İstanbul Samsunspor Taraftarlar Derneği

Başlatan istanbul grubu, 11 April 2006, 21:53:21

« önceki - sonraki »

south_london

haftasonu denizliye gelin ne işiniz var ziyarette takımın desteğe ihtiyacı var.

samet

hayırlı olsun denizlide görüşmek üzere...

yusuf celebi

Herkese yeniden merhaba.

Evet Dernek kuruldu bütün Samsunspor'lulara hayırlı uğurlu olsun.

Dernek Başkanı Sayın Fikret Baş'a on yıldır söylediği ve ısrarla üzerinde durduğu ve çok büyük fedakarlıklarla kuruluşu gerçekleştirdiği için öncü olduğu için kendisine ve diğer emeği geçenlere Şafak Gedikoğlu ve Av.Mehmet Tuna'ya teşekkür ederim.

Değerli arkadaşlar, takımın içinde bulunduğu bu üzücü durum bu derneğin kapsamlı bir açılış programını etkilemektedir.

Kulup başkanı Adnan Ölmez ile bir araya gelip açılış ve diğer konuları görüşemiyoruz.

Samsun'un milletvekilleri, işadamları,sanatçılar olmak üzere geniş katılımlı basın ve medya destekli açılış programı sanırım takımın gidişatının belli olmasından sonra açılış yapılabilecektir.

Açılış resmen yapılmamış olsada kuruluşun yapılmış olması nedeniyle İstanbul'daki çalışmalarımız başlamıştır.

İşimizin zor olduğunu biliyoruz,özellikle takımın sonuçlarına göre hareket eden taraftarlar ve Samsunlu hemşerilerimiz bugünü göz önünde tutarak hareket ettiklerini görüyoruz.

Bu dernek bugün için kurulmamıştır,takımın aldığı sonuçlara görede hareket etmeyecektir.
Bu dernek Samsunspor'u herkesin özlemle beklediği geçmişteki başarıların dahada iyisini gerçekleştirilebilmesi için uğraş verecektir.

Takımın üst düzey bir takım olabilmesi için gerekli çalışmaları yapacaktır.
Bu dernek sadece maçlara taraftar götürme organizasyonu yapmayacak gerekli desteği bulabilmemiz durumunda önümüzdeki dönemlerde hep birlikte bu gelişmeleri takip edelim,güzel projelerle bu derneğin yaptıklarını farkedeceğiz.

Ben taraftarlarımıza ve Samsunlulara şunu özellikle söylemek istiyorum,takımın herkesin gıpta ile izlediği bir takım olarak görmek istiyorsak herkesin bireysel olarak taraftarlığını ve Samsun kentinin insanları olarak bu takıma hakettiği değeri ve desteği vermesini rica ediyorum.

Sadece maça gitmekle ve takımı takip etmekle bu işler istenildiği gibi olamaz bu takımın taraftarı azaldı ve artık yeni nesiller Samsunspor'u tutmuyor bu çok büyük bir tehlike.

Ben yinede Samsunspor'u sevenlere umutlu olmalarını söylemek istiyorum , bazen zor zamanlarda Allah insanlara zorlukların içinden güzellik çıkarır buna inanalım.

Bu dernek diğer illerdeki Samsunsporlu taraftarlarımıza özellikle Bursa,izmir ve Ankara gibi kentlere öncülük edebilir bunu başarmak mümkün,şu bir gerçektir 4 takımın dışında Türkiye'nin bütün illerinde taraftarı olan takım Samsunspor'dur.

Derneğin adresini ve Telefonlarını arkadaşlar belirtmişler bende derneğe ulaşım konusunda bazı bilgiler vermek istiyorum.

Derneğe Belediye otobüsü ile (Kadıköy'den 3 A veya
3 B )numaralı hatlarla - (Üsküdar'dan 11 ü )hattı ile 15 dakikada dernekte olunabiliyor.İnilecek durak adı (Pazaryeri) bu durağın 20 metre aşağısında.

Samsunspor'lulara durmak yakışmaz çünkü yapılacak çok işimiz var.

Ben bu takımı sürekli küme düşmemeye oynayan bir takım olarak görmek istemiyorum ,ben taraftarlarını sürekli ağlatan bir takım olarak görmek istemiyorum,ben iyi günde takımın yanında kötü günde takımı terkeden taraftara sahip bir takımın taraftarı olmak istemiyorum,ben sürü psikolojisine kapılıp gitmiş bir kentin takımını tutmak istemiyorum,ben bu takımı herkesin gıpta ile izlediği bir takım olarak görmek istiyorum,ben bu takımla gurur duymak istiyorum,ben zorlukları aşmış kolaylıkla başarılı olmamış bir takımın taraftarı olmak istiyorum,ben farklı olmayı istemeseydim o zaman herhalde diğerleri gibi istanbul takımlarını tutardım bu nedenle sizde farklı ve ayrıcalıklı olmayı tercih etmelisiniz....Çünkü biz farklıyız.

istanbuldan

merhaba
istanbulda samsunsporlu kardeşlerimizin gidebileceği dernek olması gerçekten çok güzel.. tüm samsunsporlulara hayırlı olsun.. en kısa zamanda ziyaret etmek ümidiyle..

istanbul grubu

ARKADAŞLAR HEPİNİZE İSTANBUL DERNEĞİ İLE İLGİLİ YAZILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ..ÖZELLİKLE SAYIN YUSUF ÇELEBİ'NİN YAZDIĞI YAZI ÇOK ANLAMLI VE ÇOK GÜZEL..YAZIYI OKUYAN BAŞKANIMIZ SN. ŞAFAK GEDİKOĞLU SAMSUN'DAKİ TARAFTAR GRUPLARINA YÜZLERCE KAŞKOL GÖNDERMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ..BURAYA TELEFON NUMARASI BIRAKIRSANIZ EĞER SİZİNLE İRTİBAT KURUP GÖNDERCEĞİZ..ÖZELLİKLE TARAFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE GÖRÜŞÜRSEK DAHA İYİ OLUR...HEPİNİZE SEVGİLER..

forza_devil

herkez içi  hayırlı  olsun.  istanbul a  geldigimde  mutlaka  derneginize  gelicem  allahın izni  ile