Samsunspor Turkcell Süper Lig´e nasil dönebilir???

Başlatan europe_55, 08 November 2008, 00:37:03

« önceki - sonraki »

europe_55

Arkadaslar sizce SAMSUNSPORUMUZUN Turkcell Süper Lig´e dönmesi icin neler yapilmali???

ahk34

Sadece Samsunspor

çok konuştuk bunları belediye destek versin çıkar işte ne var bunda

CeLiL_55

bunlar defalarca konuşuldu Belediye ve Sivil toplum kuruluşları destek çıksın Süper Lige çıkarız ama orda kalıcı ve başarılı olmak için maddi soruna köklü bi çözüm gerekir

jean

galip ozturk 5-6 trilyon verecek bir kac tane isadami da dahil 10 trilyon para bulunup piyasada populer adamlari alacagiz hocada forumda bir hoca olacak basinda samsunspor iddiali geliyor seklinde yorumlasin her maci sirayla ayni ciddiyetle oynayarak ben cikariz diyorum ve bu duusnduklerimin imkansiz olmadigina inaniyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: jean - 08 November 2008, 22:14:34
galip ozturk 5-6 trilyon verecek bir kac tane isadami da dahil 10 trilyon para bulunup piyasada populer adamlari alacagiz hocada forumda bir hoca olacak basinda samsunspor iddiali geliyor seklinde yorumlasin her maci sirayla ayni ciddiyetle oynayarak ben cikariz diyorum ve bu duusnduklerimin imkansiz olmadigina inaniyorum

galip öztürk'ün işi gücü yok samsunspora 5-6 trilyon vericek sanki havadan para yağıyor, bu adamdan daha ne istiyecez adam kendi veriyor istediği zaman

METE_55

samsunsporlu kardeşlerim hep aynı konuya değiniyoruz işte yok yusuf ziya , yok yeşilyurt,yok galip öztürk vs.. şimdi biraz açalım bu konuları  galip öztürkün samsun ve samsunsporluluğundan asla ama asla bir şüphemiz yok ama bence her defasında 500 milyar vereceğine toplayın verdiklerini belkide etti 4 trilyon civarı işte demin arkadaşımızda yazmış bu parayı öyle vereceğine tam teşekküllü sahip çıksın  DESİNKİ EFSANE BAŞKANA GEL İSMAİL ABİCİM KURTARALIM BERABER ŞU TAKIMI samsunspora bakın neler oluyor hem şampiyon oluruz hemde verdiği paralar boşa gitmemiş olur, yusuf ziyayıda  BİZE HALKA BIRAKSINLAR,  geçin bir kere  o kendi adamlarını zengin yaptı zaten e, yeşilyurt desen oda daha ne kadar verecek bilemem o uzak, yusuf ziya şu otoparkları verseya samsunspora bakın daha para istenirmi hiç bir yerden ben yusuf ziyanın samsun şehrini çok güzel hale getirdini biliyor ve onu kutluyorum ama işin içine samusunsporum girince işte sana hiç ama hiç  OYUM YOOOKKK YUSUF ZİYAAA BUDEFA SANA GÜLE GÜLE DİCEM.. >:(

Kadir ÇELEBİ

Y.z.y. Galip Öztürk İsmail Uyanık bu isimlerin bir arada olması yada aynı projede olması pek mümkün değil...  süper lig yolunda neler yapılması gerekiyorsa mevcut şartlar altında yönetim iyi niyetle elinden geleni yapıyor bizlere destekci olmak düşer..

Baskent_Samsunspor

bizbize yeteriz altyapıya önem verelim gerisi kolay 1.5 milyonluk şehirde 20 tane aslan yürek yokmu bu takım en geç 2 seneye süper ligde olur ve baki kalır

AntZ

09 November 2008, 03:33:30 #10 Son düzenlenme: 09 November 2008, 03:53:00 Ant55
Önceden borç morç var diye beklenti içinde olmamama ve yönetime hak vermeme ve savunmama rağmen son zamanlarda farklı düşünmeye başladım.
Evet borcumuz çok, yönetim yapılandırdı ve ödeme yapıyor.
Kendi açıklamalarına göre resmi sitede yapılan ödemeler;

1- Yeni sezon için futbolculara ve teknik kadroya  1.010.000,- YTL
    Bonservis bedeli olarak 161.000,- YTL
    Kulüp ödemeleri (kamp, deplasman, yol ve yeme içme ) için toplam : 404.000,- YTL

