Pınar Markette SAMSUNSPOR Promosyonu

Başlatan V.Terranova, 24 February 2007, 22:54:58

« önceki - sonraki »

Renato

Alıntı yapılan: "KaleArkası"Geçende bi benzin istasyonundan 80 YTl lik benzin aldık.Adam hangi takımlısın dedi.Tabiki Samsunspor dedim.Samsunspor bardağımız yok dedi bende dedim bu şehirden ekmek yiyorsunuz bu şehir için bu kadar vurdumduymaz olmayın,bardak nasıl olmaz dedim.Adamda ben napim şirket öyle gönderiyor dedi.Yanımdaki arkadaşım ver dayı farketmez rengi mengi dedi.Ben bırak alma diyene kadar bardağı aldı,dışardaki çöpe attı...

.

Helal olsun kardeşim.O yakıt firması ALPET galiba.Kim o bardağa hak kazanırsa alıp gözlerinin önünde çöpe atalım arkadaşlar.Bu takımları tutmak zorunda mıyız da biz ,bize bunların ürünlerini hediye olarak veriyorlar.Aslında oradan yakıt almamak lazım ama tepkimizi göstermek için bir süre alalım ve bardakları kıralım.

istanbuldan

Bende geçen gün Zeytinburnu olivium'a gittim, en alt katta Taraftar diye bir mağaza var, oradan Samsunspor forması sordum ve adam bana ilk önce kalmadı dedi, sonra da Samsunspor düştü o yüzden satmıyoruz dedi. Diğer seyircisiz takımların forması var ama Samsunspor'un yok maalesef.. Bir an önce çıkalım şu 1. lige..

V.Terranova

AKPET den mazot aldım bardak vereceğiz dedi.Bende kıracaktım ama adamlar kulüp armalı bardak vermiyorlar.Düz çay bardağı.ALPET galibe taraftar bardağı vererek İstanbul takımlarına uşaklık eden.

Promosyon hala devam ediyor.Ben  2 arkadaşıma Pınar marketten çıkan forma ve Diyarbakır maçından aldığım atkıları  hediye olarak  ANTALYA' ya gönderdim.Aldığım traş malzemeleri bana 2 sene yeter galiba

maço

yaa bende kardesımı arıyımde bana da alsın ne cıkarsa kombıne cıkarsa kendı gıder forma falan olursa kardesımın zaten var bana gonderır ıstanbuldada seklımızı yapazrız daa

KaleArkası

Alıntı yapılan: "V.Terranova"AKPET den mazot aldım bardak vereceğiz dedi.Bende kıracaktım ama adamlar kulüp armalı bardak vermiyorlar.Düz çay bardağı.ALPET galibe taraftar bardağı vererek İstanbul takımlarına uşaklık eden.

alpet midir ne pettir istemediğim halde bardak verdiler.Bize verdikleri armalıydı ve fener armalıydı.Çöpe attık tabiki...

Çok haklısın bunlar istanbul takımlarına uşaklık ediyor kardeşim.Birde ilk hedef 5.büyük felan diye reklamları var galiba bu petçilerin.Bu şekil yalakalığa devam ederlerse ilk büyük olur.Malesef hem şehrimiz hem ülkemiz bu bizans takım yalamaları ile dolu.Keşke her kez bizim kadar duyarlı olsa.Aslında en iyisi bu bizans takım promosyanları dağıtan yerlerden alış-veriş yapmamak.Avea hattımı iptal bile ettirdim,Şimdi kafayı pet benzin istasyonuna taktım.Bide yimpaş yozgatspor 1.ligdeyken bütüm yimpaş çalışanları yozgatspor diye bağıyordu.o gün bugün yimpaşa alış verişede gitmem yanındanda geçmem.Adamlar yozgatlı olsa içim yanmıyacak.Ama aralarında samsunlularda vardı.Bugüne kadar Samsunsporu desteklememiş Yimpaş market takımı gelince Yozgatı desteklemeye gelmiş.Yanınızdan geçermiyim daha sizin :twisted:

Böyle bizans yalakalığı yapan şirketler vs ler varsa burda paylaşalım tepkimizide koyalım.

tuzlalı

Güzel bir yaklaşım gerçekten. Ne kadar fazla ilgi gösterilirse, o kadar popüler bir satış strateji si haline gelecektir Samsunda. İnşallah güzel bir ilgi olur. Hem diğerlerine örnek olması için, hemde böyle güzel bir faaliyet gerçekleştiren insanların hedefine ulaşması için. Helal olsun.
Böyle bir durum Samsun dışındaki bölgelerde yaşansa tamam da, Samsun da yaşanıp ta bizleri bu kadar heyecanlandırması çok üzücü maalesef.

hasselbaink

Bu da Gürbüz Camii şubesinden.
Görüntüsü bile güzel. Bu şehrin bir takımı var. Bugün bir lisede beden eğitimi dersine çıkmış çocukları gördüm. Birinin üstünde bu formadan vardı.

bengülü

evet bende bugün bafradaki pınar markette gördüm ilk defa bafrada bir samsunpor ürünü promasyon  yapıldığına şaşırdım bencede sayın naci pınar samsunspor için bir şeyler yapmaya çalışıyor keşke diğer mağazalarda böyle bir şeyler yaparlarsa iyi olur ...!

Serkan

bana kombine çıktı :) babama verdim engin uzuna sövdü  :) gitmiyorum o adam oldukça maçlara dedi :)

maço

valla ıcım  bı hos oldu tuylerım dıken dıken oldu sımdı kardesımı arıorum gıdıp ne gerekıosa yapsında bnı forma alsın bana herkesın bunu yapması lazım duyarlı olalım bıtırelım urunlerı madem sevınıoruz almamamız gerekır

Renato

Alıntı yapılan: "Renato"Bugün ben de gittim Pınar Markete bir arkadaşımla. Arkadaşıma  forma çıktı bana kombine vip bileti.Bileti formayla değiştirmek için çok çabaladım ama olmadı.Neyse bileti birine vereceğim artık ben vipte seyredemem maçı.Ama yarın yine alacağım aynı ürünlerden bu sefer formayı kapacağım inşaallah.

Formayı kaptım sonunda.Gerçekten  kalite olarak fena değil.Kırmızı-Beyaz olsun yeter bize zaten.Teşekkürler Pınar Market