Halk Gazetesi'nin Haberi: "Ve Sercan Sahada"

Başlatan edmontdante, 26 April 2009, 11:45:59

« önceki - sonraki »

pitbul055

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 26 April 2009, 13:23:01
Özellikle Samsunspor konusunda diğerlerine oranla daha hassas olduğunu bildiğimiz Halk Gazetesindeki muhabir arkadaşalrın daha dikkatli olmaları lazım.

1- Sercan iyi oynamadı
2- Aynı Sercan, arkadaşları Rize deplasmanına giderken hastayım diye maça gitmeyip, SBK'nın maçına kız seyretmeye gitmiştir
3- Aynı Sercan, idmanda kavga edip, basıp gitmiş, ertesi günkü kritik maçta terbiyesizce bir penaltı atmıştır
4- Yine aynı Sercan, Eskişehir'e manita peşine gidip, Ankara'da kaza yapmış ve mazeretsiz olarak idmanlara çıkmamıştır.

Eminim bunları muhabir arkadaşlar da biliyorlardır.

Bir de şunu bilsinler, bu adi çocuk, kadro dışı kaldığı zaman takım arkadaşlarına "inşalah küme düşersiniz" demiştir.

Böyle bir adamla bizim işimiz olmaz, sizin de olmamalı!
Değil iki çalım 2 gol 4 asistle de oynasa Sercan'a özel kutu açılmamalı!

Yoksa, gazetede şunu takdir ettim. Oktay'a sallarken étrabzonspor'a gideceği söylentisi" vurgusu yapılmış, ona aferin ama şu Sercan haberi hiç yakışmamış Halk'a.

Ertuğrul Sağlam

27 April 2009, 10:21:31 #16 Son düzenlenme: 27 April 2009, 11:59:10 samsuni
Alıntı yapılan: iak5529 - 26 April 2009, 22:50:18
Hiç şaşırmadım bu habere bu adam kayırmacılık şakşakçılık ne ilk nede son olur bizim yerel basında... ayrıca edmondante abinin yazısına da noktasına virgülüne varıncaya kadar katılıyorum...

Maçın yıldızı kesinlikle murat YILDIRIM dır.gördünüz mü herhangi bir yerel basında murat ile ilgili bir haber,sahada oyuncu değişiklikleri de dahil 25 futbolcudan da üstün oynayan murat ın adı geçmiyor tabi ,terbiyesiz herifler.

ÖZELİKLE DÜN VE BUGÜN MURAT YILDIRIM İÇİN KÖŞE YAZARLARI VEYA MUHABİRLER BİRŞEYLER YAZMIŞLARMI DİYE BAKTIM SADECE BUGÜNKİ HABER GAZETESİNDE BİRKAÇ PARAGRAFLA GEÇİŞTİRMİŞLER BU SPOR MUHABİRLERİ  BU TYAKIMI HANGİ GÖZLE SEYREDİYORLAR MERAK EDİYORUM SAHADA MURAT YILDIRIMIN GAYRETİNİ GÖRÜPTE YAZMAMAK AHMAKLIK YADA ART NİYET OLUR

kaptan 55

bence iyi bi fiyat veren olursa hemen,acilen satılmalı sercan.zaten devre arasındada ağlamaya başlayacak beni geri alın demeye

Sadece Samsunspor

halkmış habermiş dengeymiş fasoymuş fisoymuş, sercan o kadar olay çıkarttı vs. geldi 20 dk. oynadı manşet yaptınız, murat hiç bi tane olay bile çıkarmadı parasını bile istemedi hemde 90 dk. ölümüne oynadı ama bir satır bile yazınız yok, yazık yazık şakşakçılardan bıktık!

kaptan 55

27 April 2009, 14:31:38 #19 Son düzenlenme: 27 April 2009, 14:44:30 kaptan 55
Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 27 April 2009, 13:37:25
halkmış habermiş dengeymiş fasoymuş fisoymuş, sercan o kadar olay çıkarttı vs. geldi 20 dk. oynadı manşet yaptınız, murat hiç bi tane olay bile çıkarmadı parasını bile istemedi hemde 90 dk. ölümüne oynadı ama bir satır bile yazınız yok, yazık yazık şakşakçılardan bıktık!
nadirde olsa böyle ender yazarlarımız var sitemizinde üyesi hakkı yeşilyurt bugün ki yazısında murat'a değinmiş.

pitbul055

ali ihsan

AlıntıSADECE İKİSİ ALKIŞLANDI
Taraftarlar, oyunculara tepkilerini koyarken, kaleci Hasan Sönmez ve takımın en iyilerinden Murat Yıldırım'ı ayakta alkışladı
27 Nisan 2009 Pazartesi 15:31
SADECE İKİSİ ALKIŞLANDI

Gaziantep BÜyükşehir Belediyespor maçında takımlarını destekleyen taraftarlar, oyunculara tepkilerini koyarken, kaleci Hasan Sönmez ve takımın en iyilerinden Murat Yıldırım'ı ayakta alkışladı

Samsunsporlu taraftarlar, alınan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından adeta şok oldu. Maçın ardından bütün futbolcuları yuhalayan taraftarlar, maçta takımın en iyisi olan kaleci Hasan Sönmez ve orta saha oyuncusu Murat Yıldırım'ın da hakkını verdi. Maç sonunda sadece bu iki futbolcuyu alkışlayan taraftarlar, diğer oyunculara ise büyük tepki gösterdi. 

Halk gazetesinin haberi.Birilerinin kulağına kar suyu kaçtı herhalde .Adam gibi haber yapmaya başladılar...