Metro'dan Çagri Merkezi !

Başlatan MeL_55, 19 December 2008, 00:01:50

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıMetro'dan Çagri Merkezi !

Metro Turizm Yatırımlar Grubu Genel Koordinatör Yardımcısı Necmi Hatipoğlu, "Samsun'da kuracağımız Call Center ile pek çok yetişmiş gencimize iş imkanı yaratmayı planlıyoruz" dedi.
Hatipoğlu, düzenlediği basın toplantısında, Metro Turizm Yatırımlar Grubu olarak Samsun'da gerçekleştirilecekleri ve çok sayıda kişiye iş imkanı sağlayacakları projeler hakkında bilgi verdi. Call Center projesinin Samsun'a katkı sağlamak için düşünülen onlarca projeden sadece biri olduğunu belirten Hatipoğlu, "Biz Metro Grubu olarak Samsun'a nasıl bir katkıda bulunabiliriz, Samsun'da bu kritik dönemde nasıl bir canlılık yaratabiliriz diye düşündük. Geçtiğimiz aylarda Metro Turizmin 'Call Center' dediğimiz, Türkçe adıyla 'danışma hattı' diyebileceğimiz, rezervasyondan bilet satışına kadar, pek çok işin bir arada yapıldığı ve telefonla iletişimin kurulduğu bir merkez kurma kararı aldık. Bu projeyi, başlangıçta yetişmiş eleman konusunda sorun yaşamamak için İstanbul'da yapacaktık ancak, Yönetim Kurulu Başkanımız Galip Öztürk, bu hususta yine iyi bir hemşehrilik örneği göstererek 'Call Center'ın Samsun'da kurulmasını istedi." diye konuştu.

UMARIZ İŞADAMLARINA ÖRNEK OLUR
Samsun'a kuracakları merkez ile pek çok yetişmiş gence iş imkanı yaratmayı planladıklarını kaydeden Hatipoğlu, "Call Center sadece Metro'ya hizmet vermeyecek. Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde büyümüş ve aynı zamanda Türkiye'de ticari faaliyet gösteren pek çok firmaya da hizmet verecek alt yapıyla ortaya çıkacak" dedi. Yatırımın, diğer yatırımcılara bir umut ışığı olacağını söyleyen Hatipoğlu, "Umuyoruz ki bu sıkıntılı günlerde Samsun'a yaptığımız bu yatırım, Samsunlu olup da Samsun'a yatırım yapmayan bütün iş adamlarına örnek olur. Umuyoruz ki bizim bu çalışmamız bütün iş adamlarına cesaret verir ve Samsun'da farklı yatırımlar yapmalarına yol açar" diye konuştu.

europe_55

Gercekten HELAL OLSUN GAIP ÖZTÜRK´e!!!!!!!!!!!

Herzaman ne kadar iyi bir SAMSUNLU oldugunu gösteriyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

red_white

valla helal olsunnnn varsa yoksa sen

Sadece Samsunspor

sen ne adammışsın be galip öztürk helal olsun sana allah tuttuğunu altın etsin, ben ömrü hayatımda senin kadar memleketini seven iş adamı görmedim her zaman samsun için yaptın yine yapıyorsun helal olsun sana

55.hakan

ben de bir aralar öğrenciyken ankara da avea çağrı merkezinde çalışıyordum sıkıntılıları olsa da çok zevkli bir iş tam gençlere göre çünkü sabahtan akşama kadar telefonla konuşuyorsun :D  adı üstünde çağrı merkezi ;D masabaşı bir iş çalışmamak için bahanen yok yani...uzun zamandan sonra samsun a açılacak önemli bir iş sahası bildiğiniz gibi turkcell erzincan a çağrı merkezi kurdu diyarbakırda da yine bir çağrı merkezi kuruldu bu yatırım krizden pek de etkilenmeyecek bir yatırım geleceği var ben ankara dan samsunumuzun gençlerine hayırlı olsun dileklerime sunuyorum

esedullah

seckin55

bu adamın anıtı dıkmek lazım...aleme inat yine samsun diyor..

