Susacak mıyız?

Başlatan bluegreen55, 07 May 2006, 11:25:12

« önceki - sonraki »

bluegreen55

Trabzon bir maçta hakem hatasına uğramıştı geçen sene sadece 1 maçta ve yürüyüş yapmışlardı 10 binlerce kişi..

bize ise yapmadıkları kalmadı..
hakem oyunlarından en az 8-10 puan kaybettik basında gündeme gelince dikkat ettinizmi serkan aykutun yumruğundan sonra fazla hakem hatasıda olmadı kazanmaya başladıık..

hakem oyunları ayyuğa çıkınca bu kez maç satmalar ortaya çıktı konya kayseri manisa derken hiç ummadığımız malatyayı üstümüzde bulduk...

şimdi ne yapıyoruz
yok o gitmeli bu gitmeli şu hatalı bu hatalı..
bu yapılan şerefsizlikler olmasaydıligi 45-50 arası puanla bitirecektik..

sus -su- biyere kadar.
ama nereye kadar...

mustafa çulcuyla ORDULU Ali aydının hakem atama kurulubşkanı olmasıyla samsunun hali ve ordusporun çıkışıortada..

orduspor ligeçıkarsa hiç şaşırmam..

bizde gene susp birbirimize düşeriz.

fatih55

ligde  buyuk oyunlar  oynanılıyor....susmayacagız  ölümüne  samsunspor

senol55

arkadaslar ben 4 ay önce demistim samsunspor düsecek diye,ama kimse inanmadi.Bu takim düsmeyecek yazan arkadaslar vardi hani nerdeler???.
Bu yönetime onlarca mailler yazdim erdogan aricayi atin diye ama bu yönetim inat etti aricayla yola devam etmeyi son haftalarda attilar.
tanjuyu alin dedik almadilar
ALLAH BU YÖNETIMI ISLAH ETSIN
BASKAN ÖLMEZ DAHA KONUSMASINI BILMIYOR GECTI SAMSUNUN BASINA

ISMAIL UYANIKTA SAMSUNSPORUN DÜSECEGINI BILIYORDUDA SAMSUNSPORU BIRAKTI

SAKARYA BEKLIYOR BIZLERI ARKADASLAR
SAMSUNSPOR DAHA KOLAY KOLAY CIKAMAZ
EN AZ 5 SEZON SONRA BELKI

south_london

internetten sallayın arkadaşlar çok kolay oluyor...

oğuzhan55

Trabzon sokağa çıkınca herkes duyuyor.Samsunspor taraftarı çıksa bile duymak istemeyenler yine duymayacaklardır.Zaten bundan sonra isyan etsek ne olacak?Resmi kurallar çerçevesinde perdenin arkasında oynayanlar amacına ulaştılar.Perdenin arkasındakilere şimdi ne kadar itiraz edersek edelim diyecekleri belli."Samsunspor ligde kalma kurallarına göre baraj olan 15.sıraya gelememiştir ve yine resmi kurallara göre bir alt ligde mücadele edecektir."Ama bu karanlıkta iş çevirenler seneye kolladıkları takımlar başlarına dert olunca Samsunspor'u daha çoooooooook arayacaklar.

KotuCocuk55

bu takım düşmicek diyen arkadaşlar aranıyormuş,buyrun ben burdayım!

supporter

Bu akşam Adnan Ölmez Serhat ulueren'in sunduğu Telegol programına konuk olacakmış. Susacak mıyız sorusunun cevabı "Hayır" yani.. ama neye yarayacak bilinmez.

samet

biz federasyonu protesto etmeye gittik ama bizimle kimse gelmedi şimdide konuşun...

bluegreen55

iyi yazı yazabilen arkadaşlar bu haksızlıkları dönen dolapları rizenin kayserinin konyanın yaptıklarını gaziantep malatya maçını ve bu dönem olan herşeyi güzel ve kısa bir yazıyla ahmet çakara mail olarak gönderebilirmisiniz.ben yazdım birtane..timofte amsterdamlı ve ahmet kardeş özellikle sizde birer mail atın..
hakem hatalarına ciddi bir şekilde tepki veren duyarlılık gösteren tek yazar ahmet çakardı..

acakar@sabah.com.tr

bluegreen55

istanbul taraftarlar derneği istanbulda protesto taksiimde gösteri ne gerekirse düzenlesin katılmaya hazırım.

34 SS 1965

yalan olur o ıs daha dun tuzlada bı olaya gırsıktık herkes bırbırını satmaya basladı polıs karsısında herkes bır bırını unutur burda ıstanbulk bu konuda cok kahpedır

ceycey55

Samsunumuzu yalnız bırakmayalım.asıl şimdi destek zamanı.yalnız tüm gücüyle kalbiyle ruhuyla oynamayan topcular hemen gitmesi gerek...

yusuf celebi

Federasyona tepki konusunda bazı çalışmalar için sizlerin görüşlerine ihtiyaç var bu konuda birşeyler yapılabilmesi için İstanbul Samsunspor Taraftarlar Derneğini aramanızı bekliyoruz.

Tel : 0 212 470 67 55

yusuf celebi

Düzeltme : Telefon kodu : 0 216 470 67 55