Şenol için Suç Duyurusu

Başlatan piyanist, 06 December 2006, 16:50:10

« önceki - sonraki »

piyanist

Alıntı
Malatyaspor maçının devre arasında Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Sebahattin Artun'a hakaret edip, üzerine yürüyen kaleci Şenol Karagil hakkında soruşturma başlatılacak

SUÇ DUYURUSU
Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Sebehattin Artun, maç sırasında ve devre arasında kendisine hakaret eden Malatyaspor kalecisi Şenol hakkında suç duyurusunda bulanacak. Şenol'un yaptığı bu davranışı görüntüleyen ve şahit olan basın mensuplarının da ifadesine başvurulacağı bildirildi.

ORTAMI GERMİŞTİ
Samsunspor ile Malatyaspor arasında oynanan maçın ilk yarısında karşılaşma devam ederken taraftarı tahrik eden Malatyaspor kalecisi Şenol Karagil'i Emniyet Müdür Yardımcısı sebehattin Artun uyararak, bu tür hareketlerde bulunmamasını rica etmişti. Bunun üzerine Şenol, kale arkasında görev yapan Artun'a hakaret edip, maçın devre arasında ise üzerine yürümüştü.

Bu yüzden Samsun Emniyet Müdürlüğüne Seslemek istiyorum.Taraftara davranışlarınızda Lütfen biraz daha dikkatli olun.Samsunspor Taraftarını kışkırtan Kaleci Şenoldur.Bu Taraftar Coplanmayı,Göz altına alınmayı haketmiyor.

Tribün_ali

Evet haklısın onur abi bu şenol her gittigi deplasmanda kıllıklar yapiyo polise küfretmek ne demek biz polise agzımızı acsak joplanıyoz bu na ceza verilmeli ondan sonra polis bizi kendi evimizde joplayım gözaltına alıyoor

jean

yönetici

Malatya'nın resmi internet sitesinde (zaten taraftar siteleri yok) Yönetimlerinin yaptığı bir açıklama var. Adamlar Şenol gibi bir hokkabazın yaptıklarına dahi sahip çıkıyorlar.

Alıntı yapılan: "Malatyaspor Yönetim Kurulu""03.11.2006 tarihinde oynanan Samsunspor-Malatyaspor maçında, elde edilen galibiyet kulübümüzü sevindirmiş olmakla beraber, Samsun'da takımımıza yönelik gerçekleştirilen bir takım münferit saldırı ve sataşmalar, camiamızı maalesef üzmüştür.  

Öncelikle, maç için Samsun'da bulunduğumuz sure boyunca, takımımızın güvenliği için gerekli tüm önlemleri almış olan Samsun Valiliği, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve bize antrenman için saha tahsisi yapan Samsunspor Kulübünün yöneticilerine teşekkür ederiz.

Her ne kadar, takım otobüsümüze yapılan taşlı saldırılar, maç içerisinde bir kaç taraftarın sahaya inerek maç düzenini bozmaları ve de özellikle Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sebahattin Artun'un, maç esnasında sağduyulu ve tarafsız görev bilincinden ziyade, radikal bir taraftar ruhuyla hareket ederek, hiç bir kusur ve sataşması bulunmayan sadece kalecilik görevini yapan kalecimiz Şenol'a, kale arkasında ilk yarı boyunca sürekli küfür ve hakaretlerde bulunması, spor camiamızı son derece üzmüş ve şaşırtmışsa da bu münferit olayları Samsunspor camiasına mal etmediğimizi ve kendilerini ikinci yarıda Malatya'da en iyi şekilde misafir edeceğimizi bildirir, yaşanan bu münferit olayların sorumluları hakkında da Samsun Valiliği, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonunun gerekli inceleme ve soruşturmasını yaparak, sorumlular hakkında gereğini yerine getireceklerine dair inancımızın da tam olduğunu vurgulamak isteriz.

