Bardağın Dolu Tarafı

Başlatan Sioux, 15 May 2012, 18:39:12

« önceki - sonraki »

burakbas

bu sevda bitmeyecek....  samsunspor_x :_nazar

emoh55

Bence bardağın dolusunu boşunu bırakıp seneye süper lige çıkacak kadronun analizi vs bu tür seyler yapılmalı oynadığımız gazoz kupasindaki takımı gördük hangi topçu tatmin etti sizi zaten yarısı torpilli bence transfer yapiliip hersey netlik kazanmalı forvet hiç yok ya zaten bankasyada 2 tane zenci forvet olan kafaya oynuyo aman bence bu gençlerle hiç bise olmaz kimse kusura bakmasın saygılar hersey büyük Samsunspor için

beşnumara

Şehirdeki hainleri biz biliyorduk ama bu sezon herkes öğrenmiş oldu içimizdeki hainleri.Allah hepimizin yanında olsun inşaallah.
Daha çok kenetlenmeliyiz ve yeni sezonda kimseye egosunu tatmin etmeye fırsat vermemeliyiz.

King Of The North

Benim tek tesellim, hatta polyanacı tarafım; takımımı şifresiz olarak, evimde, ailemle birlikte keyifle izleyebileceğim...

BigBadMama5552

- 2 Şubat 2012 Fenerbahçe ve 1 Nisan 2012 Beşiktaş maçları.
- Gekas gibi bir futbolcunun takımımızda oynaması.
- Samsunspor'un ne kadar büyük bir takım olduğunu İstanbullu arkadaşlarımın bile anlaması. (Benim açımdan iyi oldu bu  :D)
- Samsunspor'un bir diriliş takımı olduğunu yeniden herkese göstermesi.
- Hiçbir takımın Samsunspor'un kareografilerindeki kaliteye ve güzelliğe ulaşamamış olması.

kumköylü ahmet

istanbul takimlarina zaten gicigim ama fbliler bizi tebrik etmesini bildi veya bjkliler ama gsliler tam serefsiz cikdi biz karsi aldigi penaltilada itler gibi sevindiler kuddusinin takimi hala o ani unutamiyorum..kahvede kalkdim tek basima tum gslilere kufur ettim cikdim gittim penalti atisini bile gormedim..boylece gs taraftarinida daha iyi tanidim..kendi adima tabii..bir arkadasin yazdigi gibi kim dost kim dusman daha iyi tanidik her yonuyle suat kilicindan gs arkadasimiz olan serefsizleri,,iyi varsin samsunsporum sen yenmesende sen kume dussende ölúmüne samsunsporum