Savaş Kadro Dışı Bırakılmış

Başlatan kuzeycity, 22 November 2010, 22:03:02

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıÜZGÜN VE PİŞMANIM A2 DE OYNAYACAĞIM

Disiplinsiz davranışı nedeniyle kadrodışı bırakılan Savaş Esen, dün A2 takımı ile idmana çıktı.

Üzgün gözüken Savaş,"Yaptığımdan tabiki pişmanım. A2 takımında forma giymek istiyorum" dedi

EŞYALARINI TOPLADI
Kayseri Erciyesspor maçı devre arası soyunma odasında Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a yaptığı hakaretler nedeniyle yönetim kurulu tarafından süresiz kadrodışı bırakılan Savaş Esen dün A2 takımı ile birlikte idmana çıktı. Savaş Esen öğle saatlerinde Nuri Asan tesisleri'ne gelerek odasındaki eşyalarını topladı. Daha sonra, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ile bir süre görüşen Savaş altyapıya gitti.

İLK İDMANINA ÇIKTI
Altyapıda soyunan Savaş burada da Sportif Direktör İsa Tura ile de görüştü. Savaş'ın İsa Turan'a,"Hocam hatalıyım. Cezam neyse çekerim. Ama A2 takımında maçlarda oynamak istiyorum" dediği öğrenilirken, Turan'ı bu isteğe olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Savaş, daha sonra A2 takımla birlikte Çinik Tesisleri'ne giderek ilk idmanını yaptı.

HIRSIMA YENİLDİM
A2 takımının otobüsüne giderken malzeme çantasını taşıyan Savaş'ın oldukça üzgün olduğu gözlendi. Yaptığı hareketlerin hoş olmadığını, pişman olduğunu belirten Savaş Esen,"Hırsıma yenildim. Yapmamam gerekiyordu. Üzgün ve pişmanım. Karara da saygılıyım. İdmanlarımı A2 takımıyla sürdüreceğim. Eğer izin verilirse maçlarda da oynamak istiyorum" diye konuştu.

kaynak:halk

babasamsunlu

Sen adama kaptır sonrada pişmanım de..Ohh ne ala :):)

Ben de sana sövüyorum Savaş..Hiç pişman olmamacasına :):):):)  :P :P :P

surgeon55

arkadaşlar bırakın edebiyatı, samsunspor iyi bir hava yakalamışken savaş gibi bir forvete her daim ihtiyaç vari adam özür de diledi zaten , yönetimin 2-3 hafta içinde tekrar kadroya alması lazım...samsunsporun geleceği için ...

celebi

Alıntı yapılan: surgeon55 - 27 November 2010, 00:22:11
arkadaşlar bırakın edebiyatı, samsunspor iyi bir hava yakalamışken savaş gibi bir forvete her daim ihtiyaç vari adam özür de diledi zaten , yönetimin 2-3 hafta içinde tekrar kadroya alması lazım...samsunsporun geleceği için ...

arkadaşım az yavaş yaz. bu ne bırakın edebiyatı falan. bende senin gibi düşünüyorum fakat ama buradaki arkadaşlara bu şekilde yazmadım.

Serkan

Savaş gibi forvetin'de SAMSUNSPOR gibi bir takıma ihtiyacı var ?

haddini bilsin önce burası Hacettepe değil...

ahmetsefa55

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/tekaskgalatasaray.fanpage/posts/135007386537335

Kaya

Burası sadece SAMSUNSPOR diyenlerin sitesi olduğu için genelde edebiyat yapmaz gerçekci oluruz.SAMSUNSPOR'un Savaş gibi bi forvete ihtiyacı felan da yoktur.Siz facebookta beğendiğiniz G.S takımıyla karıştırdınız sanırım...

Başka Diye Soranlara İnat Sadece SAMSUNSPOR...

emrullah

sen sanırım savasın ozetlerdeki gollerini gordun ya da giresun a attıgı golu gordun arkadas biz senin gormedigin savasa kızıyoruz

ahmetsefa55

bosverın ya tepkı vermeyın şunlara gelıyolar ılk msjlarında herkese sallıyolar sonra '' kımse onların samsunsporlulugunu '' tartısamıyo fln. koyverın gıtsın  ;)