Samsunspor yönetimi Burma ile buluştu

Başlatan YaşarDoğu, 06 November 2010, 14:08:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Konu Trabzon/Trabzonlu değil konu Trabzonsporlu Metin Burma. Sen bu başlıkta kim, neyi savunuyorsun, onu anlamadık!

Sen Trabzonsporlulara söylenenleri de Trabzonlulara söylenmiş sayıyorsun, sonra kendi kendine kuruyorsun. Biz burada Samsunspor'u hakir gören, yok sayan kim varsa alayına yazıyoruz, yazmaya da devam edeceğiz. İstanbul takımlarını tutan Samsunlulara basit, ezik, özenti diyoruz, benim babam da İstanbul takımı tutuyor, o da futbol ve şehircilik konusunda basit, ezik, özentidir. Yetersizdir.

Ben de aslen Gümüşhaneliyim, ama Samsunspor'un yanında yemişim Gümüşhanesini...

mehmet yılmaz

Kavram karmamşasından kastım şunlar;

AlıntıZaten Osman Genç , Necattin Demirtaş , YZY sürekli maçlara geliyor Samsunspor'a para da dağıtıyorlar.

Eee... Biz onları savunduk mu? Onlar da yetersiz, onları da eleştiriyoruz.

AlıntıArkadaşlar bazen hakikaten konuları saptırıyorsunuz. M.Burma Trabzonlu arkadaşlar doğru Trabzonspor'u da tutuyormuş o da doğru(öğrendim) .

Günaydın... Biz 1994'ten beri ne mal olduğunu biliyorduk zaten. Ayrıca biz Trabzonlu olmasına değil, Trabzonsporlu olmasına ayar oluyoruz. İnsanların memlketini seçme şansı yok ama takımlarını seçme şansları var.

AlıntıOsman Genç burnunun dibinde OMÜ verken KTÜ'ye proje çizdiriyor mesela. Ama ben seçmedim ya bunları Samsun'da yaşayan halk seçti . Hiçbirinin faydası yok zaten hiçbirinin diğerinden farkı yok.

Aksine bir şey mi dedik?

AlıntıPeki ben size soruyorum İstanbul'daki Bursa'daki Ankara'daki Samsunsporlular Samsun'dan Ankara'ya İstanbul'a yerleşince çocukları Ankaragücü'nü  Gese'yi Febe'yimi Bursaspor'u mu tutsun ? 

İstanbul çok farklı bir şey. Samsun'la İstanbul bir değil. İstanbul'un bir Samsunlunun İstanbul takımını tutmasına ihtiyacı yok. Ama Samsun'un yıllar önce gelen bir göçmenin Samsunspor'u tutmasına ihtiyacı var. Bursa'daki Samsunlular eğer Samsunspor'u tutarlarsa ayakta alkışlarım. Ama gidip de Bursaspor'u tutarlarsa ve benim hesap Samsunla da fazla bir bağları kalmamışsa doğrusunu yapıyorlar demektir.

AlıntıYa bu devletin en tepesindeki adamlar febeyi geseyi tutuyor. Bırakın kim hangi takımı tutarsa tutsun bu iş sevda işidir bu iş yürek işidir. Kimseyi Samsunspor'u tutmuyor diye yargılayabilirmiyiz?

Evet, yargılyabiliriz. Biz ne için uğraşıyoruz, bu sitenin amacı ne sandın?

AlıntıSamsun'un ve alt ilçelerin belediye başkanları Samsunspor'u desteklemek zorunda değildir ama DESTEKLEMELİDİR.

Desteklemek ZORUNDADIR. Kanunen böyle ( 2557 sayılı belediyeler kanunu ) ve ahlaken de böyle.

AlıntıTartışma bu minval üzerinden giderse sağlıklı olur. Ben yazmayayım diye çok uğraştım ama fazla abartıyorsunuz. Benim kimliğimde de Trabzon yazıyor ama ben Samsunspor'u tutuyorum. O zaman trabzonlular da tüh senin gibi trabzonluya desinler bana? Şu forum yazanların kaç tanesinin kütüğü Samsun'da ya da kökeni.

Kendini Trabzonlu hissediyorsan eğer, oraya aitsen bir dakika durma Trabzonspor'u tut. Ama burada doğmuş, büyümüş, okumuş, burayla hemhal olmuşsan senin kütün uzayda olsa da Samsunlusun zaten.