Recep

helal olsun galip öztürk hem Samsunu hemde Samsundan Samsunsporu ayırmadan elinden gelen her şeyi yapıyor

yesil55

sende olmasan zatenn battık cok cok tşk galip öztürk

55.hakan

CALL CENTER SAMSUN'DA AÇILDI

Türkiye'nin en büyük otobüs filosuna sahip Metro Turizm, 200 kişinin istihdam edileceği Call Center'ı teknik alt yapı çalışmalarını tamamlayarak 9 nisan 2009 tarihinde Samsun'da hizmete açtı.
Türkiye'nin en büyük otobüs filosuna sahip Metro Turizm, 200 kişinin istihdam edileceği Call Center'ı teknik alt yapı çalışmalarını tamamlayarak 9 nisan 2009 tarihinde Samsun'da hizmete açtı. 444 34 55 numaralı çağrı merkezimiz 7/24 Türkiye genelinde gelen çağrılara yanıt verecek, rezervasyon ve satış işlemlerini yapacak ve müşteri şikâyetlerine ilişkin çağrılar ise çözümlenmek üzere Genel Müdürlük Müşteri Hizmetleri Departmanına yönlendirilecek.

Metro Turizm, müşterilerine kaliteli ve yenilikçi hizmetleri ile koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayarak, kaliteden ödün vermeden, bu konuda da sektörün öncüsü olma yolunda ilerlemektedir.

hayırlı olsun dışardaki samsunlu işadamları memleketlerini unutmasınlar!!

kaptan 55

HoliganSamSunLu

helal olsun tebrik ediyorum...

Ertuğrul Sağlam

24 April 2009, 17:12:17 #12 Son düzenlenme: 24 April 2009, 17:26:07 %100 samsunspor
İNADINA SAMSUN

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün talimatıyla 200 kişinin istihdam edileceği Call Center Samsun'a kuruluyor. Yatırımla ilgili basın açıklaması düzenleyen Metro Turizm Yatırımlar Kurulu Genel Koordinatör Yardımcısı Nemci Hatipoğlu, Öztürk'ün ekonomik avantajları bulunan teşvik kapsamı illere gitmeyerek memleketi Samsun'a yatırım yapmayı tercih ettiğini söylerken, STSO Başkanı Sakoğlu'na da göndermede bulundu 
Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün talimatıyla 200 kişinin istihdam edileceği Call Center Samsun'a kuruluyor. Yatırımla ilgili basın açıklaması düzenleyen Metro Turizm Yatırımlar Kurulu Genel Koordinatör Yardımcısı Nemci Hatipoğlu, Öztürk'ün ekonomik avantajları bulunan teşvik kapsamı illere gitmeyerek memleketi Samsun'a yatırım yapmayı tercih ettiğini söylerken, STSO Başkanı Sakoğlu'na da göndermede bulundu
BR>Metro Turizm Yatırımlar Kurulu Genel Koordinatör Yardımcısı Necmi Hatipoğlu, İstanbul'da kurulması düşünülen Call Center'ın Metro Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün isteği üzerine Samsun'da kurulmasına karar verildiğini söyledi. Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun'da da ekonomik krizin baş gösterdiğine işaret eden Hatipoğlu, "Call Center için yetişmiş eleman bulma konusunda İstanbul diğer kentlere göre daha uygun şartları içermesine rağmen Yönetim Kurulu Başkanımız Galip Öztürk, bu konuda yine bir hemşirecilik yaparak Metro'nun Call Center'ı İstanbul'da değil Samsun'da kurulmasını istedi" dedi.

İSTİHDAM YARATACAĞIZ

Samsun Otogarı'nda 2400 metrekarelik alanda Call Center'ın kurulması için teknik yönden alt yapı çalışmalarına başlanılacağını belirten Hatipoğlu, Ocak ayında bitirilmesi düşünülen Call Center'da 200 işsiz gence istihdam alanının yaratılmış olacağının altını çizdi. Call Center'ın sadece Metro Grubuna hizmet veren bir çağrı merkezi olmayacağını ifade eden Hatipoğlu, "Avrupa başta olma üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde büyüme göstermiş ve Türkiye'de ticari faaliyet gösteren ya da göstermeyen çok uluslu ya da tek uluslu şirketlerde olmak üzere pek çok firmaya hizmet edecektir olan bir alt yapıyla ortaya çıkacak. Bu çok daha fazla insanın burada istihdam edileceği anlamına geliyor" diye konuştu.

