Yazıklar Olsun Nerde O SAMSUNSPORLULUK Duruşu

Başlatan Tribün_ali, 17 August 2009, 16:04:21

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Arkadaşlar her samsunsporlu olarak sezon acılışına gittim yanında cok sevdiğim bende büyük abilerim mahalleden formaları üzerinde ne acıdır ki bir tane şaklaban çıkarmışlar faik denen o şahsı samsunspor yönetimi hakkı tomaç paramız konusunda yeterince samsunsporumuzu küçük düşürdü parasal konuda paramız yok diyip yalvardı acılışa getirilen faik şaklabanı komedyenlik olsun diye izele diyor samsunspor kulübünün parası yok sana para yerine çiçek veriyorum onunla yetin ve parası oldumu sana para verecek diyor nerde samsunsporlu yöneticiler nerden cesaret buluyor bu adam acaba yalvarıpdamı getirdiniz nerde samsunsporluluk duruşu biz şampiyon olmasakda dahi bir gururumuz vardı samsunsporluluk ve duruşumuz yazıklar olsun sizin gibi yönetime ADMİN silme bunu konuyu şaklaban dedim diye hak ediyor o şahış

SEN BİR EFSANESİN YERİN DOLDURULAMAZ GERÇEK SAMSUNSPORLU İSMAİL UYANIK ADAM GİBİ ADAM

cezayir55

oguz_5528

Allah'ın elazığlısını niye orda konuşturdular hiç anlamıyorum..Samsunlu hiç mi kimse yoktu?

KocumVolkan

malatyaylan aramızdaki husumet sebebiyle olabilir :D
yani Allah aşkına bu kadar şey içinde tek derdimiz faik olsun...

kerem55

eLLis

Arkadaşlar yapmayın adam para konusunda iyi taşladı milleti az yüzlerine vurulması gerekliydi protokolede taşını attı burada az sayıda kişi var olması gerekenler yok dedi bişeylerin farkına varsınlar artık onlarda ama bu kadar dile düşmek onur kırıcı olsada gerçekler bunlar birilerinin söylemesi gerek ki utansınlar.

onurbas

su lıg baslasın isyanlar baslar alı kardesim cok yazık bu yonetıme bızı ne haalere dusurdu

celebi

Tribün_ali

Alıntı yapılan: onurbas - 18 August 2009, 12:47:43
su lıg baslasın isyanlar baslar alı kardesim cok yazık bu yonetıme bızı ne haalere dusurdu

Onur baba sezon başlasın artık isyan bayrağı cekilecek yeter çektiğimiz bunca çile birde yetmez gibi küçük duruma düşürülüyoruz