Ara Transferde Kimler Alınmalı..?

Başlatan ugrass, 30 November 2008, 19:35:14

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

berkayinho16

gs paf takımında bir sürü yetenekli ouncu var floryada oturduğum için sık sık maçlarını izleme şansını yakaladım;en çok göze batan oyuncular caner öztel,gökhan öztürk,emre çolak,anıl dilaver ve cem sultan bu oyunculardan birkaçını 1.5 seneliğine kiralayabiliriz belki

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 December 2008, 14:11:14

yani , konusmanın manası yok .. ancak varsa 19 yasından küçük , bildiğimiz yabancı bır adam yazalım  ;D

Aynen öyle... Profesyonel olmamış, 18-19 yaşında yabancı oyuncu alabiliriz sadece. Onları da önce genç takıma alıp, birkaç gün sonra profesyonel sözleşme imzalatıp A takıma katabiliriz. Tabiri caizse el değmemiş, yetenek arıyoruz.

Ver elini Afrika :)

veis

başkanla birebir görüştüm ve bu soruyu sordum.cevabı çok netdi.transfer yapmayacagız.serkanı alan olursa satacagız.ayrıca turguta gençlerbirligi kayseri talipmiş ama vermeyecekler.çagtaydan kurtuldugumuz içinde çok mutluydu kendisi.

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 27 December 2008, 17:15:37
Aynen öyle... Profesyonel olmamış, 18-19 yaşında yabancı oyuncu alabiliriz sadece. Onları da önce genç takıma alıp, birkaç gün sonra profesyonel sözleşme imzalatıp A takıma katabiliriz. Tabiri caizse el değmemiş, yetenek arıyoruz.

Ver elini Afrika :)

samsuni abi SAMSUNKOPATA bağlanalım o ayarlamıştı heralde yarın akşam uçağa bindirsin çaraşamba hava alanından alırız futbolcumuzu ;) ;) ;)

seckin55

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 27 December 2008, 18:35:10

samsuni abi SAMSUNKOPATA bağlanalım o ayarlamıştı heralde yarın akşam uçağa bindirsin çaraşamba hava alanından alırız futbolcumuzu ;) ;) ;)
;) ;)

esedullah

transfer yapamayız da elimizden adam kaçırmasak

ali ihsan

Yalnızca BİZ

Birkaç tane güzel topçu olduğu söyleniyor...

Kais

ya bıraz sacma olabılır ama kampanyalara bır yenısı daha eklense amacıda transfer yapmak olsa nasıl olur ? mesela transfer kampanyası olur adı en basıdınden buda bı fıkır :R

55.hakan

malatya nın da diyarbakırın da borcu varı onlar nası transfer yapıyor federasyon onlara özel izin mi vermiş yoksa yüzümüze baka baka yalan mı söyleniyor bir açıklık getirsin,hani futbolcu alacağı deniyorya onlarında var borcu

Kaya

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 December 2008, 22:51:47

Transfere ıhtıyacımız  var kesınlıkle .. yabancı futbolcu alabiliriz , Trabzonspor Burundili bi adam aldı 93 dogumlu dıyorlar , kulup ıse 90 dogumlu dıyor .. Ankaraspor 16 yasında Gabonlu bır adam aldı .. Yanı bıraz arastırabılsek , boyle 2 adam takıma da kente de hareket getırır .. Cok mebla tutacagını sanmıyorum , hem nadamlar ıyı cıkarsa satma ıhtımalımızde var .. Mesela ankaraspor teho weeks ıcın 50.000 dolar vermıs , adam 18 yasında , ızledım denızlı macında komple bır oyuncu resmen ..! yanı transfer yapamıyoruz dıyıp tembellık etmenın luzumu yok , 2 tane ufak saglam adam bulsak , bıze yeter .. Bıraz calısmak lazım bu takım ıcın ..

kesinlikle katılıyorum ülkeleri itibariyle profesyonel olabilecek yetenekte olup hala amatör olan genç yetenekler kesinlikle vardır iyi bir araştırma yapmak lazım

veis

yabancı transferi konusunda bende katılıyorum ama çagtay eray volkan transferlerinden sonra boşa transfer yaparmışız gibime geliyor.yıllardır yabancu oyuncu konusunda zaten hep kısır davrandık ve çok başarısızdık bide 18 liklere boşa para verirsek helede şu zor günlerdee bizim için hiçde hoş olmaz.ayrıca bizimkiler niye almanyada  schalke 04 
başkanından genç oyuncu istemezler onuda anlamış degilim boşa gelmedi samsuna degilmi.

Recep

çelebi de souzayı alsak veis olmaz mı yaşıda 15 mi 16 mı neydi hafif saçları seyrek olsada
ihtiyarlıktan değil ırsi olduğu için ;D ;D