Altay Taraftarından Samsunspor Tezahüratı?

Başlatan maviay55, 21 February 2011, 21:04:35

« önceki - sonraki »

millwall

maç içinde olsa duyardık elbet,en azından ben duyamadım öyle bir tezahürat.
ama sanırım maçtan önce denizlili horozingolar şampiyon falan diye bağırdıysa ona kontra yapılmış olabilir.izmir de bağırıp bağırılmaması önemli değil.biz Samsun da yenildiğimiz(ki ciddi ciddi ateşe düştük o maçtan sonra ligdeki durum itibariyle) takımı çağırıp(ki sadece Murat Yıldırım gelse de : ) şampiyon diye bağırdık.karşılıklı saygı sevgi hissetmesek bağırmazdık ki maçtan sonra yine stadı terketmeyen taraftarlardan hep olumlu şeyler duyduk.bu da hislerimizin karşılıklı olduğunu gösteriyor zaten.biz gerçekten bu ligden Samsunspor un açık ara yapmasını istiyoruz.tavşanlının,ordunun,mersinin ilk 2 kovaladığı koduğumunun liginde de Samsunsporumuz açık ara yapacak zaten.herşeye rağmen,ona buna inat.

alem duysun,kral Samsun hanni hemşeriiiimmm : )

kumköylü ahmet

bende maca bakdim ama duymadim..belkide o ara ceyhuna kufur ediyodum ondan olabilir :D

Fecr_55

22 February 2011, 15:07:14 #17 Son düzenlenme: 22 February 2011, 15:30:46 Fecr_55
Alıntı yapılan: millwall - 22 February 2011, 01:54:26
Samsunsporumuz açık ara yapacak zaten.herşeye rağmen,ona buna inat.

Bir Samsunlu bile Samsunspor deyip gecebiliyorken, sen bir Altay taraftari olup, Samsunspor'umuz diyebiliyorsan, seni ayakta alkislamaktan baska birsey yapamam.. >l< >l< >l<

eren55

Dostluğumuz her geçen gün daha da pekişir inşallah.

Dartagnan

millwall

kutsalforma

Türkün ata yurdunu temsil eden, eskiden beri Süper Ligden hatirladigimiz, taraftariyla, gecmisiyle, basarilariyla Türk futbolunda özel bir yeri olan, en önemlisi Izmir gibi kozmopolit bir sehirde hala genis bir taraftar kitlesi olan Altayla dostluk bize yakisir. Insallah bu dostluk dahada pekisir.

Bundan sonra  samsunspor_x+ altay_x >l< >l<

furkan5534

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 22 February 2011, 01:00:44
o zaman içerdeki ilk maçta Büyük Altay dememiz lazım dakika 35'te...

bence cok guzel olur.hem bize cok yakjısır hemde onlara karsı cok ıyı bı karsılık olur samsunspor_x altay_x

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 23 February 2011, 22:21:44
bence cok guzel olur.hem bize cok yakjısır hemde onlara karsı cok ıyı bı karsılık olur samsunspor_x altay_x
illa dost klubumuz olsun kardeş olalım tarzı davranısları pek samımı bulmuyorum.bız sadece altayın ıyılıgını ısteyelım kazanmalarına sevınelım geldıklerınde guzel karsılayalım gıttıgımızde guzel karsılanalım bence bu kadarı yeter.illa da 35. dakıkada altay dıye bagırmak ne bılım garıp degılmı yanı ? yanlıs anlasılmasın sadece altay ıcın degıl herkes ıcın gecerlı bu soyledıklerım.

ugurozkan

ben stadtaydım maç boyunca öyle bir tezahürat yapılmadı. tam maç başlarken stada girdiğim için maç öncesi için yorum yapamayacağım.

Sonuna Kadar 55