Teşekkürdür

Başlatan kaan, 24 August 2009, 02:12:22

« önceki - sonraki »

kaan

24 August 2009, 02:12:22 Son düzenlenme: 28 June 2021, 15:27:05 kaan
..

**KaR6**

bazen umutsuzluga kapıldıgımda tek dayanagım benim gibiler oldugunu bilmek oluyor.. sana saygı duymamak mumkun değil, helal sana da tüm ladiğe de..

mehmet yılmaz

Şahsım adına bir emeğim geçmişse, helal olsun; Teoman'ın Ladik'i bizim için ayrı bir önem taşıyor. Esas sizlerin emekleri ve varlığı için ben teşekkür ederim Kaan.

FaTiH_HaN

LADIGI cok seviyorum ilcelerin illerine dusmanlik tasladigi bu zamanlarda cok sukur Samsunumuz tum ilcelerinden destek goruyor helaaal olsun LADIGE seviyoruz sizi!

sBc-55

hersey cok guzel olmus atkı tşirt emeğinize sağlık bide bağırsanız  :P

sBc-55

Yok be kardeşim şaka diyorum.. :)sizin o kadar yolu bile gelmeniz yeter  ;) samsunda hangi ilçe böyle bir organizasyon yapmış atkı t-shirt vs..ben ilk sizde görüyorum..

özkan

tebrikler kardeşim samsunspor adına gelecek adına birşeyler yapman genclere bu sevgiyi aşılaycak seyler yapman cok guzel ..asıl teşekkür sana ..

red_white

kaan kardeşim ladikli olmaktan herzaman gurur duydum istde yaşasamda senin gibi arkadaşlarımızın kardeşlerimizin Ladiktede Samsunsporumuzu yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimiz sunarım.Atkılarınızda çok kaliteli tebrikler

ali ihsan

statta karısıklık oldu ve atkınız elime ulastı tesadüfen.gercekten cok guzel olmus.

Samsunspor sevdasını bu şehire buram buram yaymak noktasında ki gayretleriniz takdire şayandır...

fatih55ankara

aliihsan55 ben bitane ladik atkısı kaybettim.acaba onu mu buldun kimden aldın.samsun un ilk golünden sonra.atkı samsuni nin di.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 24 August 2009, 16:28:12
aliihsan55 ben bitane ladik atkısı kaybettim.acaba onu mu buldun kimden aldın.samsun un ilk golünden sonra.atkı samsuni nin di.

benim sana verdiğim ladik değil şirinler atkısıydı... kayıp olan o yeni şirinler.

Tribün_ali

Dün bağırıkene tribünde ladik tişörtlü 2 arakadaş vardı sohbet ettim samsunspor bizden falanmısınız diye :D efet dediler 50 kişi falan gelmişler daha cok gelecektik ama ramazan nedeniyle gelemedik dediler  :D aileleriden izin almak zor dediler ;)