Bir spor müsabakasında asla görmek ve yaşamak istemediğimiz bu tür tatsız olayların bir daha yaşanmamasını temenni eder, bu tür olayların önüne geçmek için çaba sarf eden tüm kişi ve kurumlara teşekkürlerimizi sunarız."  

Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Sebahattin Artun, Avukatı Lütfü Keskin aracılığıyla Malatyaspor'un binlerce insanı tahrik eden, ve Sn Artun'a hakaret ettiği belirtilen kalecisi Şenol Karagöl hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvururken.

rockneverdies

Bu Şenol insan müsveddesine zaten bizim taraftar bi çözüm üretmeli, iki sene önce sakarya takımıyla birlikte geldiğinde de ortada hiç bir gerginlik filan yokken soyunma odasına giderken ağıza gelmeyecek galiz küfürler etmişti taraftara ... herifin samsun a kişisel gıcığı filan var heralde... Kaşıntılı biri heralde...

piyanist

Alıntı yapılan: "rockneverdies"herifin samsun a kişisel gıcığı filan var heralde... Kaşıntılı biri heralde...

Kardeş o sadece Samsunspora değil bütün herkeze yapıyor.Bu ******* adam tam bi Pravakatör.Erman toroğlu bile şenol hakkında bi şey söylemişti tam hatırlamıyorum ama tam şenola layık laftı
AlıntıMalatyaspor

hiç bir kusur ve sataşması bulunmayan sadece kalecilik görevini yapan kalecimiz Şenol'a, kale arkasında ilk yarı boyunca sürekli küfür ve hakaretlerde bulunması, spor camiamızı son derece üzmüş ve şaşırtmıştır

Bunlar Tam Bir kepaze ya yorum yapmayacam az önce yaptım içimden...

Forvetim

samsun'da ki güvenlik önlemi kadar taraftara eziyet kadar hiç bir yerde görmedim. kendi evimizde olmadık sıkıntılara maruz kalıyoruz. samsun polisi taraftara fazla sert davranıyor. beşiktaş taraftarı polisle makara yapar bişey olmaz, istanbul da yada başka yerlerde ki gösterilerde bazı zibidiler yasa dışı poster çıkartır pankart açar polis gık bile diyemez ama samsun'da aslan kesilirler. taraftar sanki onların stres topu gibi. fırsat bu fırsat deyip bizde günlük dertlerini mi unutuyorlar yoksa. bi de gaz modası çıktı.

since1965

Alıntı yapılan: "Forvetim"samsun'da ki güvenlik önlemi kadar taraftara eziyet kadar hiç bir yerde görmedim. kendi evimizde olmadık sıkıntılara maruz kalıyoruz. samsun polisi taraftara fazla sert davranıyor. beşiktaş taraftarı polisle makara yapar bişey olmaz, istanbul da yada başka yerlerde ki gösterilerde bazı zibidiler yasa dışı poster çıkartır pankart açar polis gık bile diyemez ama samsun'da aslan kesilirler. taraftar sanki onların stres topu gibi. fırsat bu fırsat deyip bizde günlük dertlerini mi unutuyorlar yoksa. bi de gaz modası çıktı.

bu konuda çok haklısın Samsunspor taraftarına yapılan başka kimseye yapılmaz ama bunda yönetimde etkisi var bundan emin olun!!!

piyanist

Erman Toroğlunun Kaleci Şenol için Ne Demiş?İzleyin Bakın  :D  :D
http://www.youtube.com/watch?v=sgCHN6I2iZY&mode=related&search=

kadir55ist

selam
erman hoca şenolun anasına çok üzülmüş galiba ricası da erman hoca tarzında gerçi ikisi de o.ç. ne yapsınlar millet ikisinin de analarını seviyorlar.
akıllı adam olun kimse ananızı anmasın ...

Serkan

Buradaki mesaj forum kurallarına aykırı olduğu için silinmiştir.
Aramızda bayan Samsunsporlu kardeşlerimiz de var, daha özenli olalım. / Forum yönetimi
.

veis

şenolu dövsende bi şey degişmiyor adam dengesiz dava açsanda aynı açmasanda.