Artık anti-bizans, Trabzon gibi kelimeler yazmaktan vazgeçilsin

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 September 2008, 23:03:36

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Ne güzel düsünülmüs , bende rahatsiz oluyordum.
Samsunspor Taraftari büyüklügünü gösterdi !

bafradan55

Trabzon sözcüğünü kullanırken elbette hiçbir zaman ırk benzetmesi yapılmamalı. Yakıştırma zihniyet üzerine olmalı. Bu da ifadeyi değiştirmeyi gerektirmez.

Rum veye Bizans sözlerinin anlamı herkesçe bilinir zaten ters anlamların çıkması yorumlayana bağlı bir sorun.

çarþamba55

Trabzon amatöre düşse mutlu olurum ama Trabzon demek bize birşey kazandırmaz. hepimiz Türküz. İstanbulda Türklüğün kalesidir. bu gibi sözleri forumda kullanmamak gerekir.

Pergani 55

Samsunspor taraftarı kendine yakışanı yaptı konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Trabzon deyince aklıma dünyanın en tatlı kızı geliyor. zaten Trabzonlular milli ve dini duyguları güçlüdür o yönüyle severim onları misafirverler... Ama Trabzonsporlu Çılgınlar başta olmak üzere bazı fanatik gruplar Samsuna sürekli düşmanlık besler onlar müstesna...biz zaten TS'nin uyguladıgı haksız rekabete düşmanız Trabzonlularla alıp veremediğimiz birşey yok

Kaya

işte SAMSUNSPOR taraftarı işte SAMSUNSPOR aşıkları helal olsun vallahi herkes üstüne düşen görevi yapmış bu sayfalarda ülke genelinde örnek olması dileğiyle

gozgoz yýlmaz

Zaten forumda bu şekilde yazan kişi sayısı abartıldığı kadar çok değildi. O arkadaşların da vaz geçeceklerini düşünüyorum. Biz Trabzonspor'dan ve İstanbul takımlarından nefret etmekten değil, onlara hakaret etmekten vaz geöelim diyoruz, yanlış anlaşılmasın. Yoksa bunların nesini seveceğim ben?

kuzey55

bana çingene samsun diyene bende rum trabzon derim.ama bu forumda kullanmayacağım bundan sonra...

bluegreen55

Fetihten(Trabzon) sonra, mevcut müslüman nüfusuna ait olarak iskan edilen ve geldikleri yörelere göre ad alan müslüman cemaat grupları
şunlardır:
1- Cemaat-i Niksar 7 hane 10- Cemaat-i Sanusak 5 hane
2- Cemaat-i Ladik 7 hane 11- Cemaat-i Amasya 31 hane
3- Cemaat-i Bafra 16 hane 12- Cemaat-i Osmancık 10 hane
4- Cemaat-i Iskilip 10 hane 13- Cemaat-i Çorum 15 hane
5- Cemaat-i Gümüþ 7 hane 14- Cemaat-i Merzifon 18 hane
6- Cemaat-i Tokat 25 hane 15- Cemaat-i Nefsi Samsun 12 hane
7- Cemaat-i Porhal (Turhal) 4 hane 16- Cemaat-i Zile 3 hane
8- Cemaat-i Göncanik(Gölköy) 8 hane 17- Cemaat-i Sath-ı Canik 1 hane
9- Cemaat-i Kavala 3 hane 18- Cemaat-i Karakadi 10 hane

çok ilginç geldi araştırdım doğruymuş. Samsunun yarıya yakını trabzon kökenli diye söylentiler varken trabzonun kökeni samsun ve civarıymış aslında =) ilginç