AlıntıBirde sürekli bunlarla uğraşıp kendimizi küçültüyoruz . Trabzon nedir ki sidik yarıştıracağız. Trabzon'dan insanlar o kadar memnun olsa orada yaşayan nüfustan fazlası  göç etmezdi zaten. Kelle milliyetçiliği yapmanın manası yok çünkü sınırı yok. Yurtdışında Türk ' e sarılırsın yurtiçinde şehirline sarılırsın şehiriçinde ilçeline sarılırsın ilçede köylüne sarılırsın...

Kimsenin kelle milliyetçiliği yaptığı yok. Trabzonlular benim milletimden, dinimden insanlardır, severim. Arkadaşlarım da var ancak biz burada sportif bir rekabetten söz ediyoruz. Onu da mı yapmayacağız?

Son olarak burada yazmamışsın, çünkü bu başlıkta olmamış ama sana katıldığım tek nokta var, o da Trabzon, Rumlar gibi ifadeler. Zaten forumda da kullanılmıyor, yazan olursa da siliniyor.

Ula amma da vakit harcattın bana...

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 09 November 2010, 18:14:20
ya abi yıllar önce trabzondan gelinmiş hala samsunlu olunmadı mı ya anlamıyorum bu işleri...ya bütün samsun trabzonda mı doğdu yani...

bana söylemediğini düşünüyorum erdinç sen beni çok iyi tanıyorsun zaten hiçbiryerde trabzonluyum dediğimi duymamışsındır sanırım.

@samsuni

Abi zaten sen etmiyorsun ki benim lafım sana değil hatta rum vs.yazanları uyarıp mesajlarını siliyorsun benim lafım dediklerimi yazanlara . Ve yukarıdaki sayfalar da bunu yapanlar var ve buna gerek olmadığını düşünüyorum sadece.Sonuçta yurttan sesler korosu değiliz buradaki herkes farklı bir birey. Ama yine de bir kusurum olduğunu düşünüyorsan abi uluorta (özelden değil ) ve açıktan özür dilerim . Biz tartışma adabını bilenlerden tartışırken saygılı olanlardan  özür dilemeyi de biliriz yeri geldiği zaman. Özür dilemem görüşlerimin değiştiğinden değil sana duyduğum saygıdandır abi...

Burak

09 November 2010, 18:43:30 #33 Son düzenlenme: 10 November 2010, 17:31:08 samsuni
AlıntıEee... Biz onları savunduk mu? Onlar da yetersiz, onları da eleştiriyoruz.

ama eleştirmediniz de son zamanlar da metin burma ve yzy e sürekli bir serzeniş var osman genç ve necattin e nedense kimse birşey demiyor

AlıntıGünaydın... Biz 1994'ten beri ne mal olduğunu biliyorduk zaten. Ayrıca biz Trabzonlu olmasına değil, Trabzonsporlu olmasına ayar oluyoruz. İnsanların memlketini seçme şansı yok ama takımlarını seçme şansları var.

ben trabzonlu olduğunu biliyordum ama teseli olduğunu bilmiyordum.

AlıntıDesteklemek ZORUNDADIR. Kanunen böyle ( 2557 sayılı belediyeler kanunu ) ve ahlaken de böyle.

sporu desteklemek zorundadır SAMSUNSPOR'u değil abi  :P

Alıntıİstanbul çok farklı bir şey. Samsun'la İstanbul bir değil. İstanbul'un bir Samsunlunun İstanbul takımını tutmasına ihtiyacı yok. Ama Samsun'un yıllar önce gelen bir göçmenin Samsunspor'u tutmasına ihtiyacı var. Bursa'daki Samsunlular eğer Samsunspor'u tutarlarsa ayakta alkışlarım. Ama gidip de Bursaspor'u tutarlarsa ve benim hesap Samsunla da fazla bir bağları kalmamışsa doğrusunu yapıyorlar demektir.

>l< >l< bunda çok haklısın abi

yukarıdaki mesajı bu mesajı okumadan önce yazmıştım ayrıca

kalptenþimþek

Şimdi bişey diyecem, Burak'tan çekiniyorum :-\ batman gibi çöküyor mübarek ??? :)

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 09 November 2010, 18:16:11

Ben de aslen Gümüşhaneliyim, ama Samsunspor'un yanında yemişim Gümüşhanesini...