Mide Bulandırıyorsunuz...

Başlatan beşnumara, 19 August 2011, 04:12:42

« önceki - sonraki »

beşnumara

Dün gece biri çıktı kulüpte çıkan bazı gerçekleri açıkladı.Neden yaptı pekii bunu bizim gibi olduğu için yaptı.Artık bazı olaylar mide bulandırmaya başlamıştı ama eksik söyledi daha fazla söyleyemedi belki de.Sebebi de belli kulüp daha fazla zarar görmesin ama bizler de olan biteni bilelim.Çünkü basınımız gerçekleri yazamıyor.Mazeretleri "tesislere almazlar bunları yazarsak".Bravo aynen devam taraftarı kandırmaya da devam edin sizler.

Son zamanlarda kulüpten hiç iyi haberler gelmiyordu.Önce isa hoca gönderilecek dendi ki tesislere alınmama olayı hiç hoş bir durum değil açıkçası.Sonra kılıçarslan,orhan,hakan bayraktar sonra da bir kaç isim var bakalım onlar ne zaman kadro dışı bırakılacak.Ben hakan bayraktar kadro dışı kalmış diye yazdığımda nerden çıktı o idmana çıkmış diyenler oldu sonra da gerçek ortaya çıktı.Neden peki bu kadro dışı olayları? Oyuncular 2 aydır oyalanıyor huzursuzlar oturup konuşmak isteyen yok.Kendi oyuncularıyla muhatap olmayan bir yönetim var ve amaçları ne?Yeni transferlerden peşinatı ödenmeyen anlaşma yapılmayanlar var deniliyor.Ekigho neden hala gelmedi?Acaba para sorunu mu var merak ediyorum şahsen.
Bir zamanlar kulübe ekonomik katkıda bulunan işadamlarımız vardı.Nerdeler şimdi onlar düşünen var mı? Küstüler mi küstürüldüler mi veya yönetim neden bu kişileri kulübe çekmeye çalışmıyor ekonomik olarak kulübe katkıda bulunmak için girişimde bulunmuyorlar.En basitinden neden Suat Kılıç ile görüşmüyorlar?

Kulübümüz kaç trilyon zarara uğratıldı çıkıp neden açıklanmıyor neden şeffaf olunmuyor?
Yönetime ilk geldiğinde taban fiyat 400 tavan fiyat 650 bin tl diye açıklama yapıldı ama transfer edilen oyuncuların kimine 1.5 trilyona yakın para kimine 2 milyona yakın para verdiniz.Görevden alınan Kemal Bayraktar artık tesadüfen mi bilmiyorum ama transfer edilen oyuncuların kontratları eline geçtikten sonra görevden alındı.Yani yönetim şeffaf olamıyordu.Sonra bu kontratlardan oyuncuların haberi oldu.Nasıl işlerine motive olsunlar?

Kemal olayını şöyle anlatayım size.2 ay önce ntvspor bjk için kemal ile 4 yıllık anlaşma sağlandı haberi çıktı yalandı.Sonra ulusal basında kemal ile ilgili bjk haberleri çıktı yalandı.Kulübe 3 milyon avro hatta 4 milyon avro teklif yapıldı kulübümüz 5 milyon avro peşin bjk şampiyon olursa 2 milyon avro daha alırız dediler olmadı.Kulüp 5 milyon avro bonservis isteyebilir haklı olarak ama bjknin şampiyonluğundan bize ne? Dersin kii satarsanız %20-30unu alırız anlarım.Merak edenler için de söyleyeyim kemal'e de bjk 1.1 milyon avro garanti para+ maç başı 25 bin avro teklif edildi.O dönem konuştuğumuzda biz kemal'i samsunsporda kalmaya kontrat uzatmaya ikna ettik.Bjkye göre bonservis bedeli çok yüksek olduğundan gerçekleşmedi transfer.Ulusal basın da yaptığı baskıyla kaldı.
3-4 gün önce aynı baskıyı yine ulusal basın ts için yaptı.Oluşan bilgi kirliliğinden her türlü söz söylendi.Yanlış anlamasın kimse Kemal'i savunmuyorum.Kendisine de söyledim babasına da söyledim Tsye giderse ilk ben söverim kusura bakmayın dedim ama bu süreçte kesinlikle kimseye bırakın demeç vermeyi ağzını açmasın çünkü "a" dediğinde her şeyi yazarlar  dedik ama başaramadı söylediğimiz gibi bazı sözleri çarptırıldı.
Başkan kazım yılmaz'ın açıklamalarında ... hatta ts yöneticisi bile bu durumdan rahatsız demiş.Hangi yöneticiyle konuştu bilmiyorum ama bilmeyenler için söyleyeyim:Asbaşkan Nevzat Şakar "Oğlunuz bjkde değil de tsde oynamak istiyorum diye açıklama yapar mı" dedi ama babası ben babasıyım menajeri değilim bize yakışmaz öyle sözler dedi mevzuusu olmadı.
Sadri Şener "oğlunuz bize gelirse milli takım forması garanti" dedi."Çocuk samsunsporun sözleşmeli oyuncusu kulüp ne derse o" dedi.
Serdar Adalı " Ali bey bunlar(samsunspor yöneticileri) çıldırmış mı seneye sözleşmesi bitecek oyuncu için toplamda 7 milyon avro istiyorlar 4 veriyoruz onu da kabul etmiyorlar.Gerekirse Kemal'in bu yılki parasını(1.1 milyon avro) peşin olarak ben vereyim seneye bedava alalım söyleyin sözleşme uzatmasın" dendi kesinlikle kabul etmedi.

