Okumuş:Yeni transferlerimizle play-offa kalırız

Başlatan cem and naz55, 28 November 2007, 19:54:44

« önceki - sonraki »

cem and naz55

samsunspor asbaşkanı imran okumuş ligler bitmeden bazı oyuncuları kulüpten uzaklaştıracaklarını açıkladı altay maçı sonrası bu futbolcuları kamuoyuna açıklayıp yolarını ayıracaklarını açıkladılar
okumuş gönderilen futbolcuların yerine iyi transafer yapacaklarını ve transfer çalışmalarına devre arasından önce başlayacaklarını açıkladı okumuş yapacağımız transferlerle bu takım plaY-offa kalır taraftarlarımız biraz sakin olsun açıklamasını yaptı
                   KAYNAK:İHA
evet açıklamaya göre transferler yapılacak ve rahat bir üslupla transferlerle play-offa kalacağımızı açıklaması yapmış asbaşkanımız iyi transferler peşinde olduklarını gösteriyor bu açıklama hadi hayırlısı

Tribün_ali

Bu işler bol keseden atmayla olmuyor gecen seneki yönetim ne diyordu bu takım 25.haftada şampiyonlugu garantiler sonumuz ne oldu gördünüz inşallah dedi gibi olur sayın okumuşun

veis

almanyadan gelen gurbetçi ismaile döndürmezler umarım transferi yoksa işimiz var.alacakları tüm futbolcularda savaşama özelligini arasınlar yeter.

ozkan17

okumuş'un acıklamaları yuregımıze su serpıyo gercekden de..ınsallah olması gerektıgı gıbı bı operasyn olur ve olması yapılması gereken transferler yapılır..

celebi

Alıntı yapılan: "ozkan17"okumuş'un acıklamaları yuregımıze su serpıyo gercekden de..ınsallah olması gerektıgı gıbı bı operasyn olur ve olması yapılması gereken transferler yapılır..

İnşaallah bu işi becerebilirler. :roll:

pitbul055

SAHADA SAVAŞAN FUTBOLCULAR İSTİYORUZ.GİRESUNDA O GÜNEŞDE ELDİVENLE SAHAYA ÇIKIP HİÇBİRŞEY YAPMAYAN AKBABALAR DEĞİL.

veis

BUDUR:
SAHADA SAVAŞAN FUTBOLCULAR İSTİYORUZ.GİRESUNDA O GÜNEŞDE ELDİVENLE SAHAYA ÇIKIP HİÇBİRŞEY YAPMAYAN AKBABALAR DEĞİL

selahattin55

Hklısın veis akbaba ve leş kargalarının eline kaldık.ne yapalım kader utansın.ama samsunspor kaderine terk edilemez.bir şeyler yapmalıyız.

King Of The North

Haftalar geçtikçe ve yenildikçe hedefler küçülüyor maalesef,yakında kümede kalmak amacıyla mücadele edersek de şaşırmamak lazım.

ozkan17

ınsallah dedıgın gıbı olmaz maxımum..ama bakalım ıkıncı yarı ne gostercek transferler yapılabılcekmı..

kadifekaleli

Alıntı yapılan: "pitbul055"SAHADA SAVAŞAN FUTBOLCULAR İSTİYORUZ.GİRESUNDA O GÜNEŞDE ELDİVENLE SAHAYA ÇIKIP
HİÇBİRŞEY YAPMAYAN AKBABALAR DEĞİL.

AĞZINA SAĞLIK KARDAŞ SAHADA SAVAŞAN FUTBOLCUYA ÖYLE İHTİYACIMIZ VARKİ BEN DE GİRESUNDAYDIM VE OYNADIĞIMIZ FUTBOLDAN DOLAYI UTANDIM BAZI FUTBOLCULAR BU FORMAYI HAKETMİYOR.HAYATIMIN EN KÖTÜ MAÇLARINDAN BİRİYDİ İNŞ.SON OLUR

yönetici

Arkadaşlar mesajları lütfen artık tamamı büyük harflerle yazmayalım..