SAMSUN KAMUOYUNA

Başlatan samsunum, 25 November 2010, 16:14:28

« önceki - sonraki »

34_55

samsunspor taraftarına sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun...

özkan

Bu büyük oyuna bizde piyon olmayalım.Onların amacı bizleri bu aşkdan soğutmak,fakat bilmezlerki hiç cayır cayır Samsunspor aşkıyla yanan bu yürekleri durduramayacaklarını..

15 dk'lık protestonun bir faydası olmayacak.Malum şu an ki Samsunspor'u bu şehirden uzaklaştırmaya çalışan fikirlerin çok da umrundaydı sanki 15 dakika susmuşuz,bağırmışız..

Zamanlama önemli..Değil 15 dk,90 dakika sussak zarardan başka bir şey değil..

Serkan

Bir karar alınmış, susulacak bu uygulanacak daha üzerinde konuşmaya gerek yok.

Umarım protesto amacına ulaşır..

ahmetsefa55

her ne kadar protesto şeklini yanlış bulsamda buyuklerın kararına saygı duyuyorum yapacak bıse yok..

King1965

bızım kareografı 15. dakıkadan sonra mı yapılacaktır ?

Forvetim

15 dk. içinde gol atarsak sessizlik yada seslilik nasıl olacak ?  yada gol yersek maça taraftar desteksiz başlandı takımın morali bozuldu olacak. 15 dk. susmak yerine hep birlikte yapılan haksızlığa haykırmak gerçekleri dile getirmek daha mantıklı değil mi ?  yine de her ne yapılacaksa Samsunsporumuz ve herkes için hayırlı olur inşallah. ve inşallah bu maçı alırız.

doðan

Yöneticilerin bu konudan bilgileri var , futbolcularında olduğunu düşünüyorum,
evet gol de atılsa 15 dk susulacak , o iftiraya uğrayan herkesin bir nevi kardeşimiz olduğunu asla unutmayalım , tepki sessizlikse sessiz kalınacaktır , üzerimize ne düşerse bizde yapacağız , birlik ve beraberlik msjları vermeye çalıştığımızı herkese bir şekilde duyuracağız ,
DENİZLİ maçında tüm türküyeden yankı bulan o atmosferi yeniden bulmamamız için hepimiz bir olmalıyız, ve sadece sessizlik değil ben 5dk da sırtımızı dönmeyi öneriyorum(15dk nın içinde)....

King1965

15 Dakıka Cok FazLa .. herkez bır olup takımamı bır sey oldu dıye sorabılır 15 dkıkada 2 gol yedık dıyelım O zaman ne olacak ? istedigin kadar destek ver kurtulcak mı takım !

Kadir ÇELEBİ

Arkadaşlar sanırım guruplar basın bildirisinin arkasında duracak 15 dk olarak belirlenen protesto gerçekleştirilecektir şekli zamanı ölçüsü vs. bunlara takılmayalım biz takımımıza ihanet etmiyoruz protesto etmiyoruz 15 dk. boyunca yapılan haksızlığa iftiraya susarak tepki gösteriyoruz umarım 20 bin Samsunsporlu gönüldaşım ortak hareket eder ve  önce protestoyu bitişindede muhteşem taraftarını konuşur milyonlar..
Doğan abinin söylediğine katılıyorum 15 dakinanın en azından 5 dakikasını sırt dönerek geçirilmeli bende televizyon karşısında sizlerle portestoya katılacağım..

deado

tüm bu yaşananlardan sonra ortak ne karar alınırsa uyulacaktır ve sonuçta herkes Samsunspor taraftarının büyüklüğünü görecektir.

KareAs55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 26 November 2010, 15:18:53
15 Dakıka Cok FazLa .. herkez bır olup takımamı bır sey oldu dıye sorabılır 15 dkıkada 2 gol yedık dıyelım O zaman ne olacak ? istedigin kadar destek ver kurtulcak mı takım !

75 dakikada 3 gol atarız olur biter  ;)