Türkiye Kupasında evimizde Karabük'le oynayacağız

Başlatan berusa55, 21 August 2009, 00:57:07

« önceki - sonraki »

KareAs55

belkide rakiplerimizi yanıltmak için demişdir öyle olamazmı :-\

erdem

Alıntı yapılan: yk55 - 22 September 2009, 20:12:08
sen teknik direkterün kupa bizim için lüx önceliğmiz lig dediğini okumadın heralde. süper gençlerle maça çıkacaz dedi.

bu adamlarda mı gariplik var,yoksa biz mi hayal kuruyoruz anlamadım ya.geçen sene insan gibi penaltı atan olsaydı gruplardaydık.üstelik gruplara girince para da alıosun.kulübe para kazandırmak istemiolar ki.anca cepleri dolsun.üstelik reklam gelirleri de olacaktır gruplara kaldığımızda.yazık bu kafayla çok zor  >:(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: yk55 - 22 September 2009, 20:12:08
sen teknik direkterün kupa bizim için lüx önceliğmiz lig dediğini okumadın heralde. süper gençlerle maça çıkacaz dedi.

Siz karıştırıyosunuz arkadaşlar onu ;) O açıklamayı kocaeli maçından sonra kocaeli'nin hocası yaptı.Haberi ilk okudugumda bende bizim hoca yaptı sanmıştım ama daha dikkatli okumanız gerekiyo haberi ;) Neticede as kadro ile çıkmayacaktır aslında hocamızda ama bilemiyorum bakalım kısmet artık :D

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 22 September 2009, 22:00:35
Siz karıştırıyosunuz arkadaşlar onu ;) O açıklamayı kocaeli maçından sonra kocaeli'nin hocası yaptı.Haberi ilk okudugumda bende bizim hoca yaptı sanmıştım ama daha dikkatli okumanız gerekiyo haberi ;) Neticede as kadro ile çıkmayacaktır aslında hocamızda ama bilemiyorum bakalım kısmet artık :D

kocaelinin as kadrosu mu var da yedeğiyle çıkacaklar.. :D

55.hakan

o açıklamayı kocaeli teknik direktörü yaptı arkadaşlar süper gençlerle çıkacaklarmış maça

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Yaman55 - 22 September 2009, 12:48:23
http://www327d.mackolik.com/Futbol/Match/Default.aspx?id=311797    gazi belediye-tarsus idman yurdu      bu ne yaa :D

Gaziantep BŞB - Tarsus idmanyurdu

Amatör takımlar Türkiye kupasına katılamıyor. 3.üncü ligde geçen yıl ilk 2 veya 3.üncü olan takımlardan itibaren kuraya katılabiliyorlar...

55erhan55

evet o açıklamayı kocaeli teknik direktörü yaptı