Lig A maç yayın hakkı "D Spor" un..

Başlatan maviay55, 02 August 2006, 20:05:16

« önceki - sonraki »

ahmet

Mesaj zamanı - 15/08/2006 :  17:29:21        
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar biraz önce 0 (212) 478 00 88 numaralı telefondan Kanal D yetkilisiyle görüşme yaptım.
Öğrendiğime göre DSpor kanalı sadece Türksat Uydu üzerinden yayınlanacakmış. KabloTv den veya normal antenle izlenmesi mümkün değilmiş. Kısaca maçları seyretmek için uydu anteni şart.

"Artık ligA maçlarını tüm türkiye izleyecek" diye reklam yapıyorsunuz demekki tüm türkiye seyredemiyecek dedim. Aldığım cevap "Beyfendi seyretmek istiyorsanız uydu anteni alın" oldu.

yaman55

İLK 2 HAFTANIN YAYIN PROGRAMI....

1.HAFTA :

19 Ağustos Cumartesi ; (18.30) Diyarbakırspor - Karşıyaka
(20:30'a alınabileceği söyleniyor.)

20 Ağustos Pazar ; (17.00) Elazığspor-Malatyaspor

21 Ağustos Pazartesi ; (20.00) Kocaelispor-G.Antep B.Ş Bld.

2.HAFTA :

26 Ağustos Cumartesi ; (18.30) Samsunspor-Kocaelispor

27 Ağustos Pazar ; (17.00) G.Birliği Oftaş-Diyarbakırspor

28 Ağustos Pazartesi ; (20.00) Karşıyaka-Altay

maviay55

bunların alayı *******..vatandaş nası alcak uyduyu die düşünen yok ...
hani herkes izleyebilecekti yine geceleri beklicez özetler için Allah belanızı versin!! :twisted:

tuzlalı

Demek ki karşıyaka ve diyarbakırı bizden daha ön planda tutuyorlar. İlk iki hafta maçları yayınlanıyor. Hadi süper ligde her maçımızı yayınlamıyorlardı iddialı değildik ama bu ligin favori şampiyon adayı biziz. İnşallah ilerleyen haftalarda konuyla ilgili kriter puan cetveline göre belirlenir. Puan cetvelinde de gereken yerde oluruz herhalde. Yada inşallah...

AllydeenleaR

kablotv@turksat.com.tr  adresine mail atsak bir yararı olur mu?

Forvetim

Kahpenin dölleri, ilk hafta 2.lig de Karadeniz Derbisi niteliği olan Ordu-Samsun maçını vermiyorlar da kofti den maçları veriyorlar.

beşnumara

vallahi ayaaa samsun-ordu maçını vermediken sonra ihaleyi alsan ne olacak :roll: