Samsunspor Taraftar Dergisi

Başlatan HoliganSamSunLu, 01 January 2011, 00:37:47

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

Olaylara gelişmelere maçlara yani samsunspor konusunda herşeye samsunspor taraftarının gözünden bakan yorumlayan sadece samsunspor taraftarına has bir dergi maç yorumları tirübün çalışmaları deplasman yolları çekilen çile herşey çilekeşin gözünden ve dilinden ..... böyle bir çalışma içerisindeyim altyapı çalışmalarına başladım matbaaa ile pazartesi görüşücem sizlerin görüşlerini almak istedim....

HoliganSamSunLu

kumköylü ahmet

5trawberry

Biraz amatörce olmuşa benziyor.

ama sonuçta emek var Samsun için yapılan herşeye saygı duymak zorundayız.
Ama bi işe atılmışsa en iyi olsun  ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 01 January 2011, 01:27:47
Biraz amatörce olmuşa benziyor.

ama sonuçta emek var Samsun için yapılan herşeye saygı duymak zorundayız.
Ama bi işe atılmışsa en iyi olsun  ;)
o zaman önerıler sunalım arkadaslar  ;)

5trawberry

Konuyu açan arkadaşımız abimz/kardeşmz;
Diğer klüplerin dergileri gibi kuluple bağlantılı yani klübün diğer organlarıyla oluşan bi üründen bahsetmiyor.
Bu işi bir hafta iki hafta yaparsın ama uzun vadede yapmak hem sıkıntı yaratır hem de kaynak gerektirir.
Ben de istiyorum, herhangi bir seyahatte alayım şöyle Samsunspor dergisi şevkle övgüyle okuyayım ama, zor gibi.
Bunun için çok kaynak lazım zor iş.
Öneri falan vermemiz de pek katkılı olmayacaktır.

HoliganSamSunLu

o zaten demo  tasarımı profesyonel olacak

Ayberk

İnşallah devamlı olur, katkı sağlama imkanımız veya elimizden gelebilecek bir şey olursa yazı/çizi/fotoğraf neyse işte biz de katkı sağlayabiliriz istek olursa. Önemli olan ortaya güzel bir şeyler çıksın ;)

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 02 January 2011, 12:52:07
İnşallah devamlı olur, katkı sağlama imkanımız veya elimizden gelebilecek bir şey olursa yazı/çizi/fotoğraf neyse işte biz de katkı sağlayabiliriz istek olursa. Önemli olan ortaya güzel bir şeyler çıksın ;)

Ayberk

Vaaaay kerem abiiii göremedim ne zamandır :)

cembaba

Ben bir Matbaa Öğretmeni olarak, güzel bulmadım. Böyle işler organize olur. Dergi çıkarmak, haber peşinde koşmak gerekir. Tam bir ekip çalışması gerekir. Sağdan, soldan eklemekle olmaz. Organize ve işi bilen biriyle çalışırsanız daha güzel çalışma ortaya çıkar.

Örn: samsunspor.org.tr ile samsunspor.biz arasında dağlar kadar fark var. Bizim site daha kurumsal duruyor.

eren55

Hele bir başlansın,devamında çok daha iyi olur.Şimdiden kutlarım.Hepimize hayırlı olsun.