hacettepe maçı hakemleri açıklandı.

Başlatan fatih55ankara, 18 February 2010, 10:31:25

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

maçın orta hakemi nihat akman muş bölgesinden.karabükü kupada 2-0 yendiğimiz maçta geçen sene ordu yu evimizde 1-0 yendiğimiz maçta deplasmanda 2 sene önce kartal ile 3-3 berabere kaldığımız maçta düdük çalmış.bir de deplasmanda diyarbakır a 5-2 yenildiğimiz maçta hakemmiş.beni korkutan yan hakem MUHAMMET YUMAK   
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : MUHAMMET YUMAK 
Meslek : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No : 18089 
Klasman : Üst Klasman Yardımcı Hakemi 
Bölge : TRABZON 
bu adam trabzon bölgesinden.bence taraftar baskısı şart bu maçta büyük ihtimal genç bir hakem.daha geçen sene paf liginde trabzon un maçlarının hakemi.inşallah şerefsizlik yapmazlar.

Sioux

18 February 2010, 19:25:50 #1 Son düzenlenme: 18 February 2010, 20:21:08 samsuni
Alıntı yapılan: fatih55ankara - 18 February 2010, 10:31:25
maçın orta hakemi nihat akman muş bölgesinden...........beni korkutan yan hakem MUHAMMET YUMAK  
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : MUHAMMET YUMAK  
Meslek :  
Lisans Bilgileri  
Lisans No : 18089  
Klasman : Üst Klasman Yardımcı Hakemi  
Bölge : TRABZON  
bu adam trabzon bölgesinden.bence taraftar baskısı şart bu maçta büyük ihtimal genç bir hakem.daha geçen sene paf liginde trabzon un maçlarının hakemi.inşallah şerefsizlik yapmazlar.

birader sen iyice kafayı sıyırdın herhalde. hayatta en nefret ettiğim takım ts'dir, amatöre düşse bayram ederim ama seninki artık saplantı, eziklik, kafatasçılık olmuş. iyi değil gidişin, haberin olsun.

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 29 January 2010, 16:54:22
ya varya gel de trabzonun i.. taraftarını yazma.adamlar her zaman toplu bi şekilde protestolarını yapıyo.bakıyo bizim yönetim taraftardan tepki yok.meydanda istediği gibi atını oynatıyo.

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 17 February 2010, 14:39:35
buraya 61. mesajı attığımdan üzgünüm.61 i direkt geçme gibi bir şansımız var mı?

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 18 February 2010, 12:27:25

www.habergazetesi.com.tr

SİTEMİZ YENİLENMEKTEDİR.

Yeni yüzümüz ile 18 Şubat 2010 Tarihinde tekrar yayında olacağız.
renge bakın bordo mavi.bunlar iyi bir kalaylanmak istiyor.ama samsun uyuyor napalım.

bunlarda var.

Kaya

Komançi yazılarını severim ama bu şehirde bizleri bu denli paranoyak hale getiren trabzoncu trabzonlular değil mi..Evet bende insan ayrımına karşıyım kendini TÜRK dışında gören adamdansa trabzonluya kardeşim derim ama bu şehrin de içine edildi.Biraz olsun anormal olmaya da hakkımz var...

fatih55ankara

Alıntı yapılan: komançi - 18 February 2010, 19:25:50
birader sen iyice kafayı sıyırdın herhalde. hayatta en nefret ettiğim takım ts'dir, amatöre düşse bayram ederim ama seninki artık saplantı, eziklik, kafatasçılık olmuş. iyi değil gidişin, haberin olsun.
bunlarda var.
sayın komançi benim trabzona karşı bir ezikliğim olamaz.ben sadece samsunda samsunspor a sahip çıkılsın başkaları kafalarına göre at oynatmasın peşindeyim.sen ne dersen de Allah bana ömür verdiği müddetçe kendi çapımca samsun da ts lilere karşı ne yapabilirsem yapacağım.benim ne saplantım ne ezikliğim ne de kafatasçılığım var.merak etme.ben sadece samsunsporluyum.ts yi sevmedim sevmeyeceğim.yaşınız kaç bilmiyorum ama 1993 deki maçı bilen biri olarak o maçta yapılanlar daha sonraki yıllarda yapılanlar sadık ilhan hakeminin şike yapması(trabzonlu bakanın sayesinde)deplasmana gelen ts li bir taraftarın organını çıkarıp sallaması,kendilerini ve şehirlerini bi bok sanmaları,ama samsun a en çok göç edenler olmaları ve aklıma gelmeyen birçok nedenden dolayı ts yi sevmedim sevmeyeceğim.komançi kardeş Allah a emanet ol.

başka diye soranlara inat sadece Samsunspor

ali ihsan

Alıntı yapılan: iak5529 - 19 February 2010, 02:55:08
   Komançi yazılarını severim ama bu şehirde bizleri bu denli paranoyak hale getiren trabzoncu trabzonlular değil mi..Evet bende insan ayrımına karşıyım kendini TÜRK dışında gören adamdansa trabzonluya kardeşim derim ama bu şehrin de içine edildi.Biraz olsun anormal olmaya da hakkımz var...

İyi güzel de İnanç,bu dediklerinde bu şehirin hiç mi kabahati yok.Koca Samsun şehri kendi siyasetçisini yetiştiremeyip,Trabzon'dan ,İzmir'den vekil ithal ediyorsa hepimizin şapkamızı önümüze alıp iyice düşünmemiz lazım.

