Celil Sağır'ın Jübile Hakkı Geri Verilmeli

Başlatan mehmet yılmaz, 18 September 2012, 20:27:06

« önceki - sonraki »

Ayberk

avatarımdan indirmiyorum ki hala, hafızamdan nasıl sileyim Celil Sağır'ı?

Bence -hiç abarttığımı düşünmüyorum- bu forma altında bizim jenerasyonun izlediği en yetenekli oyuncudur.

##kdc##

Dün Celil abiyle konuştum. Kendisi çok teşekkür ettiğini, bu hareketin onu çok duygulandırdığını söyledi. İnşaallah olumlu bir sonuç alabilirsek son birkez 13 sene emek verdiğim taraftarımla kucaklaşarak futbola veda etmek istiyorum dedi.

Yalnızca bizim forumdan 300 400 kişi mail atsa olumlu bir sonuç alabiliriz beyler. Mail atanların herbiri bir arkadaşına daha söylese bence olmayacak birşey değil.

http://www.haberexen.com/celilden-taraftara-tesekkur-114902h.htm

pitbul055

Celil benim için imparatordu.Malatyanın formasını giydikten sonra benim için abdülazizden hiçbir farkı kalmadı.Ondan daha çok hak edenler var

özkan

Herkez bir mail attırtsa arkadaşına,olay çözülür sanki..

varol55

inş. celil sağır a yakışır  takımımıza yakışır bır jubile yapılır ama bizd öyle bır grup taraftar profili var ki  kendi efsanelerimizi lekelemek içn bir başka insanların maşalığını yapıyorlar.inanın hiç bir takımda  takımının sembol olduğu kişilere boyle saldırı olmaz.bakıyorum yeni yetmeler  guya  taraftar bunlar ceplerine beş kuruş ver  o futbolcu hakkında toplu sövsunler..ondan sonra o futbolcu sattı bu futbolcu bizi sattı diye bağırırlar.aslında satanlar kendileri..bu yüzden  bu sitedeki üyelerle  gurur duyuyorum  adam gibi yorum yapıp adam gibi efsanelerının arkasında duruyorlar..bır uynız olarak teşekkur ederim arkadaşlar...

dessperadodo

celil sagıra jübile yapılacaka şayet bu maçda rakip şuan görev yaptıgı tekirdagspor olmalı bence.hem samsun için hemde görev aldıgı yerde celil için çok onur verici bir davranış olur.kaldıki bugün bir bursasporla maç yapılsa tüm yedeklerini toplar gelir buaralar süperlig takımları.

Muhammet Şişik

gönderdim ama celil aktif futbola devam ediyor.

King Of The North

Alıntı yapılan: Stoper - 19 September 2012, 19:10:09
Celil, Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

Aziz Yıldırım odasına çağırır..

- Celil oğlum senin alt yapın hangi kulüp.

- Samsun Yolspor başkanım.

- Hayy a..k.. yine mi Yolspor.

Samsun şehrinin yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan biri. Her maçta yaptığı klasikleşen hareketini mahalle maçlarında,hali sahalarda yapardık.

Celil Sağır; ruhdur,yürekdir.

Elbette hataları olmuştur ama hangimiz dört dörtlüğüz.Her şeyi hak ediyor.

Ben de Celil'in Kadıköyspor altyapısından yetiştiğini biliyorum ama...

Kaya

Yolspor altyapısı doğrudur.Hatta birçok kez bizi antreman yaparken ziyarete gelmişliği de vardır.Profesyonelliğe yakın Kadıköye gitti Celil..

Aslankaya

biz celil sagir, serkan aykut,ercan kaptan oldugu icin daha cok sevdik bu kulubu. ozledik o gunleri. yakişir celil sagira jubile.