TEŞEKKÜR

Başlatan edmontdante, 31 March 2013, 23:47:39

« önceki - sonraki »

edmontdante

Yine hep beraber güzel sayılabilecek bir işe imza attık.Verdiğimiz mesaj  daha önemliydi.O da gerektiği gibi verildi.
Çok kişinin emeği geçti.Siteden yardıma bizzat gelen,maddi destek sağlayan üyelere tek tek teşekkür ederim.
ss.biz koreo ekibini ayrı tutuyorum bu zaten onların görevi ben de dahil.
Ancak bir hususu belirtmek isterim.Bu işin hazırlığı 10 günü buluyor ve emin olun iş güç ev bark  sahibi insanlar işi gücü ,eşi ,çocuğu bırakıp pankart yapıyor ,pankart bezini dikiyor ,karton katlıyor ,koltuklara yapıştırıyor.Sadece de bu değil elli çeşit angaryası var bu işin kimsenin görmediği,bilmediği.Ve emin olun bu işle uğraşanlar her seferinde ceplerinden veriyorlar eksikleri.En önemli husus ise hiç bir karşılık beklemiyor kimse.Allaha şükür her seferinde de fena işler çıkarmıyoruz ve bu koreografilerle herkes desteği olsun olmasın gurur duyuyor ,orada burada övünüyor.Biz Sen doğarsın günüme güneşten önce ile koreografilere maddi destek anlamında zayıf kalmaya başladık.Cesaret armanada saklı koreografisinde ise 110x10 metrelik Burası Her Yer Değil Şehr-i Samsun pankartının harflerini kesip tekrar birleştirerek CESARET ARMANDA SALI pankartını hazırladık ki hiç akıllı işi değildi ve bunu Samsun'da hiç bir terzi parayla dahi yapmazdı.Bu koreografide de site olarak topladığımız para sadece 920.TL .Koreografinin maliyeti ise 2300.TL civarında.
Biz bugüne kadar kimseden destek almadan aramızda 3-5-10 toplayarak bu işleri yaptık ve bununla gurur duyduk.Bundan sonra yine bu işleri yapacaksak yine böyle olmalı.İstediğimiz sadece 5-10-20  TL adam başı.Zaten işin güzelliği de burada.
Buradan çok net söylüyorum eğer site olarak maddi yönü sağlayamazsak bundan sonra koreografilere ön ayak olmayacağım.Çünkü dediğim gibi biz harcadığımız mesai ve emek için hiç bir karşılık beklemiyoruz ama sonuç olarak bu maliyeti bir şekilde karşılamamız gerekiyor.Sanırım söylediklerime itiraz edecek olmayacaktır.
Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Allah Razı Olsun

Ertuğrul Sağlam

31 March 2013, 23:56:30 #1 Son düzenlenme: 01 April 2013, 00:48:43 Ertuðrul Saðlam
Asıl biz sana teşekür ederiz Allah senden razı olsun abi iyiki varsın...

(Gri yerine siyah kullanılsaydı fon daha güzel otururmuş gibi geldi bana)

seyf55

binikalamadım

emeğinize sağlık Allah razı olsun...kartonlar ne renkti ? yayından mı öyle gözüktü ?

sadece55

Kralsın bu gururu bu taraftara yaşattığın için

ahmetsahin

babasamsunlu

HEPİNİZİN ELİNE SAĞLIK. HER NE KADAR BU ARALAR FAYDAMIZ OLAMASADA YAPTIKLARINLA HEP GURUR DUYDUK ABİ.. İYKİ VARSIN..

doðan

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

jean

elinize saglik ne guzel super ligde daha cok ses getriyorduk kareografilerle ne yazikki baska takimlar daha cok reklam yapiyor

Ertuğrul Sağlam

Facbook ve Tvitter da bu koreografi'yi gurur ile paylaşanlar iki lira verseydi bu iş tamamen birilerinin üzerine kalmadan rahatca halledilebilirdi.

kalptenþimþek

Allah Senden Razı Olsun Engin Kral...