Ercan Koloğlu istifa etti

Başlatan ngonge, 17 July 2006, 16:31:12

« önceki - sonraki »

ngonge

Ercan Koloğlu istifa etti..

Çiftlik Caddesi üzerinde kardeşine ait olan Ünlüoğlu Baklava Salonu'nda bir basın toplantısı düzenleyen Samsunspor Genel Kaptanı Ercan Koloğlu, Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun ile fikir ayrılığı içerisine düştükleri için görevinden istifa ettiğini açıkladı..

Futbol Şubesi'nde tek yetkilinin Engin Uzun olması nedeniyle görevi bırakma kararı aldığını belirten Koloğlu, "Bu polemik ortamının sezon başında ortadan kalkması gerekiyordu. Önemli olan kişilerin değil Samsunspor'un zarar görmemesidir" dedi. İstifasını yönetim kuruluna sunduğunu vurgulayan Ercan Koloğlu, Samsunspor'u bundan sonra dışarıdan destekleyeceğini sözlerine ekledi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun ise, Ercan Koloğlu'nun profesyonel biri olduğunu belirterek, Koloğlu'nun aldığı kararı takdirle karşıladığını ifade etti.

www.ajansspor.com

mican 55

bu haber hiç hoşuma gitmedi ercan kologluyu inşallah aramayız ben samsunsporda kalması gerektiğini düşünüyorum ama görünen o ki bu şartlar altında kalması imkansızdı hiçbir söz hakkı olmayan kişi yararlı olamaz tabi bu durumda istifa etmesi normal. giderken bile samsunsporun menfaatleri için gittiğini söylemiş demek oluyor ki gerek duyuldugunda tekrar hizmet etmeye çekinmeyecek.futboldan anlayan az sayıda adam var zaten bunlardan biri de ercandı o da gitti açıkçası endişelendim. tabi bu benim düşüncem sizler bu konuda ne düşünürsünüz orasını bilemem

oğuzhan55

Emin Kar ve Ercan Koloğlu'nun görevlerinde pek bir ayrım görememiştim.Sanki birbirlerinin görevlerini tamamlar nitelikteydiler ve Engin Uzun da futbol şubesinin başına geçince Ercan Koloğlu'da istifa etti.Samsunspor için doğrusu neyse o olsun.

Amsterdamli

Engin Uzun gecen sezonun son bolumlerindede futbol subesi sorumlusuydu. Benide bu endiselendiriyor zaten cunku ben kesinlikle bu sahisa isinamadim ve hicbirzamanda isinamayacagim.

Ercan Kologlunun Engin Uzunu gerekce gostererek istifa etmesi benim bu kisi hakkindaki butun dusuncelerimi tastikliyor.

Celil´in zaten neden gittigini tam olarak bilmiyoruz ama bana oyle geliyorki bu isdede Engin Uzun faktoru yer aliyor.

Futbolu bilmeyen ve Trabzonspor kongre uyesi olan insanlarin eline futbol subemizi biraktik ve yurekten Samsunsporlu olduguna inandigimiz insanlar tek tek ayriliyor ve halkimiz bu ayrilanlara dusman kesiliyor.

Yeni yonetim secildiginde Engin Uzun ismini tekrar listede gorunce hic hosuma gitmemisti ve bence taraftarlar olarak bu olaylari yakin takipe almamiz gerekir diye dusunuyorum.

AllydeenleaR

engin uzunu hiç sevmiyorum herşey onun başının altından çıkıyo :evil:

supporter

Amsterdamlı'ya katılıyorum. Trabzonlu olmayı geçtik, TS kongre üyesi olan bir insana futbol şubesini bırakmak ne kadar doğru tartışılır. Hadi bıraktık, insanlarla da sorun yaşıyor. Geçen sezon Tarık Darende de bu kişiyle olan problemi nedeniyle istifa etmişti. Engin Uzun Darende'nin yerine devre arasında getirilmişti. Bu yönetime de girdi. Hasan Uçak da aynen. Burada bazı dengeler vardır mutlaka. Biraz da çaresizlikten takım zarar görmesin diye susalım diyoruz çoğu zaman, ama bu son olay yine rahatsız edici ve sinir bozucu oldu. Ne yapmak lazım bilemiyorum.

