Ertuğrul Sağlam Ropörtajı

Başlatan yirmiuc, 10 July 2005, 18:14:25

« önceki - sonraki »

yirmiuc

cem and naz55

şu adam için burada topic acmayın artık

Anonymous

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"burda neden kaçtıgını tam anlatamamış yazıklar olsun daha ne diyim
biz anlattık basın açıklamasında buraya kopyala onu birader

yirmiuc

yirmiuc

ngonge

ya arkadaşlar 1 satır yazıcaksınız diye lütfen upuzun metinleri tekrar kopyalamayın,yer kalabalığı oluyor.

Fecr_55

hakemlerin adiligini, büyüklerin daima torpilli oldugunu anlatmi$...bu iyi...ama bize hala laf yeti$tirmi$, hedefsiz oldugumuzu söylemi$...tabii bunda kendisinin hic hatasi yok :evil: sagol hedefimizi 5 paralik ettigin icin...

samsunlu_gencler

yaw bence bu gereksiz adamın konusunun kapanmasını yoneticilerden istiyorum,adamı geri gelse bagrına basıcıklar gibi gorunuo.samsunsporun ii gunlerinde yanında olan kotu gununde satan bi kişi için acılmıs gerkesiz bir bolum bence.bu adamın adını artık samsunla anılmamsı dilegiyle

Fecr_55

Alıntı yapılan: "Mehmet"adamı geri gelse bagrına basıcıklar gibi gorunuo

yok mehmet karde$ o kadar da degil...sonucta o da Samsunspor´un bir parcasiydi bir zamanlar, sonra 'para para para, her$ey para' $arkisini söyleye söyleye, ve bizi parcaladi gitti...konu$acagiz tabii ki, ne de olsa aciklamalarinda genellikle takimimiz hakkinda konu$mu$...

timofte

Alıntı yapılan: "yirmiuc"
Peki şimdi Kayserispor'dasınız neden gerek duydunuz böyle bir değişikliğe?
Son maçlarda taraftarın gösterdiği tepki, kadro sıkıntısı, maddi zorluklar bir takım şeylerin eskidiğini ve değişmesi gerektiğini gösteriyordu. Daha hedefe kilitlenmiş bir takıma gitmek istedim....

Ertuğrul Sağlam'ın gittiğinden beri verdiği kaçıncı demeç oldu bilmiyorum ama hiçbirinde Samsunspor'un vizyonuna yönelik bir taşlamada bulunmayı ihmal etmedi. bu durum da son derece sinir bozucu bir hal aldı.