TOPLAM:1575 YTL

2- Futbolculara geçmiş dönemler için temlikli ve temliksiz 1.564.700,- YTL
    Piyasa borçlarına ödenen toplam 213.000- YTL
    Geçmişe dönük 5 aylık personel alacakları toplamı 190.500- YTL
    SSK vergi ve diğer taksit ödemeleri 265.414- YTL

TOPLAM:2.233.614

1. Grup hiç borcumuz olmasa bile yapılan standart ödemeler;
2. Grup borçlarımızdan dolayı sene başından beri yapılan ödemeler...

Sene sonuna kadarda futbolculara geçmiş dönemler için temlikli ve temliksiz ödemeler dışında yapılan ödemeler kadar daha yapılacağını düşünelim;

Borçlarımızdan dolayı bir senede borçsuz bir kulüpten (ki Türkiye'de yok denecek kadar az) 3.000.000 YTL civarında ekstra para ödüyoruz.

Senelerdir bahanemiz borç, borçlardan dolayı transfer yapamıyoruz, borçlardan dolayı çıkamıyoruz... Daha kötüsü borç borç diye diye kimse takımı sahiplenmiyor.

Biz koskoca Samsun şehri tek bir oyuncu satışından bile senede bunun iki katını kazanırken hala borçlardan dolayı çıkamıyoruz diye düşünüyorsak ben çözümü mentalitenin değişmesinde görüyorum.

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 November 2008, 01:35:32
Eskiden takımımızın en büyük gelir kaynağı futbolcu gelirleri idi .. Serkan,Celil,Ertuğrul,Erman,Ali Akdeniz,Cenk iyi ücretlere gittiler .. Tümer ve İlhan'ın bedavaya gidişleri o zamanki planlarımıza da eminim büyük sekte vurmuştur .. Sonra da zaten malum futbolcu satamadık , kazma kazma adamlara da dünyaları verdik .. Adnan bedavaya gitti , yetiştirme ücretiyle gitti ki Adnan ilk düştüğümüz sene neden satılmadı anlamadım .. Bazıları Adnan takım için kaldı dedi ama bence Adnan 1 sene kalıp bedavaya gitmeye ve de kendısıne aldıgı parayı yukseltmeye baktı .. Keza Emre Balak konusu , Gençlerbirliği kulubu o konuda bıze buyuk yanlıs yapmıstır .. Emre Balak'tan en azından 1.000.000 ytl gelir beklerdim ama o da bedavaya gitti .. Armağan da yurtdısından ıstenen bır adamdı ama uc kurus para ıcın Kayserıye gıdılmesıne göz yumuldu, o da idari boşluktan yararlandı ... Yani özet olarak yıllardır en önemli gelirimizden mahrumuz ...

Sevgili 35ama55 kardeşim bu konuda çok haklısın ama burda hatayı Adnan'da, Gençlerbirliği'nde, Armağan'da ya da Bosman kuralında aramanın doğru olmadığını düşünüyorum. Evet Bosman kuralından sonra sözleşmesi biten futbolcu serbest kalıyor ama akıllı bir yönetimin de stratejisini buna göre belirlemesi, genç ve gelecek vaad eden futbolcularla uzun vadeli sözleşme yapması, isimli ama futbolcu olarak bitmiş (Oktay, Sinan Demircioğlı, Mehmet Polat vs...) oyuncular yerine genç ve yetenekli oyuncu transferine yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani bizi asıl bu hallere düşüren Bosman değil yöneticilerimizin beceriksizliğidir.

Alıntı yapılan: europe_55 - 08 November 2008, 00:37:03
Arkadaslar sizce SAMSUNSPORUMUZUN Turkcell Süper Lig´e dönmesi icin neler yapilmali???

Hedefimiz orta sıralar değilde bu soruyu yönetimin kendisine sorduğu zaman yani ister ve inanırsak çıkarız diyorum

samet

arkadaşlar sistem şu olmalı 10 tane zengin iş adamı bulup galip öztürk,yeşilyurt gibi bunların herbiri 1 yıldız futbolcunun masrafını üstlenecek dolayısıyla 10 yıldız futbolcumuz olacak kulube yük olmadan.samsunsporda kendi kendini götürecek..alsana süper ligdeyiz bu kadar basit...