PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Osmanlıspor

Başlatan Kaya, 26 April 2015, 18:01:15

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Sanırım hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz.
Güzel tribün, donuk futbol, Mehmet Yıldız denen çam yarmasının oyuna girişi, bizim hocanın oyuncu değişiklikleri ve üzüntü :(

binikalamadım

mustafa sevgi en iyi maçlarından birini oynuyordu çıkarılmamalıydı...üstüne bir de taha yı çıkarınca iş bitti zaten...ads de yenildi bu fırsat kaçırılır mı yaa  :(

_SoN_

.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşann Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Bazı şeyleri çok istiyoruz ama olmuyor. Çok iyi başladık. Çok iyi pozisyonlar bulduk. Muhteşem top oynadık. Demek ki iyi futbola puan vermiyorlar. Buradaki kaybımızı 4 gün sonra oynayacağımız maçta telafi etme şansımız var. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda devam edeceğiz. Mutlu bir sona hep birlikte ereceğiz" dedi

bunlar Erhan Atltın'ın açıklamaları ,

Ya ben onunla aynı maçı izlemedim,yada bu adam gerçekten bu şten anlamıyor,rüyamı görüyor,kafasımı iyi anlamadım .

fanatik samsunsporlu

Kerem Seras i tutmakla görevli Taha yi, Kerem çıktıktan sonra oyundan alıp Doğan i sahaya süren Erhan Efendi orta sahayi Galip,Ragıp in ele geçirmesine fırsat verdi.İlk 11 de gormedigimde  sevindiğim Mehmet Yıldız sonradan oyuna girerek hem girişimciliğini gösterdi hem de yine fisimizi çekti.Attığı golde iki stoperimizin de pozisyon gerisinde kalması da tam bir fecaat.

jean

Her ne kadar sevmesemde osmanlinin cikmasindan yanayim her sene pahalli oyuncu aliyorlar basa bela ciksinda kurtulalim

isa55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 01 May 2015, 10:19:35
Kerem Seras i tutmakla görevli Taha yi, Kerem çıktıktan sonra oyundan alıp Doğan i sahaya süren Erhan Efendi orta sahayi Galip,Ragıp in ele geçirmesine fırsat verdi.İlk 11 de gormedigimde  sevindiğim Mehmet Yıldız sonradan oyuna girerek hem girişimciliğini gösterdi hem de yine fisimizi çekti.Attığı golde iki stoperimizin de pozisyon gerisinde kalması da tam bir fecaat.

İste hocam, Erhan Altin orta sahayı boşalttı oynayin dedi, onlarda oynadılar.
Su Mehmet en nefret ettiğim oyunculardan biri. Oyuna girdi, tamam dedim. Oyunu yikacaklar sahamızda. Taha ve Mustafa da cikinca işimiz bitti.

özkan

Küme düştüğümüz sivas maçını izledik dün sahada.Göbek bomboş adamlar yardı bizi

Haa bide erhancıları görelim ?

Forvetim

aynen bu, küme düştüğümüz sivas maçı. m.sevgi ve taha yı nasıl çıkartırsın sen, nasıl bir zihnin var. orta sahada topa basan top yapan adamları çıkar doğan denen ne üdüğü belirsiz oyuncuyu sok orta sahayı ver adamlara, biz yenemiyoruz siz yenin dedin resmen, bu kadar önemli maça nasıl önem vermezsin sen, ofoedu iyileştiyse kadroya aldıysan niye 11 de başlatmadın maça kafadan asılmaya gitmedin, nerden tutsan elinde kalacak bir zihniyet, futbolcular kendi arasında 11 hazırlasa senden iyisini yapar değişikliklerde dahil. verem ettin bizi. hakemin ufak ufak kesmesi cabası, ilk devre 3 bariz faulde devam ettirdi biri sarı kartlıktı ve biri de hücumda iyiyken oldu. bir lafım da sonere geri pasta ki hatan neyse her kalecinin başına gelir ama benzer hatayı ilk devre ortalarında yaptın nerdeyse adam alıyordu topu o zaman yiyecektin golü zaten. bir iki pozisyonda hatalı çıkış yaptın neyseki değerlendiremediler, sende kendini iyi hazırlamamışsın. ordu ve manisa maçlarında sos veren takım osmanlı da çöktü, git şimdi ads maçına asıl ne anlamı var ki evinde osmanlıyı yenmedikten sonra, osmanlının ekmeğine yağ sür.

Ellibeş Numara

Osmanlıspor'u hiç sevmem ama bizim direk çıkmamız, erhan altın sayesinde hayalden öteye gidemez. Play off'a kalırız ve çıkarmıyız bilemem. Ancak bildiğim tek birşey var. Osmanlı play off'a kalırda bizle eşleşirse, erhan hocanın fantezileri yüzünden eleniriz. O yüzden Osmanlı play off'a kalmadan direk çıksın.

beşnumara

Bunlar direkt çıksın. Biz de inşallah playoflara kalırız.

Forvetim

hep havadan uzun toplarla gol aradık yerden oynasak top bizde daha çok kalırdı soner kendine gelen topları hep degaj yaptı, eliyle önden başlatsa hücum şansımız daha fazla olurdu. degajlar onlarda kaldı duvara çarpmış gibi her top geri döndü bize tehlike oldu, mecburen hücumları savuşturmaya çalıştık, iş dan duna döndü, şişirmeye döndü.