Arkadaşlar karamsarlığa yer yok!

Başlatan berusa55, 08 May 2006, 19:55:22

« önceki - sonraki »

berusa55

biliyorum içimiz kan aglıyor!el birliğiyle düsürüldük!bütün cümle alem gördü!ama arkadaslar bu takım daha once de serefsizce düsürülmüs ve lige alnının akıyla çıkmıstır!inanın bana oyle zoruma gitti ki takımımızın 2.lige düsüsü!ama elden ne gelir!hainliklere karsı yapacagımız tek sey takımımızın yanında olup seneyi bir an önce atlatıp tekrar ait olduğumuz yere dönmektir!bunun aksini düsünen var mı?süper lige döndüğümüz de hesap sorulacaklar zaten forumda belirtilmiştir!herkes de bunu biliyor!o günleri her samsunlu gibi ben de sabırsızlıkla bekliyorum!ama ozellikle malatyaaaaaa!senle ayrı bir hesabımız var!ah allahım cabuk o günü getir karsımıza!her zaman her yerde SAMSUNSPOR'luyuz!!!

berusa55

arkadaslar tessüf ederim su yazıma bir yorum yapın yaaa!!!

berusa55

kardeees!malatyanın topuna bir sey diyen oldu mu?allahsızların mactan once mac esnasında ve sonrasında yaptıklarını unutacaz mı!!!benim dediğim konu o!!!

dr_ahmet

Forza şirinler kardeş yazılarını okuyorum yanlış anlamazsan sana birşey sormak istiyorum. Hakikaten bu dünyadaki en büyük samsunsporlu Cenk İşler mi? Hadi beni kardeşimi, diğer samsunsporluları tanımadığın için bizim samsunluluğumuzun ve samsunsporluluğumuzun büyüklüğünü bilemiyor olamazsın, peki bu adam senden demi daha biüyük samsunsporlu ki sen malatyada takımını o kadar zor şartlarda desteklerken o kayseride kalça büyütüyordu... Bana göre şöyle yazmalısın bu dünyadaki en büyük samsunsporlu benim, şapka çıkartırım...

berusa55

arkadaslar lütfen yazdığım konuda yorum lütfen!yeter cenk muhabbeti!

dr_ahmet

Canını sıkma elbet malatya önümüze düşer...
Her yazdığımızda doğruluk payı var ancak samsunspor bir malatya maçıyla bu hale gelmedi. Bu sene samsun 19 mayıs stadının çimlerinde düştük biz...

jean

konuyu acan arkaadsin dedigi gibi artik olan oldu bu moral bozuklugunu bir an once atip toparlanmaliyiz ki bir an once cikalim

berusa55

kesinlikle arkadasım!eskisinden daha da destek olmalıyız takıma!seneye istemeye istemeye de olsa tekrardan bir 2.lig tecrübesi yasamak kaderimizde varmıs bunun onune gecemeyecegimizi anlamalıyız en azından!tekrardan güzel günler yakın!

ngonge

kaç yıldır amaçsız, hedefsiz, borç altında, vizyonsuz sıradan bir takım hüviyetindeyiz.

en başarılı sezonumuz bundan tam 13 sezon önce 2.ligden geldiğimiz sezon. 2.ligde iyi bir yapılanma ile bu niye tekrardan olmasın?

supporter

Alıntı yapılan: "ngonge"en başarılı sezonumuz bundan tam 13 sezon önce 2.ligden geldiğimiz sezon. 2.ligde iyi bir yapılanma ile bu niye tekrardan olmasın?

1997-98 ve 1999-2000 sezonlarında da iddialıydık fena dönemler değildi. özellikle 2002'den sonra çok sarsıldık ve kendi sonumuzu hazırlamaya başlamıştık. yine de bu takımın düşmesi kolay değildi. kolay da düşmedik zaten. bir sezon boyunca yapılan akıl almaz yanlışlar bizi kümeye götürdü

merkez

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.forumu uzun süredir takip ediyorum.Gerçekten büyük Samsunsporun Büyük Taraftarına layık güzel bir site olmuş.Emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Çoğulcul katılımın sonucu herkesin gönlünde samsunspor sevdası olsa da bazı konularda ters düşüncelerin çatıştığını farkettim.ama bu çatışma genelde seviyeli ve saygı çerçevesinde olduğundan sonuçta samsunsporumuz kazanıyor.
Malatya maçı bizim için çok önemliydi,kırılma noktasıydı ve malesef kırıldık...
Tüm umutlar,tüm hayaller yıkıldı.
Bu saatten sonra bence geçmişle uğraşmak bana göre bizi düzlüğe çıkartmaz.Elbette yanlışlıklar konuşulacak müzakeresi yapılacak tekrarlanmaması adına dersler çıkarılacak.Fakat bu tartışmayı hesaplaşmak şekline sokarsak bundan samsunsporumuz zarar görür.
Hasılasıyla,biz samsunsporluyuz ve bizim için aslolan kişiler değil samsunspordur, bu büyük camiadır.Şimdi elbirliği ile bu takımı düze çıkartmaya uğraşmalı birdahaki sezon çok şeyler beklediğimiz futbolcularımızı diyarbakır maçında tribünlere çağırarak bizlere söz vermelerini sağlamalıyız.
Yönetim bazındaki görüşlerimi ilgili başlıklara geçeceğim.
Tekrardan teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

berusa55

güzel günler görecegiz günesli günler!!!