İbrahim Canbulat / Uyanın artık şu rüyadan...

Başlatan mehmet yılmaz, 27 July 2009, 21:02:51

« önceki - sonraki »

AntZ

Bizimde transfer yapılacağına dair umutlarımız sürüyor. Biz hangi guruba giriyoruz acaba?  :-[ Umutlu, umutsuz?

alperen

bence gençler hakan olsun tanju olsun ve diğerleri çok yetenekli futbolcular ama bunlara geçen sene forma verilmedi eğer hazırlık dönemini iyi geçirmişlerse ve sene başından itibaren düzenli oynarlarsa iş yaparlar.sadece kaliteli sağ ve sol bek alınırsa güzel olur.kadro o kadarda dibe vurmuş değil..

errea

Sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorum ama yazdıklarının fazlası yok eksiği var malesef.
Bekleyip göreceğiz.
:-\

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 27 July 2009, 21:08:14
Kimse kimseyi kandırmasın, sn. Canbolat'ın da dediği gibi transfer yapamazsak işimiz çok zor. ama çok bilmiş yöneticilerimiz sol beki, sağ beki, stoperi ve eldeki tek kaleciyi kişisel ihtirasları uğruna gönderirken birşeyler düşünmüşlerdir herhalde. olmadı e.tutu kaleci, t.kosif sol bek oynar, jiletoviç topaçiç de liberodur sanırım.

veis

herkesin ortak düşüncesi tabikide gençler ileride iş yapar ama bu ileri bu sene degil.bencede bu takıma takviye yapılmadıgı takdirde samsunsporumuz için facia gibi bir sene yaşanır.

kerem55

yerinde tespitlerle dolu çok güzel bi yazı olmuş ne kadar kötü durumda oldugumuzu gösteren bi yazı şu an için ligden düşebilecek takımlar arasında bence birinci sıradayız herkes harıl harıl transfer yapıyo biz ise seyrediyoruz bugun kartal bile serkan özsoy tayfun seven ibrahim parlayan gibi iyi sayılabilecek transferler yapmış ligde çanakkale dardanelle birlikte transfer yapmayan 2 takımdan biriyiz bu sene bizim için çok zor geçecek beyler herkes en kötü ihtimale bile hazırlıklı olsun bu aciz yönetimle işimiz çok ama çok zor

METE_55

iyide canbolatın demeçlerini sadece biz anlıyoruz YUSUF ZİYA YILMAZ, TOMAÇ,KOSİF,TUTU,ÇORUH AZGAR,bunlara nasıl ve kim anlatacak çok merak ediyorum beyler bence bu adamların hepsinin GALİP ÖZTÜRKLE konuşma zamnları geldide geçti bile

veis

çanakkale dardanel en azından belli potansiyele sahip altyapı anlamında.alt liglerde epey kiralık oyuncuları vardı onlar geri geldi.bizde bu mantık yok alıp yanımızda turşusunu kuruyoruz bari alt liglerde pişmelerini saglayıp kiralasak.sonrasında bize geldiklerinde daha tecrübeli maç yapmış olarak gelirler.bakalım sayın tomaçın bugün açılacak dedigi tahta açılacakmı.artık tahta açıldıgında konvoy yapacak duruma geldik inanamıyorum ya.

samet_55

transfer tahtası açılırsa...bize bu saatten sonra nerde kalasvar onları alırızz..

beşnumara

Alıntı yapılan: METE_55 - 28 July 2009, 07:53:24
iyide canbolatın demeçlerini sadece biz anlıyoruz YUSUF ZİYA YILMAZ, TOMAÇ,KOSİF,TUTU,ÇORUH AZGAR,bunlara nasıl ve kim anlatacak çok merak ediyorum beyler bence bu adamların hepsinin GALİP ÖZTÜRKLE konuşma zamnları geldide geçti bile

ertuğrul sağlam geçen sezon bursa ile anlaşmadan önce galip öztürkle biraraya geldi ve bu takımı kurtaralım.yusuf ziyayla görüşelim dedi ve sonuç :'( her şey yusuf ziyada bitiyodu olmadı. cenk uğraşıyo diyorlar ama o da boş çıkacak çünkü yusuf ziya tınlamıcak onları.

beşnumara

Alıntı yapılan: veis - 28 July 2009, 07:55:03
artık tahta açıldıgında konvoy yapacak duruma geldik inanamıyorum ya.
;D ;D abi kopardın beni yaa.bu durumda bile gülüyoruz ya böyle espriler yapıyoruz ya ben başka bir şey demiyorum

europe_55

Maalesef her gün aynı mevzular...  :(
Tahta 1 aydır kalkacak ama bir gelişme yok.
hiçbir gelişme yok ve olacak gibi de durmuyor.
Biz geçen yılın kadrosunu çok ararız.
Özellikle Can Ulun'u...

ata55