TEŞEKKÜR

Başlatan edmontdante, 30 November 2010, 00:10:37

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bu büyük taraftara, böyle takım yakışır....

Dartagnan

Maddı ve manevı destegı olan herkesten Allah razı olsun.Kocyıgıt tayfası,abım ve ss.biz ekibinden baska kisilerin bu isi bu denlı kolay yapabılecegını zannetmıyorum.Keske daha oncekı senelerde bu konumda olsaydıkta efsanelerımıze gereklı destegı verebılseydık.

Bır dahakı koreo da gorusmek uzere :D

celebi

engin abi asıl sana teşekkür abi

kalptenþimþek

Burak

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 November 2010, 22:02:31
Bank Asya'da ender görülecek bir işe imza atıldı.Alem ve diğer takımlar taraftar gördü.Emeği geçenlere teşekkürler...

Ben daha ileri gidiyorum Dünya'da profesyonellerin ya klüplerin el atmadığı en iyi koreografilerden birisi olduğunu iddia ediyorum tamamen gönül işiyle yapılmış bir iş. Bu işin fitilini ateşleyen Engin Abi'ye ve yardımda bulunan herkese çok teşekkürler bizimde bu gururu yaşamamıza vesile oldukları için

kalptenþimþek

bilet numarasına göre oturma sistemi olmadan, 10000 kişiyle bu kareografiyi dünyada profesyonel yapacak ekip yok!..
Davet etsinler Samsunspor.biz ekibini Barcelonaya...O imkanlarla noucamp'ta yapılacak kareografide, İspanya Kralına Barcelona forması nasıl giydirilir görsünler... :)

kaptan 55

yaklaşık yirmi yıldır bu tribünlerdeyim,çok sağlam SAMSUNSPOR'lular tanıdım,ama KRAL harbiden başka...

emeği geçen herkese harbiden helal olsun..

Akyol

Engin Abi'de bambaşka bir ruh var gençler gibi düşünüp büyükler gibi uygulayabiliyor. Bu yüzden O'nunla birlikte bişeyler yapmak çok keyif verici oluyor...

Bu arada yapamazsınız diyen beşnumara nerdee  :-* :-*

babasamsunlu

Onun ifadesini ben aldım..Daha uğramaz bu semte  :-* :-* :-*

Serkan

yok bu sefer inanmıştı  (=

ali ist işini hallettin mi ?

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 December 2010, 14:24:23
Engin Abi'de bambaşka bir ruh var gençler gibi düşünüp büyükler gibi uygulayabiliyor. Bu yüzden O'nunla birlikte bişeyler yapmak çok keyif verici oluyor...

Bu arada yapamazsınız diyen beşnumara nerdee  :-* :-*

daaayyytt ben bu koreo için öle bir şey demedim atıp  tutmayalım please.Beni bilen biliyo ;D :-*

Tribün_ali

Maddi manevi gecen herkeze ne kadar tşk etsem azdır maçtaydım tüylerim diken diken oldu samsunsporlu olduğumdan gurur duydum yerimiz buralar değil avrupa olmalı

emrullah

herkesten allah razı olsun ama bu işin mimarlarından ve bu kardeslik ortamını saglayandan rahmetli teoman abi den allah bin kat razı olsun mekanı cennet olsun inşallah

mehmet yılmaz

Türkiye'nin bir çok yerindeki Samsunsporlulardan çok güzel mesajlar alıyorum, arayanlar, mail atanlar oluyor.
Bu gurur bütün Samsunsporluların!

Allah (cc) bize yeniden Süper Lige dönmeyi nasip eder inşallah, malum takımlarla yapacağımız maçlar öncesi gündeme bomba gibi düşeriz, inanıyorum...