TEŞEKKÜR

Başlatan edmontdante, 11 March 2012, 23:09:51

« önceki - sonraki »

edmontdante

Moraller bozuk.İnsanın içinden bir şey gelmiyor.Kimsenin yapamadıklarını içeride dışarıda  bu futbolcu müsfetteleri için yaptık.Islık dediler onu da yaptık.Yetmedi takım düşerken 9000 kişi koreografi yaptık ve ses getirdik.Kimin için.Onlar Yanlış Biliyorlar,onlar için değil.Sadece ATATÜRK'LÜ ARMA için.Aslında taraftardan bir seçme yapıp bunlarla halısahada oynamamız .EnginÇaylık-Ben-Mehmet Yılmaz bizim ortasahadan daha yetenekli değilse adımı değiştiririm.Her neyse

Yine organizasyonumuzun maddi yönünü kendimiz 3-5-10-20 atarak yaptık.İmkanları doğrultusunda maddi katkı sağlayan herkese öncelikle teşekkür etmem gerekiyor.Para olmadan bunu yapmak mümkün değil.2000.TL üzeri  masrafımız oldu.Malzeme alımında ve kumaşların boyamaya ve tribüne hazır hale getirilmesinde,tek telefonumda işi gücü bırakıp gereğni yerine getiren Ali Akyol'a,pankart yapımında bizimle beraber olan Akan'a ,Kamuran'a ,Ertan'a ,maçtan bir gün önce tribünde 6 saat boyunca karton yapıştıran,pankart ve arma yerleştirilmesine yardım eden herkese,bizi hiç tanımadığı halde  netten öğrenip gelen ve büyük emek harcayan Önder'e ,maç günü bir dediğimi iki etmeyen ss.biz  gençliğe,ilk kez aramızda olan  emre-ss ve sercan'a  ,sekonun önderliğinde gelen ve emeklerini esirgemeyen Yenidoğanlı gençlere,çok daha gençlere bu iş düşerken  hiç tereddüt etmeden ne olursa olsun yapmaya çabalayan İbrahim Canbolat ve Tahir kardeşime,gerekli tüm bağlantıları yapan Maraton Başkana,Tunç Güvenoğlu'na ve yine dayanamayıp beni yalnız bırakmayan başta Apo ve Mehmet Abi olmak üzere tüm Koçyiğit camiasına teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Unuttuğum kardeşlerim kusura bakmasın kafamı ancak bu kadar toparlayabildim.

celebi

engin reisin askerleriyiz. (esasında bunu yazması gereken en son kişiyim ama hakkını helal et engin abi)

Tufan

11 March 2012, 23:17:37 #2 Son düzenlenme: 11 March 2012, 23:39:19 Tufan
ruhsuzlara inat ss.biz cingenleri olarak her zaman emrindeyiz abi.
Allah senden razı olsun.

cembaba

Allah razı olsun abi bütün emeklerin için. Kardeşlerimin de teker teker ayaklarına ellerine sağlık.
Bu tayfa daha çok işler yapacak. Biz hep bir arada olalım yeter...

Tarikat kur, müridin olalım abi  >l<