Gençler Uçuyor Mu?

Başlatan sadece55, 30 August 2009, 14:16:19

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

adamlar kafalarında transfer olmuşlar ve görüyorlar samsunsporda yarının ne olacağı belli değil hedefmi var

erdem

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 30 August 2009, 14:29:34
fb denen takım alt yapısından kaç yılda bir oyuncu çıkarmışta şans olarak görüyorsunuz bunu. bu çocuklar Samsunda kalsaydı 4-5 sene sonra kadroda yer bulacaklardı ama ailede suç.oğlumu fb istedi hadi gidelim dersen o çocuktan topcu falan olmaz 20 yaşında barlardan toplarsın sonra.

konunun özeti işte.cacık olmaz onlardan daha.

Tribün_ali

Bu yönetim ve sahipsiz şehir olduğu sürece başarı gelmediğinde ne gençler ucar daha

sersa

Bu sabah bayram namazı çıkışında konuştum beratla fenerle anlaşmış ve kontrat imzalamış

AntZ

20 September 2009, 10:07:45 #19 Son düzenlenme: 20 September 2009, 10:11:28 Ant55
Alıntı yapılan: sersa - 20 September 2009, 09:48:15
Bu sabah bayram namazı çıkışında konuştum beratla fenerle anlaşmış ve kontrat imzalamış

Eee karşılığı?
Bedava mı gittiler yoksa sattık mı?
Başlıktaki gibi uçup gittilerse aynı sebepten Chelsea gibi bir kulüp 1 sene transfer yasağı aldı. Bizimkiler ne yapıyor?
Ah sağlam bir yönetim olacak ki ışığını söndürür fenerin, bak bir daha bırak zorla oyuncu almayı kulübün izni olmadan selam veriyorlar mı?  >:(
Gençler uçuyor, yönetim uyuyor...  >:(

erdem

gençlerde hiç kafa yok yaa.2 sene sabretse 11de oynayacak ya.belki daha da az.alexi mi kesecek de oynayacan?hee pardon yaa 20 milyonluk guizayı keser..giden gençlerin topçuluk hayatı artık beylerbeyi,sultanbeyli,bakırköyspor gibi takımlarda.para için gitmişlerdir.

ya ben düşünüyorum da,futbolcu olsam,güzel oynasam bana bi allahın kulu samsunsporu bıraktıramaz.kimsenin parası kalmaz samsunsporda bence.benim de kalmazdı diye düşünürüm.

SametYılmaz55

yönetimin gerekli işlemleri yapması gerekir ama nerde hertürlü haklı çıkar ya iyi para alırız yada gidenler geri gelir buda onlara büyük bir ders olur

sadece55

Alıntı yapılan: erdem - 21 September 2009, 00:24:16
gençlerde hiç kafa yok yaa.2 sene sabretse 11de oynayacak ya.belki daha da az.alexi mi kesecek de oynayacan?hee pardon yaa 20 milyonluk guizayı keser..giden gençlerin topçuluk hayatı artık beylerbeyi,sultanbeyli,bakırköyspor gibi takımlarda.para için gitmişlerdir.

ya ben düşünüyorum da,futbolcu olsam,güzel oynasam bana bi allahın kulu samsunsporu bıraktıramaz.kimsenin parası kalmaz samsunsporda bence.benim de kalmazdı diye düşünürüm.

Samsunsporda kalıp kalmamak değil sorun elbette zamanı geldiğinde isteyen istediği yere gidebilir.Burda olay klübün verdiği emeklerin boşa gitmesi.Bir futbolcu Ertuğrul SAĞLAM gibi yada Serkan AYKUT gibi gidecekse sorun yok...

Ertuğrul Sağlam

İsmail açıcı dün sözleşmesini yenilemiş tff sitesinde Samsunspor genç takım kadrosuna ismi eklenmiş...

lucarelli

fb'ye giderlerse çok kötü olur kendileri için. Bence bir iki sene sonra geri gelirler. Dediğiniz gibi fb atyapısından çıkan 3 futbolcu söyleyin şu anda fb'de oynayan.

Ertuğrul Sağlam

06 October 2009, 16:36:04 #25 Son düzenlenme: 06 October 2009, 16:38:03 %100 samsunspor
Alıntı yapılan: lucarelli - 06 October 2009, 16:07:43
fb'ye giderlerse çok kötü olur kendileri için. Bence bir iki sene sonra geri gelirler. Dediğiniz gibi fb atyapısından çıkan 3 futbolcu söyleyin şu anda fb'de oynayan.

Kaleci Volkan Babacan
Kaleci Mert Günok
Kaleci Alper ........ ;D

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 October 2009, 16:14:07
Berat efendi facebook'a Fenerbahçeli formasının resmini eklemiş. Mutluluklar kendisine ..

TFF sitesinde berat halen Samsunspor'da gözüküyor ve berat Eyüpoğlu'nun Serkan Eyüpoğlu ile alakası varmı acaba?

Jnr.Serkan

ben ismaili karabük kupa maçında gördüm...belkide geri göndediler bilinmez

Ertuğrul Sağlam

Berat Eyüpoğlu Fenerbahçe internet sitesinde fenerbahçe'de gözüküyor ama TFF sitesinde lisansı halen Samsunspor'da yönetim'in bu futbolcu hakkında açıklama yapıp Samsunspor taraftarını bilgilendirmesi gerekiyoır gerekirse hukiki yollara başvurup Chalsea gibi Fenerbahçe'ye transfer yasağı koydursunlar bu takım bukadar zor durumda iken tek kurtuluşu altyapı iken elimizdeki dğerleri bukadar basit kaçırmamamıoz gerek

Yalnız bu transfer gerçekleşir veya gerçekleşmez her iki durumdada Berat'a fazla kızılmaması lazım çünkü adamlarda para çok en iyi okulda okutup en iyi parayı verirler ve hem Berat'I hem ailesini para ile kandırırlar....