cem and naz55

engin uzun hakkında yazdıklarınıza katılmamakla birlikte bende bir kaç açıklama yapma gereğini buldum ve bazı bilgilerim var
engin uzun şu anda ts üyesi değil
engin uzun a ait olan sam-yo fabrikasının gelirinin 100de 70ini samsunspor a aktardığını da bilenlerdenim  çünkü yeğeni benim mesai arkadaşım
bu anlattıklarım yanlış anlaşılmasın ben engin uzun un avukatıda değilim yanlız engin uzun un iyibir samsunsporlu olduğunu çok iyi bilenlerdenim
samsunsporlu olmayan kimse bu yük ün altına elini sokmaz eleştiri yaparken bazen tozunu kaçımayalım
bende trabzonluları ve trabzon şehrini sevmem ama samsunsporluluk konusunda engin uzuna kefilim
eğerki engin uzun ts üyesi olsaydı Adnan şu anda trabzonspor daydı bunu da düşünün
son olarak engin uzun akrabam değil ama yeğeni mesai arkadaşım ve engin uzun la  sohbetliğimde var
eğerki onda trabzon a ait bir izleminim olsaydı görüşmem zaten bu söz konusu değil
engin uzun benim babamın oğlu değil akrabam da değl ama ben samsunsporluluğuna şahit olan bir kişiyim

MeL_55

gitti efsane kaptanimiz yazik yazik

AllydeenleaR

önemli olan ercanın gitmesi değil de takımda bir dağılma başlarsa işimiz zor

senol55

ercanin istifa ettigi cok iyi oldu ben karsiydim zaten ona.
gecen sezon transferleri o yapmadimi? 2-3 oyuncu istemisti hepsi fos cikti
iyi oldu gittigi

nilsah

Arkadaşlar giden gitsin hiç ama hiç umursamayalım.Unutmayın bu takımdan 3 kez giden erdoğan arıca geri döndü benim oldugun takım düşmez dedi fıs oldu anladı gitti...bu takımı 1.lig'e cıkarıcaz topumuzu oynayıp diyen ac,susuz oynarım diyen topcularda gitti...Bu takımı biz düşürdük biz çıkarıcaz diyen başkan gitti....Star tv ye telefon ile baglanıp konuşacam diyen ercanda gitti....
Bu arada şunuda belirteyim ben istanbulda yaşıyorum ve iş için ankaraya gittiğimde asal otelde tesadüf üstüne sakarya -altay lige cıkış macını seyretmek üzere engin bey ve dobi hoca ve 2 samsunun eski ve yeni idarecisi ile sohbet edip beraber kahvaltı etme fırsatım oldu.işin garibi bu tarih öyle bir tarihtiki yukarda gitti diye saydıklarımın demeçlerinin oldugu haftaydı,
-- ercan için hafta sonu starda olacak dedim aldıgım cevap
--cıkmayacak cünkü yorumları ve demeçlerini takım adına yapma izni zaten yoktu.
--Topcular gitmiyoruz burdayız diyorlar işimiz seneye kolay dimi diye sordum cevap
--Şimdi öyle diyorlar transfer sezonu başlasın bak neler duyacaksınız onlardan
--E yönetim olarak bir sorun da yok hocam devam dimi dedim cevap
--Başkan bırakıyor bence bırakmasa iyiydi ama ben burdayım
--Erdogan arıca olmadı bu sefer dimi dedim
--zaten gelmesi yanlıştı yönetimden 2 kişinin başkanı inandırması sonucu geldiydi.Sonrada gönderemedi bu kadar sabretmek zorunda kaldık 2 agır yönetici hoca giderken bile göndermeyelim diyordu dedi.

Şimdi soruyorum hepimize kim ama kim olursa olsun Bu takımdan büyük olamaz.O zaman giden gider ne olursa olsun samsun aşkı ölmez.SAYGILARIMLA

supporter

Alıntı yapılan: "cem and naz55"

peki Trabzonspor'u tamamen bıraktı mı görüşüyorsan bir sorabilirsen sevinirim..
engin uzun a ait olan sam-yo fabrikasının gelirinin 100de 70ini samsunspor a aktardığını da bilenlerdenim  çünkü yeğeni benim mesai arkadaşım