STSO'YA GÖNDERMEDE BULUNDU

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Adnan Sakoğlu'nun geçtiğimiz günlerde 'Sosyal patlamadan endişe duyuyoruz' şeklinde yapmış olduğu açıklamaya da göndermede bulunan Hatipoğlu, "Samsun'un teşvik dışında kalması gerektiğini düşünen bir takım kuruluşların başkanları bugün 'Sosyal patlamadan endişe duyuyoruz' şeklinde açıklamalarda bulunuyor. Oysa geçmişte çeşitli vesilerle Samsun'un teşvik kapsamına alınmasının yatırımcıların yatırımlarını buraya çekme açısından ne denli önemli olduğunu vurgulamıştık. Fakat bugün gelinen noktada o iddialarda bulunanların haksız, bizim haklı olduğumuz ortaya çıktı" dedi.

SAMSUNLU İŞADAMLARINA ÖRNEK OLSUN

"Eğer biz teşvik kapsamı içerisinde her hangi bir ile bu yatırımı yapmış olsaydık, personel giderlerinden ciddi tasarruflara gidilmiş olunacaktı" diyen Hatipoğlu, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün tüm dezavantajlarına karşın bu yatırımın Samsun'da yapılmasını istediğinin altını çizdi. Hatipoğlu, "Sırf Samsun'a katma değer yaratmak, şehrine olan sevdasından böyle bir yatırıma yöneldi. "Call Center'ın Van'da dahi kurulması ekonomik yönden Samsun'da kurulmasından birçok avantajları beraberinde getiriyordu. Ancak, bugün karamsarlık içerisinde olan işadamlarımıza umut ışığı olur bir yol gösterir düşüncesiyle Sayın Öztürk'ün talimatlarıyla bu yatırım şehrimizde gerçekleşecek. Bizi örnek alan bazı yatırımcılar belki Samsunlu olmaları nedeniyle burayı tercih edebilirler diye düşündük" şeklinde konuştu.

SAMPİ'NİN ŞUBELERİ AÇILACAK

Metro Turizm Yatırımlar Kurulu'nun bundan 10 ay önce Türkiye'ye ve hatta dünyaya mal olacak Samsun Pidesi (Sampi)'yi devraldığını hatırlatan Hatipoğlu, Samsun'a da Sampi'nin kurulacağının müjdesini de verdi. Meşhur Samsun Pidesi'ni dünyaya tanıtmaya hazırlandıklarını ifade eden Hatipoğlu, "Gıda sektörüne girmek isteyen yatırımcılarla birlikte iş ortaklığı ya da partnerlik yapılarak layıkıyla buraya hizmet edecek bir restaurant kuracağız. Sampi'nin Samsun hariç şu anda 12 il de şubeleri var. 6 ay içerisinde 50 şube, 2 yıl içerisinde 100 şube ve 5 yıl içerisinde 200 şube açmayı hedeflemekteyiz. Avrupa'nın 10 ülkesinde ve başkentinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı yerlerde Sampi'yi kuracağız." diye konuştu.

Murat Kaan YURTTÜRK

CALL CENTER NEDİR?

Call Center'lar 7 gün 24 saat kurumların satış pazarlama, kısmen lojistik departmanlarını tedarik etmekle mükellef iç birim olan kuruluşlar. Günümüzde her şirket için bilgi ve bilginin yönetimi gittikçe daha da stratejik bir önem taşıyor. Müşterinin başarılı ve hızlı şekilde bilgilendirilmesi ve zamanın en etkili biçime kullanılması gerekiyor. Şirketler bunu kendi bünyelerinde ya da bu hizmeti iş edinen şirketlerden hizmet alarak yapmaya çalışıyor.

celebi

Alıntı yapılan: recep55 - 19 December 2008, 16:04:35
helal olsun galip öztürk hem Samsunu hemde Samsundan Samsunsporu ayırmadan elinden gelen her şeyi yapıyor