Bundan Sonra Maç Günü Kimse Evde Oturmasın Lütfen

Başlatan silopilimuhsin, 24 August 2010, 14:15:42

« önceki - sonraki »

brigand

ya insan futbol izlemeye gelir.böyle bir kültür yok Türkiye'de ama git sor herkes anlar futboldan.saatlerce konuşur sana.madem bu kadar izliyorsun git biletini al futbol izle, bir maç izle bari. Türk futboluna bir katkı yap bari. Bıraktım artık Samsun lu olarak desteklemiyosun zaten şehrin takımını bari bunu yap.ama onuda yapmıyolar.1 bilet parasını o gün sigaraya çaya veriyor ama Samsunspor ' a gelince iş kimsede para yok yemişim böle işi.adam değildir , olamamıştır böyle insanlar.

Burak

ekmeğini samsundan ye desteğini başka yere ver ne güzel tamam samsunspor taraftarı olma ama en azından destek ol . ekmeğini yediğin şehire ihanet etme!!! insanların bana maça para veriyormusun demesinden bıktım evet VE-Rİ-YO-RUM para vermek enayilik değil takıma destektir önce bu tarz kafaları değiştirmemiz lazım

King Of The North

Biz tribünden bahsedince ramazan deniyor seyirci az deniyor bahane çok Muhsin kardeşim, maalesef taraftar profilimiz hala zayıf, öz eleştiri yapamıyoruz, biri bişey dediğinde hemen karşı atağa geçiliyor. Samsun hala takımına sahip çıkmıyor, bunun sebebi de artık başarı istiyor şehir, göreceksiniz ileriki haftalarda üst sıralara otururursak dışarda taraftar kalacağı günleri göreceğiz.

Ayberk

Geçen sezonki Hacettepe ve Adana maçları herşeyi özetliyor bence. Başarı varsa seyirci rekoru var, başarı yoksa taraftar da yok. Maalesef durum bu! :(

Çok büyük başarı da beklemiyor aslında şehir, 3-5 galibiyet bile yetmişti hani...
Keşke hep destek olabilen taraftarımız olsaydı, ama nerdeeeee :'(

erkutdem55

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 27 August 2010, 20:03:44
Geçen sezonki Hacettepe ve Adana maçları herşeyi özetliyor bence. Başarı varsa seyirci rekoru var, başarı yoksa taraftar da yok. Maalesef durum bu! :(

Çok büyük başarı da beklemiyor aslında şehir, 3-5 galibiyet bile yetmişti hani...
Keşke hep destek olabilen taraftarımız olsaydı, ama nerdeeeee :'(

Samsunspor taraftarı yıllardır bütün dış ve iç güçlüklere inat içerde dışarda işini fazlasıyla yapıyor.Deplasmanları hiç boş geçmiyor.İçerde en kötü döneminde bile mantık dışı bir kalabalığa oynuyor.Bahsedilen Karşıyaka maçında kutup ayısı gelse statta donardı.Yine de ciddi bir kalabalık vardı.Öyle ki geçen sene bir BJK'li arkadaşım,Samsunspor siz maça gitmeyin diye herşeyi yapıyor yine de stad doluyor demişti.
Dün Gaziantep maçında Cumartesi akşamı olmasına rağmen belki 5000 kişi bile yoktu,bomboştu.

Samsunspor taraftarı akıllara ziyan sabırla yıllardır destek verdi,belki de tarihte kimsenin haketmediği kadar istediğini almayı haketti.Bu sene de istediğini alacak.

Ayberk

katılıyorum. Süper Lig diye tabir ettiğimiz o ligde hadi belediye takımlarını filan geçtim de -güya- şehir takımları da 3-5 bin kişiye oynuyor. Kayseri stadı doldurmak için (dikkatinizi çekerim en modern stad kadir has'ta) öyle zaman oluyor ki bizimkilerden ucuza bilet satıyor, ama olmayınca olmuyor. Sabrın sonu selamet inşallah abilerim ;)