas Ünver, 18 February 2010, 18:31:04

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

18 February 2010, 18:31:04 Son düzenlenme: 18 February 2010, 18:40:25 Cagdas Ünver
Resmi Web Sitemiz hakkında

Merhaba.
Çok uzun bir süredir Resmi Siteyi takip edenlerdenim.

Malesef Resmi Sitemizin çok eksiği olduğunu, güncellemelerin çok geç yapıldığını hepimiz farketmişizdir.
Sitemizin birçok Futbol Kulübü Sayfasına nazaran çok amatörce kaldığını görebiliyoruz.
Sanırım daha öncede Forumda tartışılmıştı bu konu.

Sonuçta Samsunsporumuzu temsil eden bir Platformun (hele birde RESMI Site olunca) bu kadar
''geri kalması'' (tabirimi bağışlayın) beni bir Taraftar olarak üzüyor.

Takımımız hakkındaki güncel Haberleri zaten Resmi Siteden değil, Samsunspor.biz ve diğer Spor sitelerinden okuyoruz.

Biz Profesyönel bir Kulübüz ! Zaten Profesyöneli Amatörden ayırıp profesyönel kılan unsurlardan biriside ufak detaylardır.

Daha dün amatörde gezinen ''Hacettepenin Sitesi bile'' daha Profesyönel duruyor.
Kulübümüz adına en güzelını istemek sanırım Taraftarlar olarak hakkımız.

Bu Konuda Resmı Site Yöneticilerine sesleniyorum/uz : LÜTFEN SITEYI SAMSUNSPORUMUZA YAKIŞIR ŞEKILDE TASARLAYIN

Bazı Takımların sitelerınden örnek görüntüler.

KocumVolkan

Bucaspor'un sitesi güzel, maç golleri bile yükleniyor.

mehmet yılmaz

Bu konu daha önce de konuşuldu, yazıldı çizildi ve bizim de taraftar olarak birkaç yardım girişimimiz oldu. Hatta bu işi profesyonel olarak yapan bir arkadaşımız görüşmeye de çağırıldı ancak saatlerce bekletildikten sonra başka zaman deyip gönderilmiş. Yazdıklarında haklısın ama yapabilecek birşeyimiz kalmadı çok fazla. Yanılmıyorsam bizim sitemizde de yazan bazı arkadaşlar da yardımcı olmak istediler, yetki konusunda mı sorun yaşandı bilemiyorum. Ve maalesef bir de orada bir forum oluşturuldu, 5-6 kişi arasında dönüp dolaşan muhabbetler oldu, bizim de canımızın sıkıldığı, üzüldüğümüz zamanlar oldu. Elbette ki yürümedi, yürümezdi de zaten. Çünkü bu iş sevgi işi, gönül işi, eğer bu yoksa paranız oalcak ve profesyonellere bırakacaksınız, o da yoksa ortaya bu çıkıyor işte....

sadece55

Fenerbahçe Galatasaray 15 milyon euronun üzerinde gelirler elde etmişler bu yıl sitelerinden bakarmısınız olaya

Sioux

yönetim çakma formdan sonra birde çakma site yapsın. ucuza gelir.

ankarta 55

site dediğin ne ki adam o kdar borçla uğraşıyo takım düzelsin siteyede sıra gelir herealde

Cagdas Ünver

18 February 2010, 22:39:38 #6 Son düzenlenme: 18 February 2010, 22:44:15 Cagdas Ünver
Alıntı yapılan: lazoviç55 - 18 February 2010, 21:00:57
site dediğin ne ki adam o kdar borçla uğraşıyo takım düzelsin siteyede sıra gelir herealde

Site deyip geçme ... Trabzon'un Sitesine bak içeriğine bak ne kampanyalar,projeler ne gelirler elde ediyorlar.

Bizim ise İnternet üzerinden Lisansli ürünlerimizi satın alabileceğimiz basit bir ''Storemiz'' bile yok ...

Sonuçta Samsun dışındakı Taraftarlarınn Takımla ilgili tek Kaynağı İnternet Siteleri...

Alıntı yapılan: erdo55 - 18 February 2010, 19:52:13
Fenerbahçe Galatasaray 15 milyon euronun üzerinde gelirler elde etmişler bu yıl sitelerinden bakarmısınız olaya

delacoste

Ben bu isi ücretsiz de yaparim.ALmanyada yasiyorum , hatta gecen sene buradan Samsunspor Kulübünü aradim size dönecegiz dediler hala bekliyorum..
Ve bu teklifim hala gecerli..Burada Reklam ajentam var ve bu isi ekmek parasi icin yapiyorum..
Ancak Samsunspor olunca bende buradan kendi capimda biseyler yapim istiyorum.
Yönetimden birileri duyarsa cok iyi olur.

empire55

slm iyi geceler ben samsunsporla ilgili bütün haberleri bu siteden ve samsun un yerel gazetlerinden arasırda samsun a ait haber sitelerinden takip ediyorum .... bazı sorunlar ve bazı eksiklikler olabilir sitede...önemli olan bunların üstesinden gelmek... delacoste kardeşimize güvenerek yardımcı olmasını isterim.. kütahyadan polis hasan........

gozgoz yýlmaz

polis kardesim, delacosta ve cagdasunver bu siteye demiyor zaten, resmi siteye diyor ;)

Alıntı yapılan: lazoviç55 - 18 February 2010, 21:00:57

Site dediğin vitrindir birader, görüntüdür, itibardır... ücretsiz de yaptırılır hem.

King1965

bana bırısı demıstı o sıte ıle ılgılenen dunya capınta sıte olacak dendı  ama ne faydaaaaaaaa

jean

bu imkanlara ragmen yinede begeniyorum siteyi

delacoste

Bu konuyla alakali görüsmek isteyen yönetimden veya buradaki arkadaslar bana msn den veya email yoluyla ulasabilirler

MSN: dilyarasi55@hotmail.com
E-mail: info@klick-media.net

Her türlü destehe varim

AntZ

21 February 2010, 17:42:02 #13 Son düzenlenme: 21 February 2010, 17:45:55 Ant55
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 19 February 2010, 01:42:00
Site dediğin vitrindir birader, görüntüdür, itibardır... ücretsiz de yaptırılır hem.

Yönetici olsaydım hiçbirşey yapamazsam bir yarışma açardım. Site tasarımını yarışmaya katılan tasarımlar arasından seçerdim. Kazanana da sitede 1 yıl sponsorluk verirdim.

Hem ortaya güzel tasarımlar çıkar, seçme imkanınız olur hem de kasanızdan para çıkmaz.

Sponsorluk bir yana bu işi tek kuruş almadan yapacak onlarca insan var, sadece birazcık gören yönetici lazım, aramaya da gerek yok.

Kasada para olması önemli ama biz elimizdeki imkanları ve markayı nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz. Yeri gelmişken; sadece web sitesi için değil, reklam, pazarlama ve marka yönetimi için de profesyonel destek ve danışmanlık hizmeti almak şart.