Peki bunlara karşı nelerle karşılaştılar.Kendi yöneticimiz bizzat tsye "rahat olun bu çocuğu satarsak size satarız" dedi ts ile kendisi sözde anlaştı.Peki soruyorum size bir insan neden böyle bir anlaşma yapabilir tek başına.Benim aklıma bu transferden para yiyeceği geliyor ama o da yattı sonra ne oldu başkandan haberi yoktu başkan başka konuştu kendisi başka konuştu çocuk taraftarın önüne atıldı.Şuan oyuncuyu kaybettik kafa olarak. Önemli değil bir Kemal gider diğeri gelir ama bizim anlatmak istediğimiz içerde dansözler var üç maymunu oynuyor herkes ve başkan kazım yılmazın hiçbir şeyden de haberi yok.
Oyuncunun babası geçen hafta samsuna geldi bazı şeyleri başkanla görüşmek için kulüpte kimse karşılaşmadı.oysa bir gün önce 3 kere telefonda görüştüğü başkanın danışmanı hakkı bayrak gelir gelmez arazi oldu.Başkanın cenazesi çıktı görüşemedi ve Tahsin kosif diye biri çıktı dedi ki: Başkan futboldan anlamıyor suat çakır bu işlerden uzaklaştırıldı dedi menajerle anlaşamayan tahsin kosif de:İyi de gitme nasıl olacak bu iş biz bu çocuğa nasıl lisans çıkartacağız dedi.Kemal bizim sözleşmeli oyuncumuz ve bir yöneticimiz nasıl olurda böyle düşünebilir.Yıllardır kulübü yöneten kişiler bu kadar mı bilgi sahibi?Sözleşmeli oyuncumuza lisans çıkarmayacağız da kimlere çıkaracağız.

Son olarak şunu söyleyeyim bu taraftar geçen sene bir yürüyüşle şehri kenetledi takıma hayat verdi.Kimse o günlerin gerçekleşeceğini düşünmesin çünkü o olay kazım yılmaz geldiğinde bitti.
Keşke normal taraftar gibi sevebilseydim Samsunsporu.Bazı gerçekleri öğrenince midem bulandı.Kaldırabilmek çok güç.Ya hiç ilgilenmeyeceksin ya da ordakileri indireceksin yerinden ama samsunda kimin gücü yeter Galip öztürk'ün karşısına çıkmaya.Adamlar desteğimi çektim dedi ama hala yönetimi ellerinde oynatıyırlar.İnşaallah bazı gelişmeler için geç kalınmaz.Hangi oyuncu-yönetici giderse gitsin hangisi kalacaksa kalsın ama kurtarın şu Samsunspor'u kurtarın yaşam kaynağımızı :'( :'( :'(

Kaya

Fatih seni çok severim bilirsin ama şu Kemal ile ilgili yazma artık..Ne desen inanmıyorum.Sana güveniyorum ama Kemal ve babasına güvenmiyorum..Herkes haksız bu Adanalı mı haklı geçsin bu işleri... :kafa:

**KaR6**

kemal ile ilgili çıkan haberlerin yarısı sercanla sefayla turgutla hakanla oguzhanla başaranla çıksaydı çoktan ipe dizmiştiniz, ne anaları kalmıştı ne bacıları.. neymiş bu kemal arkadaş? bu adam değil miydi geçen sene otellerden çıkmayan, noldu şimdi?

kemalin tek artısı takıma katkı vermesi onlardan, onu da bu sene yapabileceği garanti değil, daha süper ligde 1 maçı yok, ne bu korumacılık arkadaş? adama karşı nötr olanlar bile her eleştiriye cevap vermek zorunda hissedenler yuzunden sogudu adamdan ki başta da ben varım.. bırakın ne halleri varsa görsünler ya imzalatırlar ya yollarlar, bırakın be bırakın.. kemale mi kaldık biz? her yerimiz dogru da bi kemal olmasa kume düşecez sanki!!

bu aşırı korumacılık harbiden mide bulandırıyo, altında bişe oldugunu düşünmeye başlıyorum artık, normal değil bu kadarı..

