TSO otobüs alımına sıcak bakmıyor...

Başlatan Mert, 30 April 2009, 02:08:48

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 May 2009, 15:01:57
Kardeşim Atatürkçü düşünce derneği bile olsa herhangi siyasi bir kurumun bizim takımla alakası olmamalı , kaldı ki ADD'nin de gerçekten Atatürkçü düşünce derneği vasfını yürüttüğünü söylemek çok güç ..
haklısın krdesım uzuntuden o an yuregımden gecenı yazdım elimde değil atamızın amblemini tasıyan bir klubun aciz olmasına dayanamadım yazdım işte :(

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: Ant55 - 28 May 2009, 16:40:38
http://www.kayserispor.org.tr/devami.asp?id=331

Galip Öztürk kadar Samsunspor'a sahip çıkan az insan vardır. Ama buna ne yorum yapılır bilmiyorum...
Tabiki şirketinin reklamını yapacak, Kayserispor a otobüs bağışlaması doğaldır ama bizde istiyoruz başkanım...

Demekki galip öztürk 500.000 tl veriyosa samsunspora 4-5 trilyonda samsunspor sayesinde kazanıyor ...Daha hiç kimseye güvenim kalmadı...

pitbul055

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 28 May 2009, 16:50:38

Demekki galip öztürk 500.000 tl veriyosa samsunspora 4-5 trilyonda samsunspor sayesinde kazanıyor ...Daha hiç kimseye güvenim kalmadı...

kuzey55

bize verdiği onun çerez parası.başka şehirde böyle zengin işadamı olacak ve takım bu durumda olacak.bırakın bu küstü davasını.söz konusu samsun ve samsunspor ise küslük falan olmaz.ama gs,ts,konya,kayseri başta olmak üzere birçok takıma azımsamyacak kadar yardım eden galip özütrk senelik sembolik bi parayla geçiştiriyo bizi.neden diğer işadamları gibi şehirlerinin takımlarına sahip çıkmazlar anlamıyorum.kaç senedir aynı otobüs keşke bir otobüs verseydi bize.demekki kimseden fayda yok.eksik kalsın bunların parası...

Tribün_ali

Galip öztürkün samsunspor için yaptıkları ortadadır kimse inkar edemez o bir reklam içindir kayserispor için samsunspora onun cok daha fazlasını vermiştir galip öztürk gibi 10 samsunlu iş adamı olsa sırtımız yere gelmez

55cem55

yapıyorda tam değil bence hep arka planda kalma isteği var..metro şirketer grubu 35 ayrı şirket hepside turkiyeye mal olmus sirketlerdir yani günlük kazancı dev bi bütçeki samsunspora yaptığı gercekten cok az kalıyor bence..

ugrass

neye sıcak baktılarki... ONLAR ANCA KENDİ CEPLERİNE BAKARLAR..  ;) YAZIK SAMSUNA.. SAMSUNSPORUMAA

mehmet yılmaz

Maraton Başkan ile birlikte şahit olduğumuz bir gelişmeyi paylaşmak isterim. Dernek olarak yönetime kongre çağrısı yapmadan evvel Hakkı Tomaç'ı bürosunda ziyaret edip, düşüncclerimizi kendisine de ilettik. O esnada bir telefon görüşmesi yaptı. Bize söylediği şey şu, takımın otobüsü Samsunspor'a hiç yakışmıyor, o yüzden yenilemek lazım. Mercedes Samsun bayii Mengerler ile görüştük. 150.000 lirasını biz vereceğiz, üstünü onlar tamamlayacak ve yeni bir otobüs alacağız takımımıza.

Sanırım olacak bu...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 30 May 2009, 00:34:32
Maraton Başkan ile birlikte şahit olduğumuz bir gelişmeyi paylaşmak isterim. Dernek olarak yönetime kongre çağrısı yapmadan evvel Hakkı Tomaç'ı bürosunda ziyaret edip, düşüncclerimizi kendisine de ilettik. O esnada bir telefon görüşmesi yaptı. Bize söylediği şey şu, takımın otobüsü Samsunspor'a hiç yakışmıyor, o yüzden yenilemek lazım. Mercedes Samsun bayii Mengerler ile görüştük. 150.000 lirasını biz vereceğiz, üstünü onlar tamamlayacak ve yeni bir otobüs alacağız takımımıza.

Sanırım olacak bu...

abicim sendende yalan haber çıkmayacağına göre çok güzel bir haber bu herşeyin hayırlısı bekleyip görecez, balıklama atlamaya gerek yok

Pergani 55

inşallah şu otobüs işi halledilir.fazla canımı sıkmaya başladı

CurvaSudSamsunspor

otobüsün üstünde sade bir samsunspor yazısı ve amblem yada büyük bir arma atatürk heykelimiz efsane futbolcularımızın resmi süper olur...

ugrass

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 31 May 2009, 15:00:47
otobüsün üstünde sade bir samsunspor yazısı ve amblem yada büyük bir arma atatürk heykelimiz efsane futbolcularımızın resmi süper olur...

34_55

arkadaşlar (TSO) gören varmı bu adamlar ne iş yapar ne otobüs işinde varlar nede 500 milyar verdikleri sözde lütfen TSO yu görenler varsa bize haber versin SAMSUNSPOR aşkına...