Bank Asya 1. Lig, 4, 5, 6 ve 7. hafta programları

Başlatan Tufan, 31 August 2010, 13:59:46

« önceki - sonraki »

Fecr_55

Baska bilet isteyen olursa bana basvurabilir:) Kerem'in biletinde hic sorun olmamisti, bu sefer kendisinde de sorun olmayacak insAllah:) Kartal deplasmanina ayni ucakta yer isteyenler, biletcinize, yani bana haber verin yeter;)

celebi

Serkan

Gençlik olarak bizde bir org yapabiliriz hani (=

Fecr_55

Kartal maci pazar günü, ben ise cumartesi geri dönmek zorundayim..Gecenki bir istisnaydi:)
MIY macina katilabilecegim sadece, ki bu da bir gurbetci icin büyük bir heyecan..Sizlere simdiden iyi tribünler diliyorum abicim..

Fecr_55

Serkan kardesim, ucagi tüm genclikle doldurabiliriz yani sorun yok bence:)

Serkan

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 01 September 2010, 11:37:35
Serkan kardesim, ucagi tüm genclikle doldurabiliriz yani sorun yok bence:)

Mersin maçında konuşuruz;)

Fecr_55

Mersin macina kadar dolar ucak, simdi baktim fiyatlar ucmus..Otobüs daha karli olacaktir eminim:)  Neden mi: >< 159.98 TRY :D

Serkan

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 01 September 2010, 11:44:56
Mersin macina kadar dolar ucak, simdi baktim fiyatlar ucmus..Otobüs daha karli olacaktir eminim:)

Zaten bizim içinde otobüs daha avantajlı olucaktır ;)

Artık 11 hafta ksk' deplasmanına senden ricada buluncaz ;)

celebi

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 01 September 2010, 11:36:58
Kartal maci pazar günü, ben ise cumartesi geri dönmek zorundayim..Gecenki bir istisnaydi:)
MIY macina katilabilecegim sadece, ki bu da bir gurbetci icin büyük bir heyecan..Sizlere simdiden iyi tribünler diliyorum abicim..

BİR SONRAKİ MAÇLARDA GÖRÜŞÜRÜZ ARTIK

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: Serkan - 01 September 2010, 10:31:53
M.Ö 200 yılında almıştı fosil oldu bileti (=

M.Ö. 55 yılında almıştım... ;) M.S. 55 yılında kullanacaktım ama olmadı... :D Kısmet Kartal maçına imiş... :D ;) 8) :) :D ;) ;D :P :-[ ::)

Sercan

Deplasmanın tadı otobüs ya da minibüsle çıkar   ;) ;)