Kim başkan olmalı ve neden?

Başlatan Adnan Mesadonoviç, 10 April 2008, 13:52:56

« önceki - sonraki »

Adnan Mesadonoviç

10 April 2008, 13:52:56 Son düzenlenme: 10 April 2008, 14:06:32 berusa55
SAMSUNSPOR başkanı sence kim olmalı ve neden?arkadaşlar aklınızdaki ismi neden istediğinizide lütfen belirtelim!

Adnan Mesadonoviç

ARKADAŞLAR;lütfen herkes herkesin adayına saygılı olsun

beşnumara

yaaa kardeşim senin başka işin yok mu kim olduğunu bilmiyorum ama her kimsen üye olduğundan beri yönetim yönetim yönetim.... ben de kabul edemiyorum bu yönetimin yaptıklarını ama ne yapalım

Adnan Mesadonoviç

bende bu yönetim karşıtı insanların düşüncelerini öğrenmek istiyorum ve bu yüzden bu konuyu açtım.lütfen ikili söylemlere girmeyelim sadece düşüncelerimizi paylaşalım

Kadir ÇELEBİ

Abromoviç nedenini sen düşün...

beşnumara

sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz zaten burda ama sen sadece yönetimle alakalı yazıyosun.eyvaallah düşüncelerimizi paylaşacağız ama sadece yönetim düşüncelerimizi değil

Adnan Mesadonoviç

sevgili arkadaşım sende tartışmak istediğin,insanların düşüncelerini merak ettiğin bi konu açarsın isteyende düşüncelerini belirtir

Kadir ÇELEBİ

Biz burda tartışmak istemiyoruz ki bunuda nerden cıkardın ozellikle bundan şikayetciyiz

gonul vermiş insanlar olarak Samsunspor icin nelerin iyi nelerin kotu olacagını goruşlerine yer veriyoruz..

Egerki tartışmak istedigin ozel kişiler varsa ozelden istedigin kadar tartışabilirsin..

tartışmak icin konu açtıysan sili ver bi zahmet..

beşnumara

artık cevap yazmayacağım bu başlığa ne yaparsan yap

ozkan17

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 10 April 2008, 14:08:21
Abromoviç nedenini sen düşün...
evet abramovic olsun..sende cevabını almıs olursur..gene bir tartısma baslangıcı yaa

berusa55

Daha Bismillah konuyla alakalı bir sey yazılmadı farkında mısınız arkadaslar?

s_uzunkaya

abromoviç denildi ya  ;D bende katılıyorum abram olsun  ;)

yaman55

ismail uyanık çünkü gerçek samsunsporlu

Adnan Mesadonoviç

yönetici

İlgili bir başlık varken yeni bir başlık açmayınız!..

Buradan devam edelim.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3839.0