Samsunspor.Biz den Hüseyin Hocamiza Hediye...

Başlatan Dartagnan, 08 April 2010, 15:26:22

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Gectigimiz aylarda Kocyigit Ticaret'te Huseyin Kalpar ve diger degerli hocalarımızla yemek organizasyonunda bulunmustuk.O bulusmada Huseyin hocamiz samimi aciklamalari ve soyledikleri ile bizleri mutlu etmiş,Samsunspor.biz olarak cikarmis olduğumuz polarların tribunde ayri bir renk olduğunu ve  cok dikkat cektiğini bizlerle paylasmişti.Bugun de Kocyigit Ticarette yapilan yemek organizasyonunda yine degerli hocalarımız iştirak etti.Samsunspor ve Türk futbolunun sorunlari hakkindaki muhabbetten sonra kendisine Samsunspor.Biz polarini hediye ettik.

YaşarDoğu

Çok güzel hareketler bunlar , Takımla ilgili birkaç kelam etmiştir.Anlatın daaaa :)

Dartagnan

abi buyuk tribun liderimiz Hasan Sever de orda oldugu icin kelam etmesine izin vermedi :D Genelde babam konustu zaten :D :o

babasamsunlu

YaşarDoğu

Hasan Sever Tribün den değil , Yönetimden  :D :D

Dartagnan

Abi futbolculari muhabbete katmadik.Babam da gecmis anilarini ve  Samsunspor un hangi donemlerden geldigini,yonetimin kendine gore hedefinin dusuk olmasini falan elestirdi.Ancak benim icin en guzel tarafi  Bahaddin Günes in Samsunspor taraftarinin Travzan taraftarindan daha iyi oldugunu itiraf etmesiydi.Hele hele adana macini anlata anlata bitiremedi.

Ollivanders

YaşarDoğu

Hmm  Hasan Sever yoldaşlarını mı eleştirdi, Yaşa Hasan Sever >l<

Bahattin Güneş bence ince siyaset yapmıştır, Adana maçında tribünlere heralde kötü diyecek hali yok.  ;)

Şu yemek işine gelince , Matador Efendiye bizzat şikayet edileceksiniz >:( :P

Ertuğrul Sağlam

İnşallah maçta üzerinde görürüz.....

maraton

yemek organizasyonu yapıp beni çağırmayan her kimse esefle kınıyorum  :'(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 08 April 2010, 16:17:10
yemek organizasyonu yapıp beni çağırmayan her kimse esefle kınıyorum  :'(

aynen ya.. hadi ben neyse de, bu değerli insana nasıl kıydınız? Esefle kınıyor ve gerekirse AiHM'e kadar gidiyorum...  >:( :(

apo abi bahattin güneş'e 1985-86'da trabzonda 1-1 biten maçta bize attığı golden sonra tribüne yaptığı kol hareketini de sorsaydı keşke... adana maçında değil ts, üstümüze zaten tribün yoktu..

babasamsunlu

celebi