Herkes kapısının önünü süpüreceğini,başka kapılarda gezerse sonuç bu olur işte.Özeleştirimizi yapmalıyız.Bu şehirde ters giden şeyler var ve bunları düzeltmek için çaba gösterilmeli bence.Coğrafya boşluk kabul etmez,senin ,benim ya da bizim gibi düşünenler sorumlu makamlarda olmazsa bu iş böyle devam eder.

Anlamadığım şey lobisi olanlara kızılmasıdır.Bizim lobimiz yoksa bu başkalarının değil bizim suçumuzdur.

Ne zaman bu şehir kendi bürokratını,kendi siyasetçisini,akademisyenini vb. yetiştirmeyi akıl eder ve var olanlara sahip çıkar o zaman bizden bir halt olur işte ...

maraton

nice trabzonlular tanıdım üstünde ceket yok, nice samsunlular tanıdım içinde adam yok.. ;)

tek gerçek samsunspor...

babasamsunlu

İki görüşte sonuna kadar haklı..ben fatihin burdaki duygusallığını gayet iyi anlıyorum..keşke herkes onun kadar tepkisini koymaya çalışabilse..diğer taraftan Ali İhsanın da belirttiklerine katılmamak elde değil...

sonuçta onlar işlerini yapıyor  kızarak elimzie bişey geçmez..sorunu ancak bizim gbi düşünenlerin bir gün bu şehrin yönetimine gelebilmesiyle çözebiliriz..her alanda hakimiyet kurmadan yani güçlü olmadan hiç bir şey yapamayız...

fatih55ankara

Alıntı yapılan: maraton - 19 February 2010, 12:06:48
nice trabzonlular tanıdım üstünde ceket yok, nice samsunlular tanıdım içinde adam yok.. ;)

tek gerçek samsunspor...

kerem55

nice trabzonlular tanıdım üstünde ceket yok, nice samsunlular tanıdım içinde adam yok..

tek gerçek samsunspor...

Kodalak

Alıntı yapılan: kerem55 - 19 February 2010, 16:12:38
nice trabzonlular tanıdım üstünde ceket yok, nice samsunlular tanıdım içinde adam yok..

tek gerçek samsunspor...

%100

Sercan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 19 February 2010, 12:00:54
İyi güzel de İnanç,bu dediklerinde bu şehirin hiç mi kabahati yok.Koca Samsun şehri kendi siyasetçisini yetiştiremeyip,Trabzon'dan ,İzmir'den vekil ithal ediyorsa hepimizin şapkamızı önümüze alıp iyice düşünmemiz lazım.

Abi dediklerinde haklısın ama şehrin yarısı doğu karadenizli.Samsun şehri kendi siyasetçisini nasıl yetiştirsinki?Bence bunda Samsun'luların bir suçu yok.Sonuçta insanlar vekillere değil partiye oy vermeyi tercih ediyor.Eğer Samsun'da kozmopolit olmayıp,Trabzon gibi sadece Trabzon'luları içinde bulundursaydı bu durumlar olmazdı.Adam Akp'ye oy veriyor 10 sıra millet vekili varsa 7'si Trabzon'lu.Mhp,Chp hepsi aynı durumda.Bu adamlar Samsun milletvekilleri ama çoğu Trabzon'lu.Bu nedenle kendilerini vekili oldukları şehrin savunucusu değil,tıpkı Samsun'da bulunuan çoğu Trabzon'lu gibi(İstisnalar mevcut) memleketlerinin savunucusu olarak görüyorlar.Bu nedenle neden Trabzon ve Rize'nin Türkiye'de bu kadar lobisi olduğu açık...

sadece55

önce biraz suçu kendimiz de aramalıyız bence

Sioux

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 19 February 2010, 10:08:46
sayın komançi benim trabzona karşı bir ezikliğim olamaz.ben sadece samsunda samsunspor a sahip çıkılsın başkaları kafalarına göre at oynatmasın peşindeyim.sen ne dersen de Allah bana ömür verdiği müddetçe kendi çapımca samsun da ts lilere karşı ne yapabilirsem yapacağım.benim ne saplantım ne ezikliğim ne de kafatasçılığım var.merak etme.ben sadece samsunsporluyum.ts yi sevmedim sevmeyeceğim.yaşınız kaç bilmiyorum ama 1993 deki maçı bilen biri olarak o maçta yapılanlar daha sonraki yıllarda yapılanlar sadık ilhan hakeminin şike yapması(trabzonlu bakanın sayesinde)deplasmana gelen ts li bir taraftarın organını çıkarıp sallaması,kendilerini ve şehirlerini bi bok sanmaları,ama samsun a en çok göç edenler olmaları ve aklıma gelmeyen birçok nedenden dolayı ts yi sevmedim sevmeyeceğim.komançi kardeş Allah a emanet ol.

başka diye soranlara inat sadece Samsunspor

sorun o değil, gerçek bir samsunsporlu zaten tsy de üç istanbul takım gibi sevmez amaherşeyi ona bağlamka bir rahstsızlık alametidir. ne olmuş yardımcı hakem trabzon bölgesindense? sanki bilimsel keşif yapmış gibi ayrı başlık açmanın gereği yokki.