Yalnızca BİZ

Tribün_ali

Bu gün arkadaşlarla çarşı iznine cıkdık b.çekmede hava yagmurlu kahvede okey atıyoruz adamın biri tarbzonu met ediyor karadenizin başkenti şöle böle ben hemen dayanamadım atladım lafa dedim sen nereyi övüyorsun samsun dedim başkenti bana başlıyor trabzondan hala dayanamadım babam yaşında adam ıstakayı kafasına vuracaktım aklıma asker oldum geldi ama sivilde olsam affetmem zaten b.çekmecede trabzonspor store trabzonspor okulu falan var 

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR  

kaan

Bizans 1453'te İstanbulda zaten tarihe gömülmüştür böylesine tarih ve türklük kokan bir şehire anti bizans yakıştırmaları yapmak ne kadar doğrudur.Bizim karşı çıktığımız istanbul takımlarının saltanat haline getirdikleri 1.lig değilmidir.Antibizans derken anadolu üsküdar spor kulubü şampiyon olsa sizce aynı ifadeler hala geçerlimidir.Karşı çıktığım hepimizinde karşı olduğu ligi ellerinde oyuncak gibi çevirmeleridir.Trabzona gelince taşladık taşlandık belki zamanında ebedi dostluk ezeli rekabet gibi birşey olmalı bizimkisi trabzon türk ve müslüman değilmi hemde türkiyenin en milliyetçi kentlerinden biri.Bursa sivas trabzona şampiyonluk yolunda sonuna kadar başarılar diliyorum hepsi anadolu tabiki sivas yada bursa trabzona göre sempatik geliyo ama hepsi ANADOLU.Anti gs bjk fb saltanatı diyorum sadece İstanbulda bizim Trabzonda Hakkaride bizim Karsta...

ÇaÇa

2004 yılına kadar Samsun'da ve belli liselerde İstanbul Takımları (4Tane) atkı,forma vs. gezemezsek şimdi adamlar gfb,çarşı,ultraslan vs. gibi oluşumlar yapmışlardır eskiden neden bunlar yoktu ? şimdi neden bu oluşumlar var eskiden kimliklerini gizlerledi şimdi açık açık ben SAMSUN Sorumlusuyum diyorlar. Renktaşlarım, siz hala Anti,rum muhabbetleri yapmaya devam edin... Nerde o eski Holiganizm !!!

Not: Kimse yanlış anlamasında ''Haydi Çiftliğe Çıkalım'',''Haydi Şampiyonluk Kutlattıurmayalım'' Konularında tartışanlar eskiden bunu gerek yoktu ''Sorgusuz İnfaz'' vardı..(Herkes alınmasın bazı arkdaşlarımız hala ''Sorgusuz İnfaz'' gibiler... Anlayan anlıyor bizi

Anadolu'nun Temsilciysek : Anti-İstanbul Trab-Rum bu Trab-Rum'da kim çıkardıysa artık yaratıcı karakter kendisi :)

Not2: Siz gidin İStanbul'da Beşiktaş,Kadıköy,Mecidiyeköy'da bi mekanlarında Samsunspor Formasıyla gezin noluyor birde aklıma geldi yine eskiler bilir fenerbahçe-samsunspor karşılaşmasında istanbul'da bir kahvehanede Samsunspor Taraftarı bıçaklanarak öldürülmüştü. Siz Hala İstanbulcumusunuz ?

Tribün_ali

Ben biliyorum hala aklımda saklıı bendeki anti ist ruhu ölene kadar devam edecek benim hayatta gezdigim ve samimi oldugum insalar ist takımlarını tutmazlar ve öle insanla arkadaşlık kurmam ben böle samsunsporluyum

Ars Moriendi

çok doğru bi konuya değinilmiş bravo.Bu tür söylemlerden ne zaman vazgeçilecek diye bekliyordum ben de.istanbul takımlarına karşı tepki olabilir,düşmanlara tepkı olabılır ancak bu antibizans Trabzon MALatya şeklinde söylenmemelidir.

bafralı erhan

aynı bayrak altında yaşıyoruz.rekabet ya da antipatimiz olabilir. ama bu söylemler son derece yanlış ve yakışıksız .....