Haber gazetesi sahibinin sesi

Başlatan Sadece Samsunspor, 31 May 2007, 15:54:23

« önceki - sonraki »

mctlçy

adnan ölmez in gazetesi işte daha neolsunn adamlar bu işte bile yalan haberrr :lol:

Tribün_ali

Zaten adnan ölmezin gazetesi ben haber gazetesi okumuyorum hem beraber tepkimiiz yapalım olmayalım haber gazatesi ben bunların SAMSUNSPORLULUGUNDAN şüphe duyarım

ozkan17

veis

bu adamların samsunda satışları nasıl acaba.

timofte

Bu sabah Haber gazetesinin spor sayfasını okudum da, bu gazete hakkındaki olumsuz düşüncelerimin az bile olduğunu bir kez daha gördüm. Benim de baştan sona takip ettiğim istişare toplantısında olup bitenlerin sadece işlerine gelen kısımları, işlerine gelen şekilde yorumlanarak halka sunulmuş.
Gazetenin manşetine bakılırsa toplantıya Camadan ve Tomaç damga vurmuş, Camadan'ı anladık da, Tomaç o damgayı nasıl vurdu? Herhalde Ölmez'e teşekkür edip İsmail Uyanık dönemini karalamaya kalktığı içindir. Peki cevabını almadı mı? Buna neden yer verilmiyor? Hadi onu da geçtik; Sadi Subaşı'nın tamamen içten uyarıları Tomaç'ın şakşakçılığı kadar haber değeri taşımıyor mu?

Toplantıda 100 kadar katılımcı vardı, diğer insanlar ise olayları yerel basından takip ediyor. Bu insanlar açıkça yanıltılmaya çalışılıyor. Bu kadar güdümlü ve yönlendirmeci bir anlayışı hele de kulüp can çekişirken sürdürmek kesinlikle iyi niyet olamaz. Haber gazetesi ve genel yayın yönetmeni Necdet Uzun'u şiddetle kınıyorum.

hasselbaink

3. dünya savaşı çıksa bu adamlar ertesi gün adnan ölmezin fotoğrafını basıp, ölmez şöyle şöyle dedi diye yazarlar.

daha önce de demiştim
bu gazetenin kuruluş amacı manipülasyon zaten.

samsunspor diye bir derdi olmadı hiç bir zaman.

mehmet yılmaz

Samsun'da yerel medya namına ciddi bir kalitesizlikten söz edilebilir. Bunun üzerine bir de güdümlü gazetecilik dediğimiz bir anlayışın devreye girmesi, bir değil on değil yüzlerce kez yaşanan bir yönlendirme-mizansenleştirme hadisesi...

İnsan üzülüyor açıkçası...

veis

ama sorunda burada bu adamın gazatesi samsunda halen satılıyor ve bizim halkımız çogu şeyden habersiz çünkü adamların ipinde degil samsunmuş samsunspormuş.