Celil'in maç sonrası beyanı:"Bunun Samsun'u da var"

Başlatan bodensee55, 23 October 2005, 03:03:42

« önceki - sonraki »

bodensee55

bravo celil seni tebrik ediyorum yine muhtesem oynadin bi super roavsita golun verilmedi?her gecen gun formun yukseliyor aslanim benim bir tek sen varsin.....röprtajini cok begendim...BUNUN SAMSUNUDA VAR

curva55

acaba neden böyle dedi orda kötü bişemi yaptılar yoksa maçın hırsından dolaymı??

supporter

Alıntı yapılan: "curva55"acaba neden böyle dedi orda kötü bişemi yaptılar yoksa maçın hırsından dolaymı??

herhalde ertuğrul sağlam neden o kadar abartılı sevindi ise celil de aynı sebeple bu kadar üzülmüştür yenilgiye..

Rentboy

arkadaşlar celil abiyi çocukluğumdan beri çok yakından tanıyorum.çok hırslı bir insan.zamanında mahalle maçlarını çok seyrettim.

halamın bir üst katında oturuyorlardı zeytinlik mahallesinde.

gerçekten celil abi samsunsporu çok seven gerçek bir samsunsporlu.görüyorsunuz işte adam canla başla savaşıyor.

evet bunun samsunu da var.inşallah kayseriyi samsunda ki maçta yerin dibine sokacaz.o zaman ertuğrul efendi de kafasını çimlere gömer devekuşu misali...

samsunsevdalısı

mağlubiyetin üzüntüsünden olsa gerek maçın özetini seyretmeyi düşünmüyordum,fakat kanal arası dolaşırken özete rastlayınca dayanamadım ve seyrettim.
iyi ki seyretmişim.
oynanan oyunun karşılığı bu skor olmamalıydı diye düşünüyorum,

süleyman hurma denen terbiyesizin gol sonrası havalara uçmasını,keza ertuğruş sağlamın büyük iş beceröiş olmasının verdiği mutluluğu inanın hazmedemedim.
fakart celilin attığı golden sonra ertuğrula nazire yaparcasına onun önünde sevinmesi ve maç sonrasında verdiği o muhteşem demeç biraz olsun rahatlamama yetti.
teşekkürler celil sağır,en azından bu takımda senin gibi yürekten samsunsporlu birinin olduğunu gösterdin cümle aleme,
haklısın ' bakalım kayseriyi samsunda kim kurtaracak'

curva55

baha55

slm arkadaslar..dün öglenden sonra celil ile msn de kısa bi konusma yaptım...kendisine tesekkür ettim samsunsporlulugu böylesine yasadıgından ve hırsından dolayı...bunun samsunu da var dedim oda evet aynen öyle dedi hala hırslıydı.kaleci sorununa degindim merak etmeyin devre arasında hepsi geliyo dedi...zaten kısa bi konusma oldu...basarılar diledim kendisine...