Allah Belanızı Versin!!!

Başlatan Clint_Eastwood, 04 May 2006, 20:28:32

« önceki - sonraki »

Clint_Eastwood

Samsunsporumuz zor günler yaşarken bakın memleketimde neler oluyor... Allah bunların belasını versin...

HALK GAZETESİNDEN ALINTI...!!!!

Galatasaray'ın resmi ürünlerinin satıldığı Galatasaray Store Tır'ı Samsun'a geldi. Karadeniz turuna çıkan tır Bafra'dan başlayarak bütün Karadeniz'i dolaşacak. Pazar gününe kadar Samsun'da kalacak olan Tır'a Sarı- Kırmızılı taraftarların büyük ilgisi var.

PAZAR GÜNÜ GİDİYOR
Galatasaray Store Tır'ı Satış Sorumlusu Hicabi Koçak, "Tır'ı yeni açmamıza rağmen taraftarların çok büyük ilgisi var. Siz buraya Bafra'da geldik. Samsun'dan sonrada Ünye'ye gideceğiz. Şu anda Karadeniz turuna çıktık. Tırımızda Galatasaray'a ait herşeyi bulmak mümkün" dedi

south_london

tam deplasman otobüslerinin kalkıcağı yerde rahat olun o otobüs sağlam kalmaz.

RenTinRen

bunların sülalesini ............ :evil:

jean

xsrefsizlikten baska birsey degil ama samsunsporlular olmez

55samsunlu55

Bu şerefsizler için yazacak birşey de bulamıyorum.

timofte

Kasap et, koyun can derdinde.. Bu "dilenci" tırı Samsun'a sık sık uğruyor. Halk'ın bunu haber yapması, adeta birilerine alış veriş için haber vermesi hiç hoş olmamış. Adamlara koca İstanbul'un kaynakları yetmiyor da Anadolu'yu sömürmeye çıkıyorlar. Anadolu'da da medya maymunları zaten bunlara para vermeye hazır bekliyorlar. Samsunumuzun takımı borçlar içinde, ama aynı şehiri paylaştığımız bazı insanlar(!) Galatasaray lisesi mezunlarının kurduğu kulübün, İstanbullu işadamlarının bile karşılayamadığı devasa borcunu dert edinip kapatmaya çalışıyorlar.

tunç güvenoðlu

eeeee demekki böyle haberleri sadece haber gazetesi yapmıyormuş..... ismail başkanın gazeteside yapıyormusssssss.

dr_ahmet

Ben demiştim demek istemem ama ben demiştim.
Bunlar kapitalin oyunu yok neymiş turkcell tırı samsunu destekliyormuş
İki yosma birinin eline vermişler canım kaşkolu kıç sallatıyolar.
Bu dallamalarda para dilenerek gs'yi kurtarmaya bizim memlekete gelmiş.
O formaları alan arkadaşlar samsunun da formasına bir kez para vermiş mi acaba...

berusa55

maca ordan(meydandan)gidecek arkadaslar allah askına size yalvarıyorum o otobüsün anına koyun
allah askına!!!

55_power