eğer gerçekten böyle bir şey yapıyorsa tebrik etmek lazım hiç kimseye söylemeden kazancını Samsunspor'a vakfetmiş demektir yani hem cömert hem mütevazı.
samsunsporlu olmayan kimse bu yük ün altına elini sokmaz eleştiri yaparken bazen tozunu kaçımayalım

dozunu kaçırmıyoruz hakaret etmiyoruz küfür etmiyoruz
taşın altına elini soktu lafı birçok kişi için  kullanılıyor ama ne aldı ne verdi onu iyi analiz etmezsek bu laf yerine oturmadı demektir.
Alıntı yapılan: "cem and naz55"samsunsporluluk konusunda engin uzuna kefilim
eğerki engin uzun ts üyesi olsaydı Adnan şu anda trabzonspor daydı bunu da düşünün

Adnan'ın Trabzona gitmesine sanki Engin Uzun engel oldu gibi bir sonuç çıkıyor. Kamuoyuna parada anlaşamadılar diye yansıdı da o bakımdan.. Bir de kongre üyesi olduğunu bizzat kendisi Kanal S te söylemişti.

Hepimizin bu kişiyle birebir sohbet etme imkanı yok. verdiğin bilgiler için tesekkür ederiz. Galiba aynı fikirde değiliz ama istesek de istemesek de yolumuza devam edeceğimize göre senin haklı olman hepimizi memnun eder..

cem and naz55

Alıntı yapılan: "SS55"Ya şaşırıyorum burda yazılanları okudukca. Asın bu admları kardeşim Ercan ,Celil  Besim hoca Asın bu adamları . Engin'i Adnan'ı Hasan'ı  göklere çıkartın ya en büyük SAMSUNSPORLU onlar çünkü.
Ayıp ya kimleri savunuyorsunuz bunların hepsi oralı yanar döner olmayın her yerde aynı şeyleri savunun.resimdeki gibi yapmayın lütfen
sen biraz yavaş gel...
ben engin uzun la görüşmem sonucunda bunları yazdım
engin uzun benim babamın oğlu değil akrabam da değil ben onla önceden konuştuğum şeyleri yazdım buraya

cem and naz55

Alıntı yapılan: "supporter"

peki Trabzonspor'u tamamen bıraktı mı görüşüyorsan bir sorabilirsen sevinirim..

eğer gerçekten böyle bir şey yapıyorsa tebrik etmek lazım hiç kimseye söylemeden kazancını Samsunspor'a vakfetmiş demektir yani hem cömert hem mütevazı.

dozunu kaçırmıyoruz hakaret etmiyoruz küfür etmiyoruz
taşın altına elini soktu lafı birçok kişi için  kullanılıyor ama ne aldı ne verdi onu iyi analiz etmezsek bu laf yerine oturmadı demektir.
Alıntı yapılan: "cem and naz55"samsunsporluluk konusunda engin uzuna kefilim

Adnan'ın Trabzona gitmesine sanki Engin Uzun engel oldu gibi bir sonuç çıkıyor. Kamuoyuna parada anlaşamadılar diye yansıdı da o bakımdan.. Bir de kongre üyesi olduğunu bizzat kendisi Kanal S te söylemişti.

Hepimizin bu kişiyle birebir sohbet etme imkanı yok. verdiğin bilgiler için tesekkür ederiz. Galiba aynı fikirde değiliz ama istesek de istemesek de yolumuza devam edeceğimize göre senin haklı olman hepimizi memnun eder..

trabzon kongresi üyesimi şimdi onun hakkında ona sorduktan sonra cevap veririm
ben adnan ın tsye gitmesini engin uzun engelledi diye bir cümlede kurmadım ama şunu söyleyeyim engin uzun adnan için başkana verilmesi için baskı da yapardı
dozunu kaçırıyorsunuz kelimeside bu form da kafasına göre yazan gerçeklerle doğru olmayan çok şey yazıyorlar onun için
engin uzun mütevazı mı değil mi kararını siz verin
SON OLARAK ENGİN UZUN BENİM AKRABAM DEĞİL BABAMIN OĞLU DA DEĞİL BEN ONA YAKIN OLAN ÇEVREMDEKİLERDEN VE BİRE BİR KONUŞMALARIMDAN TOPLAYARAK BÖYLE YAZDIM
aynı fikirde olmayabiliriz yanlız benim fikirlerim de değiltopladığım bilgiler ve bire bir konuştuğum da böyle bir sonuç çıktığını yazdım