**KaR6**

bir de mal bulmuş mağribi gibi kemali koricaz diye her duydugunuzu kamuya açmak zorunda değilsiniz.. O işler öyle yürümüyo maalesef.. yönetimle taraftarın arasını açmaktan başka bi işe yaradıgı yok yapılanların.. her duydugumu bildiğimi yazsam ben yıllardır olaylar çıkar memlekette.. madem öğrendin bişe ve takımını düşünüyosun kemali değil, kapar çeneni zamanını beklersin anlatmak için, yeter artık..

erhan55

En iyisi hazır Beşiktaş'ın ihtiyacı varken Kemal'i 4milyona satmak o para ile içerideki küskünlerle ortada buluşmak veya 2tane sağlam transfer yapmak.Kemal'in babasının karakteri ve kendisinin ayran gönüllü olduğu bu sene hayır gelmeyeceği belli oldu.satın ne başımız ağrısın ne yönetim taraftar bölünsün.ben kendisinin gitmesini hiç istemezken artık öyle antipatim oldu ki oynarsa en ufak hatası gözüme batar ve Kemal hikayelerinden midem bulandı.

kaptan 55

kemalin tek artısı takıma katkı vermesi onlardan, onu da bu sene yapabileceği garanti değil, daha süper ligde 1 maçı yok,

celille bu çocuğu konuşurken aynı cümleyi oda kurmuştu mustafa,hatta örnek olarakda erciyes maçını göstermiş 90 dak.oyunda kalmayan yusufun kendisini çok zor durumlara düşürdüğünü söylemişti.

özkan

19 August 2011, 13:27:49 #6 Son düzenlenme: 19 August 2011, 13:36:49 özkan
iş işten geçmesini bekleyelim demi.neyse.bi anda refleks olarak hiç istemeyerek yazdım bunu ama silmekte istemiyorum.

erhan55

Baskan satmayacaz demiş haberi transfer dedikoduları başlığında paylaştım kaynak ntvspor

masbene

Alıntı yapılan: **KaR6** - 19 August 2011, 12:59:44
kemal ile ilgili çıkan haberlerin yarısı sercanla sefayla turgutla hakanla oguzhanla başaranla çıksaydı çoktan ipe dizmiştiniz, ne anaları kalmıştı ne bacıları.. neymiş bu kemal arkadaş? bu adam değil miydi geçen sene otellerden çıkmayan, noldu şimdi?

kemalin tek artısı takıma katkı vermesi onlardan, onu da bu sene yapabileceği garanti değil, daha süper ligde 1 maçı yok, ne bu korumacılık arkadaş? adama karşı nötr olanlar bile her eleştiriye cevap vermek zorunda hissedenler yuzunden sogudu adamdan ki başta da ben varım.. bırakın ne halleri varsa görsünler ya imzalatırlar ya yollarlar, bırakın be bırakın.. kemale mi kaldık biz? her yerimiz dogru da bi kemal olmasa kume düşecez sanki!!

bu aşırı korumacılık harbiden mide bulandırıyo, altında bişe oldugunu düşünmeye başlıyorum artık, normal değil bu kadarı..

aynen katılıyorm

olmeca

Alıntı yapılan: özkan - 19 August 2011, 13:27:49
iş işten geçmesini bekleyelim demi.neyse.bi anda refleks olarak hiç istemeyerek yazdım bunu ama silmekte istemiyorum.

şak şakcılığa devam etme o yeter...

Serkan

Alıntı yapılan: erhan55 - 19 August 2011, 13:37:40
Baskan satmayacaz demiş haberi transfer dedikoduları başlığında paylaştım kaynak ntvspor

abi başkan zaten hep satmayacağız diyor, ama kemal üstüne basa basa haber yaptırıyor kendi için daha dün radyospor'da  tekrarladı taraftarın gözüne şirin görüküp arkadan iş çeviren birisi olarak algılıyorum ben kemal'i artık

doðan

Mustafa konuyu kapatalimmi
Cidden benimde midem bulanmaya başladı ...
Samsunspor un menfaatlerinin üzerinde menfaat düşünen varsa buyursun gelsin . Çok konuşmakla çok is yapılmıyor maalesef ...

burakbas

Kemal gitmek istiyorsan git . Bu takımdan nice kemaller çıkar.

erhan55

Alıntı yapılan: Serkan - 19 August 2011, 14:01:28
abi başkan zaten hep satmayacağız diyor, ama kemal üstüne basa basa haber yaptırıyor kendi için daha dün radyospor'da  tekrarladı taraftarın gözüne şirin görüküp arkadan iş çeviren birisi olarak algılıyorum ben kemal'i artık

Aynen katılıyorum o yüzden artık Samsunspor formasıyla görmek istemiyorum

**KaR6**

19 August 2011, 23:50:18 #14 Son düzenlenme: 20 August 2011, 11:15:46 AntZ
sabah yazdıgım yazıyla ilgili bir uyarı aldım ki mesajı tekrar okudugumda haklı oldugunu gördum.. o anlık sinirle haddimizi aşan ifadeler kullanmışız, kimseyi maddi menfaat sağlamakla itham etmek aklımın ucundan geçmedi.. hele de yakından bildiğim tanıdıgım arkadaslarımı böyle suçlamış gibi olmak hoşuma gitmedi.. genel olarak yazdıklarımın sonuna kadar arkasında durmakla beraber, maksadımın bu olmadıgının kalın çizgilerle altını çiziyorum..

yanlış yaptım, kırdıysam özür dilerim..