Kral Tanju İsyan etti

Başlatan radikal-fma, 24 July 2009, 01:09:52

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Alıntı yapılan: heroes55 - 02 August 2009, 12:11:19
eger  ıstenılen  turde  doktor  yoksa  elde  olana  olabılecekten  bın  kat  ıyıdır 

saygılarımla:===heroes55

Elındekı  doktorsa  tabıı kı . Bu ornekte Tanju doktor bıle degılkı sadece   Doktor olmayı hayal eden  eskı bır tıp ogrencısı olur.   

heroes55

hanı demın  soyledınya arada  gırıp  yazıyosun dıye  sana  ben  ne  yazarsam  yazayım  sen  dusuncelerınden  sıyrılıp  tarafsızca  olayları  ıncelemeyeceksın  bunun  ıcınde  yazıp  formu  sısırmenın  bır  anlamıyok herkes  istedıgı  gıbı  dusune  bılır  sen  de  oyle  dusun  ha  bu  arada  dunyadakı  en  zor  ıs  atomu  parcalamak  deıl ınsanların  on  yargılarını  kırmaktır neyse  nasılsa  benım  haklı  oldugum  bılınecek 

AntZ

20 küsür senedir tanıdığım, bildiğim birisi hakkındaki görüşe önyargı demek biraz garip geldi bana. Birisinin hakkında fikir edinmek için ne kadar zaman geçmeli acaba?

Bu arada sen böyle mutluysan altına imza da at istersen resmini de koy ama saygıdan diyorsun. Altına imza atmak saygıdansa biz saygısızlık mı yapmış oluyoruz? Sanki saygıdan dolayı imza atıyorum demek biraz saygısızlık olmuş.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: heroes55 - 02 August 2009, 12:23:41
hanı demın  soyledınya arada  gırıp  yazıyosun dıye  sana  ben  ne  yazarsam  yazayım  sen  dusuncelerınden  sıyrılıp  tarafsızca  olayları  ıncelemeyeceksın  bunun  ıcınde  yazıp  formu  sısırmenın  bır  anlamıyok herkes  istedıgı  gıbı  dusune  bılır  sen  de  oyle  dusun  ha  bu  arada  dunyadakı  en  zor  ıs  atomu  parcalamak  deıl ınsanların  on  yargılarını  kırmaktır neyse  nasılsa  benım  haklı  oldugum  bılınecek 

sen hiç bir şekilde haklı olmazsın.çünkü haksız insanları haklı çıkarmak için yorum yapma gayreti içindesin.ayrıca senden başka ön yargılı davranan yok burda.SAYGILARIMLA....WWW.SAMSUNSPOR.BIZ

heroes55

sen  o zaman  nasıl  ıstersen  oyle  dusun arkadasım  acıklama da  belırttıgım  halde  polemıge  gırmeye  calısıyosun  sadece  yapmaya  calıstıgınız  bu  pırım  yapmak 

saygılarımla:=== heroes55

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: heroes55 - 02 August 2009, 12:53:10
sen  o zaman  nasıl  ıstersen  oyle  dusun arkadasım  acıklama da  belırttıgım  halde  polemıge  gırmeye  calısıyosun  sadece  yapmaya  calıstıgınız  bu  pırım  yapmak 

saygılarımla:=== heroes55
arkadaşım her mesajının sonunda attığın imza dan belli kimin prim peşinde koştuğu.madem ben prim yapmak için mesaj yazıyorum e o zaman sen de cevap verme de bana,prim yapma sende