Bursa'da Samsunlular gecesi..

Başlatan politan_55, 10 June 2006, 18:21:37

« önceki - sonraki »

politan_55

BURSADA YAŞAYAN SAMSUNLULAR BU AYIN 16 DA GECE DÜZENLEYECEKTİR.BENGÜLÜ ARKADAŞLARDAN BANA NEREDE DÜZENLENECEĞİNİ SÖYLERLERSE SEVİNİRİM.GİTMEK İSTİYORUM.BURSADAKİ SAMSUNSPOR TARFTARLARI BANA HABER VERSİNLER LÜTFEN.ORDA BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAK ADINA TAKIMIMIZIDA DESTEK VERELİM.05464656743 NOLU TELEFONDAN NEREDE YAPILACAĞINA DAİR TELEFON BEKLİYORUM.GEREKİRSE GECEYE SAMSUNSPOR ATKILARIYLA GİDELİM TÜM BENGÜLÜ TARAFTAR TOPLULUĞLA.ÖNCE BİR HABERLEŞELİM.SAYGILARIMLA

kadir55ist

selam
bursayada yakışan budur bari diğer şehirdeki samsunlular da böyle geceler düzenleseler. bursadaki arkadaşlara selam

jean

asin bayraklari gorsunler samsunu ve samsunspoiru iyi temsil edin lutfen

bengülü

Alıntı yapılan: "politan_55"BURSADA YAŞAYAN SAMSUNLULAR BU AYIN 16 DA GECE DÜZENLEYECEKTİR.BENGÜLÜ ARKADAŞLARDAN BANA NEREDE DÜZENLENECEĞİNİ SÖYLERLERSE SEVİNİRİM.GİTMEK İSTİYORUM.BURSADAKİ SAMSUNSPOR TARFTARLARI BANA HABER VERSİNLER LÜTFEN.ORDA BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAK ADINA TAKIMIMIZIDA DESTEK VERELİM.05464656743 NOLU TELEFONDAN NEREDE YAPILACAĞINA DAİR TELEFON BEKLİYORUM.GEREKİRSE GECEYE SAMSUNSPOR ATKILARIYLA GİDELİM TÜM BENGÜLÜ TARAFTAR TOPLULUĞLA.ÖNCE BİR HABERLEŞELİM.SAYGILARIMLA

mrb politan 55 böyle bir gece yok sadece bursada yaşayan samsunlular derneğinin piknik şöleni vardır tarih 18-06-2006 pazar günü samsunspor hiç bir maçlarda destek göstermedikleri için bizler bengülü yani samsunspor taraftarlarımız derneğe kırgınız onun için bizler o şölene gitmeyeceğiz derneğe okadar gittik bir tane dernekten samsunspor maçlarına manisa denizli gibi maçlara gittik dernekten kimseler gelmedi derneğin samsunsporla hiç alakası olmayan ancak kumar hanegibi çalışan bir kave görünümde sizinle  irtibata geçelim sende gözlerinle görürsün o zaman bana hak verirsin

jean

sallayin o zaamn sadece kimlikte samsunlulara ihtiyacimiz yok bizim

HoliganSamSunLu

Bursadaki dernekler gerçekten sadece tabeladan ibaret dernekçilik anlayışına ve kültür adına hiç bir faliyet ve azim yok sadece her yıl şenlik düzenlemekten ibaret olan derneklerimzin her geçen yıl şölen kalitesinde katılım oıranında düşüşler olmaktadır  yta bu işi bilenler yapsın yada kapatılsın biz hiçbir zaman küçük harfle samsunlu olmadıok gurur duyduk ve heryerde söyledik SAMSUNLUYUZ herkeze saygılar.

bengülü

Alıntı yapılan: "bengülü"
Alıntı yapılan: "politan_55"BURSADA YAŞAYAN SAMSUNLULAR BU AYIN 16 DA GECE DÜZENLEYECEKTİR.BENGÜLÜ ARKADAŞLARDAN BANA NEREDE DÜZENLENECEĞİNİ SÖYLERLERSE SEVİNİRİM.GİTMEK İSTİYORUM.BURSADAKİ SAMSUNSPOR TARFTARLARI BANA HABER VERSİNLER LÜTFEN.ORDA BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAK ADINA TAKIMIMIZIDA DESTEK VERELİM.05464656743 NOLU TELEFONDAN NEREDE YAPILACAĞINA DAİR TELEFON BEKLİYORUM.GEREKİRSE GECEYE SAMSUNSPOR ATKILARIYLA GİDELİM TÜM BENGÜLÜ TARAFTAR TOPLULUĞLA.ÖNCE BİR HABERLEŞELİM.SAYGILARIMLA

mrb politan 55 böyle bir gece yok sadece bursada yaşayan samsunlular derneğinin piknik şöleni vardır tarih 18-06-2006 pazar günü samsunspor hiç bir maçlarda destek göstermedikleri için bizler bengülü yani samsunspor taraftarlarımız derneğe kırgınız onun için bizler o şölene gitmeyeceğiz derneğe okadar gittik bir tane dernekten samsunspor maçlarına manisa denizli gibi maçlara gittik dernekten kimseler gelmedi derneğin samsunsporla hiç alakası olmayan ancak kumar hanegibi çalışan bir kave görünümde sizinle  irtibata geçelim sende gözlerinle görürsün o zaman bana hak verirsin

hadi görelim sahte samsunluları pazar günü