Tümer Metin

Başlatan ngonge, 30 May 2006, 18:40:30

« önceki - sonraki »

ngonge

an itibari ile fb ile sözleşme imzalamış futbolcudur. şimdi internet yorumlarında zırlayan bjk lileri görebilirsiniz. "yok en büyük bjk liydi, bize bunu nasıl yaptı" tarzında ağlamalarına afedersiniz ama kıçımlı gülüyorum. zamanında bizi nasıl satmıştı, o zaman mutluydular tabii. biz onun karaktersiz bir oyuncu olduğunu söylemiştik de, işlerine gelmemişti. şimdi fena faka bastılar. oh olsun!

akınyılmaz

tümer fnerbahçe anlaşmayı dün gece bir arkadasının evınde imzalamıstır.

timofte

Sevgili ngonge'ye aynen katılıyorum. Tümer Metin'e  tepki gösterdiğimizde ne barbarlığımız kalıyordu ne başka bir şeyimiz.. Adam hülle yaparak yarı fiyatından da az fiyata gittiği halde medya olayı "Tümer Samsuna para kazandırdığı halde Samsunlular küfür ediyor" diye özetliyordu.. Şimdi bakalım Bjk'lilerin tepkisini sayın medya nasıl yansıtacak? Ama o Bjk taraftarına da iyi oldu bu adamı baştacı ediyorlar, bize golü Tümer attıkça daha bir mutlu oluyorlardı. Aynısı başklarına geldi. Şimdi anlasınlar bakalım.

bengülü

ohh olsun işte aynısını samsunspora yapan tümer şimdide bjk yaptı ben çok sevindim tümere samsundan sonra şimdi bjk taraftarları küfür edecekler iyi oldu

kartal55

hayatı bitti :)))

ama akıllı serfsiz parayı aldı oynamz

jean

simdi bakalim bjk liler ne diyecek hele su  eski yonetici var siann engin picin oglu yirtindi az kalsin hulle yaptirmak icin ankarada oynadigimiz ve 2-1 bastıgımız mactan sonrada 10 gomlek samsunspordan ustunuz diyordu senin gomlegini yirtarlar boyle iste

senol55

zaten ben tümere gicik olmustum
beter olsun insallah ayni ilhan gibi
futbol hayati bitti
qoduklarim

bluegreen55

adamlar para kazanıyor
başka becerebildikleri bişeymi var
bir kaç sene içinde kazanabildikleri kadar kazanmaları lazım o yönden haklılar.

samsundan beşiktaşa gitti samsunda kazanabileceğinin 5-10 katını kazandı

beşiktaştaan fenere gitti beşiktaşta kazanacağından 3-4 kat fazla kazanacak..

şu herkesi düşman edinme olayını bırakın.
sadece bırakıp   gitmeyenleri daha çok sevip kıymetini bilelim yeter..

şimdi tümer şampiyonlar liginde oynacak
oynadığı kulüpler listesinde samsunsporda olacak...

eh samsunda öğrendi top oynamayı.

7-8 sene önce son on dakkalarda giripte kendini geliştirip gösterdiğini unutmadık..

feneride hiç sevmem ama olsun şampiyonlar liginde oynasın.

beşiktaşlılarda hiç konuşmasın samsunda nasıl gittiyse beşiktaştanda öyle gitti etme bulma dünyası

oğuzhan55

Samsunspor'da yıldızı parlayıp Samsun'da top oynamayı öğrenen Samsun'dan koşarak kaçan gerek bazı teknik direktör gerekse futbolcu olan şahsiyetler keşke Samsun'dan birazda kişilik kazanabilselerdi.

Tümer şampiyonlar liginde oynayınca oynadığı kulüplerin içinde Samsunspor yazacak diye bize madalya mı takacaklar?Bununla övüneceksek Samsunsporlu olmamızla hiç övünmeyelim bence.Çünkü onun bizden kaçırdığı paralar geri mi gelecek adımız şampiyonlar ligi listesinde yazdı diye.Samsunspor'un övünülecek o kadar çok başarısı dururken şahsiyete ihtiyacı olan kişilerin bir yerlerde yazdırdığı isimlerle övünmemize hiç gerek yok.

radikal-fma

köpek ..... yemekten vazgeçmez

55ertan

bidaha tezahurat yerine mac boyu tek tümere küfür etmeyelim.
besiktasi parcaliyorduk 1-0 öne gectik adama küfür ettik mac boyu cok hirslandi ve karsilik olarak maci tek basina aldi

jean

kitapsiz her macta atiyordu zaten bize o mactada gaza geldi

kenan

tumer karına talıpız
karına talıpız
bonservıs ıcın de
bes mılyon verırız
bes mılyon verırız

lay laylaylay

berusa55

adam olmadığını anca mı anladı **** bjkliler!serefsiz para için klarısını satar!!!tümer samsun seni unutmadı unutmayacak!!!