Samsunspor'da gizli toplantılar yaptık

Başlatan bengülü, 17 August 2009, 23:36:39

« önceki - sonraki »

kayacan

Ne yapıp ne edip samsunspora kalıcı gelir sağlayan birşeyler yapılması lazım.Bunu benim yapacak halim yok.Elbetteki şehrin siyasetçileri yapacak.

Cagdas Ünver

Madem beceremiyorsun , siyasetciyim diye ortalikta dolasmayacaksin ! Gizli Toplantiymis ...

pitbul055

samsunspor taraftarını nasıl uyutup bu takımı düşürürüz diye gizli gizli toplantı düzenlemiştir bunlar..nedense hep fatih öztürkün zoruna gidiyor..kardeşim elle tutulur ne yaptınızda birde sitem ediyorsunuz..yazıklar olsun sizeki aynı partizdeki diğer milet vekilleri kendi şehirlerinin takımlarına yardım ediyorda sizde sadece seyrediyorsunuz...boş edebiyatı bırakında icraat yapın..

cezayir55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 18 August 2009, 13:47:20
adam gibi desinler elimizden birşey gelmiyor bu takım bu sene bu oyuncularla mücadele edicek bizde taraftarlar olarak bu futbolculara gereken özeni gösterelim...yok bugun yok yarın demeyin hem futbolcuların kafasını karıştırıyorsunuz hem bizim.medyada her gün hasan samsunsporda yazıyor.bu cengizi düşünen yokmu peki bu adamın kafasını karıştırıyorsunuz ???

cezayir55

cezayir55

bunlar konusuyor gecen sene toplanan paralari siyasetcilermi verdi cebinden samsunlular verdi

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: .
Bizim vekiller bu türlü boş işlerle uğraşa dursunlar, öte yandan Atı alan üsküdarı geçmiş durumda. Adamlar Trabzonspor" un gelecek elli yılını kurtaracak projeyi hayata geçirirken, bizimkiler özel sektörün yaptığı üniversite, Fabrika, okul gibi yerlere sahip çıkıp, biz ettik, biz yaptık demekten öteye gidememiş. Şehirde işsiz dolaşanlar onları hiç ilgilendirmiyor, görüşme isteklerini bile kabul etmiyorlar, İlkadım, Örnek 19 Mayıs ve Organize Sanayi Bölgelerinde boş olan iş yerleri, kapanan dükkânların neden kapandığı, vergisini ödeyemeyen esnafın neden ödeyemediği, onlar için hiç mi, hiç önemli değil? Onlar için önemli olan, şehre geldiklerinde onları gezdirip, yedirip, içirip, onlara kul, köle olanlardır. Başbakan gece, gündüz demeden 24 saat çalışırken, adamcağız sanki 7 yılda 15 yaş ihtiyarlamış gibi çökerken, bizimkilerin günlerini gün etmelerine ne demek gerekir bilemiyorum. Ne denmesi gerektiğini, siz değerli okurlarımızın takdirine bırakırken, Milletvekillerinin unutmamaları gereken bir konuyu hatırlatarak, yazıma son vermek istiyorum. Halkın oyu ile seçilip milletvekili olanlar, unutmasın ki daha önce seçilip, vekil olduktan sonra Halkı unutanları, Halk çoktan unuttu. Toplum kendisine ihanet edenleri asla affetmez.

Adnan Bahadır doğru bir laf etmiş...

http://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=3013

cezayir55

gozgoz yýlmaz

Açığından ne çıkarabiliyorsunuz ki gizlisini yapıyorsunuz?

Dün valiliktelermiş, ramazan gelmeden bir çay, çorba içelim demişler herhalde. Keşke iki de tavla atsalarmış be, oradan da karpuzu yüklenip Hakkı Dayının yazlığına geçmek lazımmış.

kaptan 55

toplantılar zinciri kurduk hepimize hayırlı olsun;günün merakla beklenen konusu ise bugün nerede toplanacaklar?

mehmet yılmaz

Bence valiye, sözde sivil toplumculara kahvaltı verip, çay içiereceklerine hazır ramazan da gelmişken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza iftar versinler. maddi olarak hiç bir farkı olmaz, onlardan da bir halt çıkmıyor ne de olsa, en azından vatandaş hayır dua eder de sevaba girerler.

Sercan

Samsun'un çeşitli yerlerinde kazı yapmasınlar ergenekon hesabı..Evet sayın seyirciler İlyasköy mahallseinde yapılan kazılarda 1 adet kırılmaz tahta bulundu... ::) 8) 8) ::) ::)

Akyol

Vali bey yemek vermiştir adı SAMSUNSPOR için gizli toplantı yazıklar olsun başka hiçbirşey diyemiyorum :( >:(

eLLis

Samsun Samsunspora sahip çıkmıyormuş zaten çıksaydı kimse yerinde olmazdı ama yinede bir sevgi varki geçen sene ufacık bir umutta dahi manisa ve karşıyaka maçlarında full e yakın oynadık.

berusa55

20 August 2009, 17:05:19 #44 Son düzenlenme: 20 August 2009, 17:06:55 berusa55
Başlığı şöyle değiştirsek nasıl olur:

"Samsunspor'da gizli toplantılar yaptık; ama bir halt beceremedik!"