Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: METE_55 - 28 April 2009, 16:01:15
bir kere benim oktayla ilgili kişisel bir sorunum yok ve herşeyide biliyorum ayrıcada ben sinirli değilim ama çok üzgünüm ve içim acıyor ve herkez gibi canım yanıyor ciğerlerim yanıyor yani,(samsunsporum) benim siteye üye oması kadar çıkıpta sahada gol atmasıda çok önemli ayrıca ben bu kutsal forma altında ne darbe yiyenler gördüm, EMİNLER,RAHMETLİ MUZAFFERLER,RIFATLAR,TEMELLER,CANAVAR HAMDİLER,GOZGOZ YILMAZLAR,ÇOLAK ÖMERLER,KALECİ TEKİNLER, İSALAR, BÜNYAMİNLER, O ZAMAN FAZLA SÖZE GEREK YOK ARAKADAŞIM...55

Bu takımda konuşulacak bir çok kişi varken topu kullanan sorumluluk alan yapmaması gereken görevleride yaparak kendini gereğinden fazla yoran bir futbolcuyla ilgili bu yorum gerçekten çok ilginç bu takımda laf edilmeyecek bir kaç isimden biridir OKTAY.Bu konuda ciddi ciddi düşünelim kime kızacağımızı

Saydığın isimlere gelince onlar zaten efsanedirler ne şu an ki takımda yerleri vardır ne de bu lig de oynamaya kariyerleri gelgelelimki hiç bir isimle kıyaslanma bile kıyaslanmyacak isimler.....